Recommendations


Enjoy music lessons with top-class teachers

Wat do our pupils say? A Fantastic Teacher ★★★★★

About Erwin Willemse - Bass Guitar (View profile)

Goede coach!

Nu 10 lessen gehad bij Erwin en het is heel goed bevallen. Ondanks dat ik al enige ervaring had, heb ik nu pas het idee dat ik ook daadwerkelijk wat begrijp van wat ik speel. Ik kan zeggen dat in 10 lessen mijn basspel veel meer verbeterd is dan de afgelopen paar jaar zonder les.
Heel veel praktische oefeningen en tips gehad en ook een gedegen theoretische onderbouwing die duidelijk uitgelegd wordt. Erwin heeft ook veel kennis van apparatuur en alles om het muziekmaken heen, wat elke les weer enorm leerzaam maakt. Daarbij is hij ook nog eens een goede coach (wat de lessen extra leuk maakt en het nog meer stimuleert om thuis vaak de bas in handen te nemen). Tarieven zijn vergelijkbaar met andere bas- en gitaardocenten.
Leon, Utrecht

Improvisatie

Lessen bij Erwin is altijd gezellig, ontspannen, je ontwikkelt je op je eigen tempo, maar wordt altijd positief gestimuleerd door Erwin. Het is erg leuk dat er ruimte is voor improvisatie, maar er is ook aandacht voor de theorie, vingeroefeningen, timing etc. De lessen zijn erg compleet. Het is fijn om een leraar te hebben die weet waar hij het over heeft: Erwin is gewoon erg goed!
Je hebt zelf ook veel invloed en mag aangeven wat je graag wilt leren of in welke muziekstijl je je wilt verdiepen.
Sam, Utrecht

Great Help!

Been having lessons with Erwin for about 9 months now. I have a musical background which gives me a big advantage in learning a new instrument, but still the lessons with Erwin have been of great help. You’ll be able to come a long way by yourself, but at a certain moment you get stuck because you’re just a bit too clumsy and simply can’t see it on your own.
His lessons have given me a lot of insight in the instrument. […in the lessons…] I’m playing songs I like. Erwin always chooses good exercises to help me overcome the tricky parts in those songs. This teacher knows what he talks about and tries to accommodate each student as much as possible. That’s why the lessons stay fun, but also very educational. After each lesson I’m returning home with lots of inspiration!
Rina, Utrecht

Humor en vakkennis!

Erwin is een professional met een dosis humor en uitgebreide kennis van zijn vak.
Mark, Utrecht

Meteen overstag!

Na lang te hebben getwijfeld uiteindelijk op mijn 45ste toch besloten dat ik de basgitaar wilde leren bespelen. Het instrument intrigeerde mij al lange tijd, maar mijn muzikale kennis was nihil. Na een proefles bij Erwin ging ik meteen overstag. Erwin is erg inspirerend en motiverend. Verwacht niet dat hij je van A tot Z bij de hand neemt. Hij stelt heel gerichte vragen en laat je veel zelf ontdekken. Na negen lessen en veel oefenen ben ik al verder gekomen dan ik ooit had durven denken. De lessen zijn elke keer een feestje en leveren een hoop kennis op. Erwin is naast een uitstekende docent ook een prettige kerel. Niet langer twijfelen dus, maar snel die proefles regelen!
Bart R.

Great Teacher!

Erwin is a great teacher. He is enthusiastic and shows great interest in me as a musician, but also in my musical taste and my opinions. He adapts his lessons to my needs and comes up with original ideas and exercises to help me fulfill my goals. Last but not least he takes his time in his lessons and creates a calm learning environment which is great for me as a student.
Corey

Toffe gast!

Erwin is toffe gast en een goede docent. We hebben o.a. samen mijn baslijnen doorgenomen voordat ik de studio inging. Zeer leerzaam en nuttig. Ook tijdens de mix-fase van de CD heeft Erwin (op afstand) meegeluisterd en advies gegeven voor wat betreft de bas (geluid, plek in de mix etc.).
Dirk, Utrecht

Holistic Approach!

