Cello


Enjoy music lessons with top-class teachers

Cello

Cello leren spelen is fantastisch! Wij bieden cellolessen aan volwassenen, jongeren en kinderen. De klank van de cello ligt dicht bij de menselijke stem en raakt je direct! Boek een proelfes!
Soms voel je de trillingen van de lage snaren in je lijf resoneren! Voor velen is het een wens ooit op de cello te spelen, anderen doen het al jaren en blijven geboeid en steeds weer uitgedaagd door de mogelijkheden van dit prachtige instrument! Wij bieden privé cellolessen aan gevorderden en beginners. Ervaar wat het is om die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren! 
Ben je een beginner? Vanaf de eerste les speel je samen met je docent. Op ontspannen manier leer je met oefeningen, etudes en toonladders een gedegen basistechniek. Met muziek die jij leuk vindt om te spelen werk je aan de ontwikkeling van je muzikaliteit. Ben je meer gevorderd cellist en zoek je inspiratie, tips en tools bij kamermuziek- orkestpartijenstudie of wil jij je in het schitterende cello repertoire verdiepen? Ervaren docenten motiveren je om met plezier te studeren, je techniek op een hoger niveau te brengen en van je cello te genieten. Merk hoe je klank en vibrato verbetert en je meer ontspannen en zekerder achter je cello zit! 

Vivaldi Music Lessons

Music and singing lessons for all ages. One on One music lessons for personal attention. On a regular basis we organise student concerts for all levels in a cosy 'gezellige' atmosphere! The content of the courses is always adapted to your level and learning objectives. Regular prices and maximum flexibility with the 10 Lesson Card. Enjoy Making Music! Select your instrument and teacher and sign up for a trial lesson!