AI als weg voor de creatieve mens?

Enjoy music lessons with top-class teachers

AI als weg voor de creatieve mens?

Stel je voor! Je speelt gitaar, woont in Delft en je wil jouw musiceren en instrumentale vaardigheden naar een hoger plan brengen. Misschien verlang je ernaar om je te verdiepen in een bepaald muziek genre, of heb je besloten om na een lange onderbreking je muzikale passie weer op te pakken? Wat super!
Het klinkt best even vreemd, maar... dan hoop jij dat er iemand in de buurt is die helemaal thuis is in AI !
Eh...??
Bekijk het even zo: vanuit je gevoel gestuurd zoek jij naar Authentic Intelligence!! ;-) Je hoopt namelijk dat die persoon iemand is die op een website staat met muziekdocenten, die aandacht en tijd voor schoonheid, klank, timing en jou als persoon heeft! Je zou contact willen leggen met een professionele enthousiaste musicus, die het super vindt om alles wat hij of zij aan inspiratie, originaliteit, creativiteit, historisch en cultureel besef en skills in huis heeft, met je te delen! Het bestaat en is fantastisch! Gun het jezelf en je kind!

Garry Kasparov, de Russische schaakgrootmeester die in 1997 een schaakspel verloor tegen een computer, zei: "In plaats van ons zorgen te maken over wat machines al dan niet kunnen doen, zouden we beter nadenken over wat wij kunnen dat zij niet kunnen." Exact wat je kunt verstaan onder 'Authentieke Intelligentie': het vermogen om je uniek menselijke kwaliteiten te versterken en te gebruiken.Leven vanuit het hoofd en hart, zoekend naar groei en ontplooing. Authentieke Intelligentie omvat emotionele, cognitieve, spirituele en creatieve elementen die wezenlijk zijn voor de mens.

Follow Your Passion!

Music lifts you up, enlightens your mood and gives positive energy. Our music lessons cater to all styles, levels and ages and are entirely focussed around helping you achieve your musical goals in a fun, safe and stimulating environment. Be nice to yourself, book your trial lesson today!

Your future, full of music, passion and joy begins now! Just take the first step!