Been having lessons with Erwin for a year and am very satisfied with his way of teaching. I had no musical background whatsoever and started completely blank with learning the bassguitar. Erwins quality is his almost holistic approach. In his teaching he knows perfectly what suits me and he really helps me develop and learn. With a realistic level of ambition he’s able to stimulate me to put a lot of energy in ‘the noble art of bass playing’  beside my busy full time job. He’s a pleasurable and driven person with lots of know-how.
Harry - Maarsen

Topdocent!

Erwin is kort gezegd: een topdocent. Hij is enthousiast en heeft ontzettend veel interesse in mij als muzikant maar ook naar mijn muziek smaak en meningen. Hij past zijn lessen aan op wat ik nodig heb als leerling en komt met orginele ideeën en oefeningen om mij te helpen met het bereiken van mijn doelen. Tenslotte neemt hij de tijd in zijn lessen, creëert hij rust en heeft hij geen haast, waardoor ik me als leerling niet opgedrongen voel.
Corey

Always inspiring!

Erwin is a pleasant bass guitar teacher who is able to inspire me every time. Not just with analyzing songs but also with understanding the theory behind the music. In other words: super!
Roel

Zeer tevreden!

Heb nu sinds een jaar les van Erwin en ben zeer tevreden over zijn wijze van lesgeven. Ik had geen enkele muzikale achtergrond en ben volkomen blanco gestart met de basgitaar. De kwaliteit van Erwin zit hem in zijn bijna holistische aanpak. In zijn benadering voelt hij perfect aan wat passend is voor mij en helpt hij mij echt verder.
Met een realistisch ambitieniveau weet hij mij te enthousiasmeren om naast een drukke baan toch veel energie te steken in "the nobel art of bass playing”. Hij is een plezierig en gedreven mens met enorm veel vakkennis.
Harry

Goeie docent!

Fijne vent, goeie docent. Altijd met plezier naar les.
Matthijs, Utrecht

Gevarieerde lessen!

Erwin is een prettige docent basgitaar die me steeds weer weet te inspireren. Niet alleen met nummers uitzoeken maar ook met het begrijpen van theorie erachter. Met andere woorden helemaal top. Uitstekende docent. inspirerende en gevarieerde lessen die goed aansluiten bij m'n niveau. Als je al wat jaartjes speelt, valt er nog genoeg te leren. Kortom, een aanrader voor iedereen.
Roel - Vleuten

Funky /Jazzy

Goeie leraar/coach! Zeker als je een meer funky/jazzy manier van spelen ambieert.
Richard, Utrecht

For many years..

For many years Erwin taught me bass guitar. Because of my work and other circumstances, there’s alternating periods in which I can spend more time or less time on having bass guitar lessons. Through the years Erwins lessons for me have been a continuous and stable factor to help me study playing the bass. The lessons are adjusted to what I think is important for me at that moment. When I’m playing in a band there’s room to work on developing my own basslines for our tracks. In other periods were focussing more on technique, theory and musical hearing. What’s very pleasant about his lessons is that Erwin adjusts very easily to what’s important for me, and shapes the lessons so that they fit my goals for this given period. Besides that, he keeps track of progress and continuity. And above all, Erwin is a very pleasurable, enthusiastic and relaxed person.
Margriet, Utrecht

Leuke baslessen!

Goeie en leuke lessen, ontspannen, maar toch voldoende ruimte voor verdieping!
Hugo, Utrecht

About Ephraim van IJzerlooij - Cello (View profile)

Een kado voor mijzelf

Ephraim van IJzerlooij is een muzikaal talent en een geduldige en goede muziekdocent. Het leren en oefenen onder begeleiding van Ephraim is echt een kado voor mijzelf.
Als voormalig onderwijzeres geniet ik ook van het leerproces en de persoonlijke aanpak. Het is mijn eigen leerproces in een ontspannen muzikale hobby waarin ik onder Ephraims leiding zeker ben doorgegroeid.
Menny Nap - Erenstein

Inspirerende celloles!

Sinds 3 jaar heb ik het genoegen celloles te krijgen van Ephraim. Zijn actieve en geduldige manier van lesgeven ervaar ik als heel prettig. Hij heeft deskundig advies gegeven bij het aanschaffen van mijn nieuwe cello. Heel leuk dat er regelmatig voorspeelmiddagen door hem worden georganiseerd. Naast een enthousiaste leraar is hij een zeer goede cellist, heel inspirerend!
Lillian  

meester op de cello

Ephraïm van IJzerlooij is sinds anderhalf jaar mijn celloleraar. Deze meester op de cello speelt niet alleen prachtig maar ook bijzonder fijngevoelig en verhalend en hij is een grote inspiratiebron voor mij. Tijdens onze lessen geeft hij heldere, op mijn persoon aangepaste, tips en oefeningen die mij verder helpen. Zijn lessen zijn vlot en ontspannen en ik voel me op mijn gemak bij hem. Ik ga met veel plezier naar zijn les toe!
Jacqueline Verploegh Chassé

Motiverende cellolessen!

Inmiddels heb ik twee jaar les van Ephraim. Hij weet mij iedere keer uit te dagen met stukken waarvan ik het niet voor mogelijk had gehouden, die ooit te kunnen spelen! Duidelijke aanwijzingen en geloof in mijn kunnen maken dat mogelijk. Ephraim leert mij niet alleen de noten te spelen, maar ook om een verhaal te vertellen, te luisteren, maar vooral om muziek te maken.
Annebel V.

About Iván Nogueira - Cello (View profile)

Een geduldige celloleraar!

Ivan is erg goed in kijken naar wat verbeterd kan worden aan je spel en helpt je met veel geduld om dat toe te passen zodat je verder kunt komen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe gedreven hij kan zijn om het beste in je naar boven te halen. Hij doet dat met humor, is relaxed en vraagt regelmatig wat je zelf wilt.
Marco van Buren

Een bevlogen vakman!

Ivan is een bevlogen vakman die je vanaf de eerste lesminuut enthousiast weet te maken om het beste uit jezelf en de cello te halen. Met zijn geduld en vriendelijkheid voel je je altijd op je gemak en hij weet altijd het positieve te benoemen. Uiteraard blijft het een professional die het goed uit kan leggen en een perfecte basis nastreeft. Ivan kan tegelijkertijd samen musiceren tot een feestje maken.
Rozanna Ansems

Muzikanten zijn tovenaars!

Beste Iván Nogueira, Je hebt echt iets moois laten ontluiken in onze dochter! Muzikanten zijn tovenaars, onze dochter leert nu dat ze toverkracht heeft!
Een blije vader!

Cello is favoriet!

Mijn dochter ging 3 jaar geleden naar de open dag van muziekcentrum noord met het idee dat ze viool wilde spelen, maar was na 1 proefles met zo'n enthousiaste en hoffelijke docent was ze om: cello moest het worden! Dankzij de Suzuki methode speelde ze van begin af aan al liedjes en leerde ze intuitief noten lezen. Ivan haalt het beste in kinderen naar boven door ze (technisch en qua interpretatie) goed te leren spelen en ze altijd positief te benaderen. Het samenspelen vindt mijn dochter ook altijd erg leuk.
Carmen

Zeer tevreden met Iván

Iván Nogueira geeft goed les en legt goed uit. Doet goed voor en houdt rekening met niveau. Leert techniek vanaf de basis. Zeer tevreden!
Xellisia J.

De beste cello docent!

Mijn dochter heeft de cello altijd mooi gevonden en wilde het uitproberen. Ik zocht een docent die bekend was met de Suzuki methode. Wij zijn overal in Rotterdam geweest, totdat wij bij Ivan terechtkwamen. Meteen na haar eerste proefles was het duidelijk: Ivan is de beste cello docent!
Renata, moeder van Rebecca (7)

Veel geleerd!

Mijn dochter Maja (7 jaar) heeft nu ruim 1,5 jaar les bij Ivan en heeft ontzettend veel geleerd! Ik vind het fascinerend om te zien hoe snel kinderen op jonge leeftijd kunnen leren om liedjes uit het hoofd te spelen. Ivan geeft met veel geduld en precisie les om de techniek goed op te bouwen en de muzikaliteit te ontwikkelen. Door zijn passie voor verschillende muziekstijlen kan hij ook met improvisatie de stukken prachtig begeleiden.
Roswitha

Helder en insprirerend!

De cello lessen bij Ivan ervaar ik als helder en insprirerend. Ik ga er graag heen en ik kom er altijd blij vandaan. Naar mijn idee is Ivan een gepassioneerd cellist en deelt dat graag met zijn studenten. Met aandacht voor details, maar zorgt ook dat er een lekker vaartje in blijft zitten.:-)"
Iris van der Sar

Zingende cellowereld!

Na ruim tien jaar geen cello meer te hebben gespeeld, kreeg ik behoefte om mijn cello – met gerichte studie- weer op te pakken. In mijn zoektocht naar een enthousiaste en vakbekwame cellodocent kwam ik uit bij Ivan Nogueira. Iedere week heb ik een uur celloles. Dit uur vliegt om. Ivan sluit aan bij mijn leerbehoefte en daarin stimuleert hij mij technisch en muzikaal tot betere prestaties. Kortom cello studeren bij Ivan maakt mij op een geconcentreerde en ontspannen wijze ontvankelijk voor een ‘zingende cello wereld’.
Hetty Heijdanus

Vriendelijke en vakkundig!

Cellolessen, ook voor beginners van 'gevorderde leeftijd'
December 2017 stapte ik – 50 plusser – het leslokaal van Ivan binnen met nauwelijks enige kennis van cello’s en cellospelen. Na een zeer bruikbaar advies over de aanschaf van een cello met een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en goede betaalbare snaren, kon ik aan de slag Het duurt wel even voordat je “een cello als een cello kunt laten klinken”.
Maar nu, ruim een jaar later, maak ik dank zij Ivan’s voortdurende alertheid op houding, vingerzetting, etc, zijn tips en vooral dankzij zijn eindeloze geduld, gestaag vorderingen en ik heb er plezier in! Vriendelijke vent, vakkundig leraar en gepassioneerd muzikant!
Martin Reijerkerk.

Met plezier naar celloles!

Mijn zoon Lucas is 7 jaar en speelt iets langer dan een jaar cello bij Ivan. Lucas speelt nu heel wat liedjes, leert de muzieknoten lezen en oefent verschillende technieken om het instument te bespelen. In de les is er een goede mix tussen ambitie en aandacht voor de persoon. Lucas gaat met plezier naar de les en zijn zelfvertrouwen is gegroeid.
Stephan van Winden

About Konstantyn Napolov - Drums (View profile)

Een betrokken drumleraar!

Hallo Konstantyn, hieronder vind je de gevraagde ervaring. Zoals je kunt lezen, zijn wij blij met jou Haha. Fijn weekend alvast!
Konstantyn is een betrokken drumleraar met ruimte voor flexibiliteit, hij denkt mee, kundig en kindvriendelijk in zijn benadering.
Eva M

Always encouraging!

Konstantyn is wonderful and patient with my son and made him feel right at home! He is always encouraged by Konstantyn and I see that he is always motivated and looking forward for his lesson every week. He is very informative, very talented artist and truly knows also enjoys what he is teaching!.Also  Konstantyn is flexible and understanding incase of change of schedules for some reason.I am looking forward my son to play drum very fluent just as any other Drummer and confident that Konstantyn will be best teacher for him going further.I would definitely recommend him anyone with a desire to learn to try them out! We guarantee you won't be disappointed!
V. R.

Great Drum Teacher!

My son is 8 and had wanted to learn Drums. I found Konstantyn contact information while searching on googleIn first lesson itself me and my son made up our mind  we will continue with him. I see my son growing well in his drums , Konstantyn also pays a lot of attention in the Theory lessons that would make practically playing drum more better and understandable.
Vishakha R.

Above Expectations!

The kids were interested to learn to play music instrument and we have tried classic piano lessons. Lessons were boring and kids didn't want to attend any longer. We decided to try drum lessons with Konstantin it was above expectations. The lesson was interactive, presented with kids mind and it were not just drums. The kids also get to learn marimba which has note structure the same as on the piano. After few months kids also learned some body tapping. Drum lessons experience opened doors to complete new music world. Anna - Parent of Diamantia en Alexander

He inspired Danny!

We are very pleased with the way Konstantyn Napolov works with our son. He is a very professional teacher. Konstantyn inspired Danny to learn music, keep him motivated and helped him to revile his talents. Particularly Danny likes the individual approach of choosing musical compositions.
Anna Voropaeva moeder van Danny 7

Ouders ook welkom in drumles!

Met veel geduld, passie, enthousiasme en uiterst positieve stemming weet Konstantyn de drumkunst, de juiste techniek en notenschrift over te brengen.
Daardoor ervaart Zane de drumles als plezierig en heeft de les positieve weerslag op zijn zelfvertrouwen. Hij zit nu in zijn tweede jaar, heeft veel geleerd en gaat steeds met plezier naar de drumles. Heel fijn dat ouder ook welkom is om de les van het kind bij te wonen in de mooie studio en zo de voortgang ook te kunnen volgen.
Eva Maria Wibawati moeder van Zane 11

About Kristen Huebner - Flute (View profile)

Verliefd op de traverso!

Kristen is heel enthousiast en inspirerend! Ik kwam bij haar om traverso te leren spelen (ik speelde al een tijd dwarsfluit), zij hielp mij om een traverso te kopen en heeft mij snel wegwijs gemaakt op dit nieuwe instrument. Door haar lessen heb ik kennis gemaakt met de diversiteit van de barokmuziek, en heb ik ontdekt hoe mooi het eigen karakter van een barokinstrument kan zijn. De lessen zijn altijd heel gezellig en leerzaam. We spelen veel samen, maar praten ook over de achtergrond van de muziek, de verschillende versieringen in de barokmuziek, etc, waardoor je de muziek die je speelt beter gaat begrijpen.
H.D.

Excellent Fute Teacher!

Kris is an excellent teacher. I've taken many courses over the years, both personal and professional, and Kris is one of the best I've come across.
T.

Love for Baroque Flute!

Kristen is an enthusiastic and inspiring teacher! Already having played the silver flute for a long time, I decided to pick up the baroque flute two years ago. Kristen helped me buy a flute and through her lessons I quickly became confident on this new instrument. Her clear love for baroque music and period instruments has opened up a new world for me, exploring the many different styles of baroque (from early French to late German/Austrian). During her lessons we often play together, from which I learn a lot through imitation, but we also talk about the background of different pieces, ornamentations, etc, which helps me understand the music better.
H.D

Ze ziet jou echt...

Als klein meisje speelde ik, natuurlijk zoals zoveel andere meisje blokfluit, en toen ik wat groter was altfluit en daarna ben ik dwarsfluit gaan spelen, van mijn tiende tot en met mijn dertiende. Toen overleed mijn moeder en stopten er veel dingen in mijn leven, omdat het verdriet zoveel ruimte in nam. Nu 22 jaar later, een volwassen leven verder,  dacht ik ja, ik ga dat weer proberen, muziek spelen, een instrument bespelen is zo mooi,  en het is zo'n fijne en rustgevende bezigheid. Voor mijn brein, voor mijn lijf, voor mijn gemoedsrust. Dus ik zocht een fijne dwarsfluit docente bij mij in de buurt. Kristen sprong er uit met haar vriendelijke tekst. Een mailtje was gauw verstuurd. Een nog vriendelijker mail kreeg ik terug. De eerste afspraak voor een proefles was gemaakt en was echt een cadeautje.  Ik voelde me meteen op mijn gemak door Kristen haar gastvrijheid en fijne huis en muziekkamer. Kristen is lief, warm, fijn, geduldig, professioneel en buiten dat ook een fantastische fluitiste. Ze weet wat voor jou een goede oefening is en hoe je die oefeningen het beste thuis kunt doen. Ze ziet jou echt. En als laatste....ze is ook bijzonder gezellig om gewoon mee te kletsen over het leven en de liefde. Wat net zo belangrijk is. ;) Ik zou haar iedereen aanraden.
Marieke

Ik vind het fantastisch!

Sinds enkele maanden heb ik dwarsfluitles van Kristen Huebner. Ik vind het fantastisch om les te krijgen van haar, ze is heel enthousiast en een goede lerares! Ik leer heel veel over het spelen van barokmuziek en over fluittechniek. Het is heel inspirerend en misschien ga ik ook de traverso spelen. Mijn plezier in fluitspelen is weer helemaal terug dank je wel Kristen!
Anje de G.

Life-enhancing journey!

I started taking flute lessons with Kris about four years ago. What started off as a mere pastime has turned into a life-enhancing journey.  Kris is positive, patient and inspiring, and we have covered everything from Baroque to Jazz in a most enjoyable and engaging manner. I would highly recommend Kris to any music student.
Tony. R

About Ilia Lumbroso - Saxophone (View profile)

What I appreciate about Ilia

Ilia Lumbroso has been teaching me how to play jazz on a tenor saxophone. I am 26 years old, and with basically no music playing experience. After the lessons I have been having with Ilia, I am not only able to read musical notes, but am also playing some of the more challenging musical pieces. Ilia's depth of knowledge in the theory of music, and his breadth of awareness of the different flavours of music is unparalleled. I feel absolutely pleased that Ilia is my teacher and I feel the progress after every lesson. What I really appreciate about Ilia is the he doesn't stop after the lesson is over, he keeps sending through material to study, listen to and play, which keeps the motivation level up especially for those that have work or are preoccupied during the week.
 

Tarek S.

Met plezier naar de les!

Bij Ilia Lumbroso leer ik de beginselen van improvisatie. Hoe belangrijk het is om  toonladders goed te kennen, maar vooral ook om in accoorden te spelen/denken.
Elke week ga ik met plezier naar de lessen van Ilia. Hij wisselt de theorie en het spelen op een prettige manier af en ik krijg genoeg oefenstof mee om een week vooruit te kunnen.
Gelukkig heb ik op de vrijdag een eigen jazzcombo waar ik het geleerde in de praktijk kan brengen en daarna met Ilia mijn bevindingen kan bespreken.
Ik kan na dertig jaar saxofoonspelen wel zeggen dat ik de saxofoon beheers, maar dat ik nu bij Ilia leer muziek te maken.
Kortom:  een tevreden leerling ook al ben ik de 65 jaar reeds gepasseerd. Een mens is nooit te oud om te leren.
Fred Romijn

He is always inspiring me!

After only a year of lessons, I have learned so much from Ilia Lumbroso. I started from nothing and he has taught me how to read music, what jazz is, and, of course, how to play the saxophone. He has even introduced me to the jazz scene around Amsterdam. I really appreciate his teaching approach as he is always inspiring me to think about jazz beyond notes and instruments. He has been an outstanding teacher so far and I look forward to continuing my lessons with him.
Gaspard R

Altijd veel te leren!

Ilia Lumbroso is een uitstekende, inspirerende en geduldige docent! Altijd veel te leren! Ook voor fluit!
 

E.M.

Beginselen van improvisatie

Hoewel ik al 30 jaar saxofoon speel ben ik twee jaar geleden begonnen met improvisatieles bij Ilia Lumbroso. Als mij in die bands  werd gevraagd een solo te spelen, moest deze wel uitgeschreven zijn, anders liet ik het graag aan anderen over.
 

Fred Romijn

Ik kan Ilia van harte aanbevelen!

Ik heb nu ongeveer 10 maanden les van Ilia Lumbroso. En ik kan wel zeggen dat ik veel eerder naar hem toe had moeten gaan. 5 jaar geleden ben ik gestart met saxofoon spelen. Eerst op de altsax maar inmiddels 2 jaar op de bariton. Het eerste wat Ilia opviel was dat mijn blaastechniek sterk kon worden verbeterd. Eigenlijk moest ik opnieuw leren blazen maar dat ging met zijn aanwijzingen wonderwel goed en vlot. Wat ik het liefst wil leren is improviseren maar daar heb je wel een theoretische onderbouwing voor nodig en dat is ook iedere week het huiswerk wat ik van hem mee krijg. Stap voor stap boek ik progressie. Ik ervaar hem als bijzonder inspirerend, geduldig ook. Wat ook bijzonder leuk was, was de voorspeel middag in december. Vivaldi Music organiseerde dat in Utrecht en Ilia liet meerdere van zijn studenten mee doen. Top om te zien wat anderen leren en hoe zij met muziek bezig zijn. Ik kan Ilia van harte aanbevelen.

Walter Bouwman

About Paulina van de Pavert - Cello (View profile)

Goed in haar vak!

Ik ben nu ruim een jaar op celloles bij Paulina v.d. Pavert en ik kan haar van harte aanbevelen. Ze is goed in haar vak en heel plezierig in de omgang met haar leerlingen.
Evelyn

Patient cello teacher!

I am a beginner on the instrument, over 70 years old and have a number of physical problems, but Paulina has all the patience in the world, remains good-humoured, even when I make stupid mistakes and is very good in explaining how to improve my playing. She shows how to do it on her own cello, but doesn't make you feel worthless.

Inspirerende cellojuf!

Paulina is een hele goede, inspirerende cello-juf. Ze legt helder uit, is geduldig en vindt het duidelijk erg leuk om les te geven. De muziek die ze uitkiest past goed en er is altijd iets om samen te spelen, wat het nog plezieriger maakt. Ze organiseert af en toe concerten voor haar leerlingen, die ook erg leuk zijn.
Carlien Hillebrink

Great Cello Teacher

Paulina van de Pavert is a great cello teacher. She is patient, kind, funny, flexible and knows how to put students at ease to help them perform their best. Her passion for playing comes through in her teaching. She is as skilled with children as with adults; with absolute beginners to more advanced. She even organizes "gezellig" recitals where all her students can participate and listen to each other. I highly recommend her!
Joan Mitchell

De beste docent!

Zelfs al zou ik nooit haar niveau van spelen halen, zorgt ze er toch voor dat ik er plezier aan beleef en geeft me oefeningen die niet te ver boven mijn kunnen liggen, maar toch een uitdaging bieden. Ik zou me geen betere docent kunnen wensen en raad haar ook van harte aan!
E.van K

Best Teacher!

I couldn't wish for a better teacher and can recommend her wholeheartedly.
E.v K

About Hannah Ybeles Smit - Singing (View profile)

Structured and targeted

Hannah is a professional and thorough person, who is able to transfer her substantive and practical knowledge. She has an eye for the personal needs of the students, without losing sight of the purpose of the lesson. Her classes are structured, with strong content and targeted. Theory and practice rotated in a delightful way, in an atmosphere which is both enjoyable and prestigious.
Hanneke Baan-  Soprano - Classical Singer

Deskundig en inspirerend!

Hannah is een zeer deskundige en inspirerende docente. Als zangdocent combineert zij verschillende zangtechnieken met de evts methode. Deze combinatie geeft haar lessen een extra, zeer waardevolle dimensie. Daarnaast is het een feest om aan een groepscursus deel te nemen onder haar leiding. Zij past haar ervaring uit eerdere werkkringen toe en is daarmee in staat mensen te binden en een stimulerende omgeving te bieden om tot ontwikkeling te komen
Marian Joseph - Bestuurder Utrecht Law College en Onderwijscoördinator Afdeling privaatrecht

Een aanrader!

Hannah Ybeles Smit is een docente die je op een rustige en enthousiaste manier verder helpt met zingen. Ze kan heel goed vertellen hoe je zingt en wat je precies doet. Ze geeft duidelijke tips om je zingen te verbeteren. Haar feedback is heel concreet en je weet dus ook meteen of je het goed doet.  Een aanrader!
Paul Barten, student zang

De essentie van muziek

Hannah is in staat om bij elke zanger(es) het beste naar boven tehalen. Als je denkt dat je goed kan zingen, laat je dan vooral nog door Hannah coachen voor de finishing touch. Zij is in staat om je de essentie van de muziek te laten voelen en als je dat éénmaal hebt ervaren, wil je niet anders meer.....
Jitske de Wit -Hoogerbrugge. Praktijkondersteuner Huisartsenzorg (POH-GGZ) in opleiding

Mijn eerste gitaarlessen!

Silvan heeft mij mijn eerste gitaarlessen gegeven. Het was erg prettig dat hij je helpt met waar je zelf in wil groeien, het spelen van een bepaald nummer of bepaalde technieken. Op alle fronten geeft hij je dan tips, zoals een betere timing, hoe je de snaren op de fret pakt, je houding. Hij is een hele fijne en rustige leraar die je zeker verder kan helpen.
Mark

When I'm totally stuck...

When I'm totally stuck on a passage and am reduced to slapping the keyboard at home Jean-Baptiste can help with simple exercises that sometimes seem unrelated and seemingly magically solve the problem. To finalise he's also fun and refreshing to talk to, very open there is no oppressive teacher and student atmosphere, which makes lessons also a lot of fun!
Dirk van D.

An excellent piano teacher

Jean-Baptiste Milon is an incredibly talented musician and teacher. His lesson are very complete and include notions of music theory and harmony, as well as exercises precisely tailored to my needs for improving my technique and interpretation or improvisation skills. At the same time, he gives me invaluable insights on the composers and the historical context to better appreciate what I am learning and playing. He is very patient and professional and his passion for music is really contagious! I am always looking forward to the next lesson!
Franco M

I was actually surprised!

Jean-Baptiste Milon is an excellent teacher who has helped me choose new interesting pieces that are technically and expressively challenging, without stepping outside my ability. I was actually surprised at how little time it took for him to see what level I was and what the issues were that I was struggling with. When I'm taking on a new piece he takes on a multi-layered approach to help me with my issues. This includes sitting at the piano himself and showing different ways you can play a passage, discussing the different techniques (considering your arms, hands, fingering and finger positions) and changing the way you a play a piece to highlight the importance of the dynamics and the accentuation.
Dirk van D

Duidelijk en enthousiast!

Hele fijne gitaarlessen! Hij is een enthousiaste gitarist die erg duidelijk les geeft. Zeker aan te raden als je gitaarlessen wilt gaan volgen!
An

Thomas is een fijne pianoleraar

Thomas Maasz is een fijne pianoleraar. Hij is geduldig en zeer positief. Met veel enthousiasme geeft hij pianoles. Hij kiest leuke muziek uit maar laat je ook vrij om zelf muziek te kiezen.
Marjolijn

Hij geeft me vertrouwen

Inmiddels heb ik ongeveer een jaar les van Thomas Maasz en ik heb al heel veel geleerd. Hij geeft me vertrouwen en weet altijd de positieve punten te benoemen, ook als ik het zelf nog niet zo goed vind gaan. Hij heeft inzicht in wat voor mij de beste manier van leren is en past daar zijn lessen op aan. Hij zoekt stukken uit die uitdagend zijn, waardoor ik mijn pianoskills meer en meer kan ontwikkelen.
Ilse

Hij kan heel goed uitleggen

Thomas Maasz is een hele aardige, enthousiaste en bovenal deskundige leraar. Hij kan heel goed uitleggen hoe muziek / hoe het stuk in elkaar steekt en adviseert oefeningen te doen die voor jou op maat geschreven lijken te zijn. Vriendelijk maar doortastend weet hij je snel verder te brengen.
Jan de Jonge

De beste leraar!

Al 3 jaar gitaarles bij Silvan, hij is de beste leraar die ik heb gehad tot nu toe :) Hij is erg duidelijk en rustig en geeft je alle tijd om op jouw tempo te leren!
Lotje B

Gitaarles met plezier!

Een aantal maanden geleden is Sophia (10) bij Silvan begonnen. Vanaf het eerste moment voelde zij zich op haar gemak. Silvan neemt de leerling serieus, zoekt naar de mogelijkheden en kwaliteiten van de leerling en laat daardoor plezier in spel ervaren. Door uitvoerige en secure instructie is Sophia echt grip gaan krijgen op waar ze mee bezig is, oefent met plezier en gaat weer graag naar haar volgende les.
Noelle S

Een vriendelijke pianodocent

Thomas Maasz is een erg vriendelijke docent die goed uitlegt. Wanneer je iets niet begrijpt, legt hij het geduldig nog een keer uit. Hierdoor voel je je op je gemak en kun je gewoon al je vragen stellen. Hij illustreert zijn uitleg vaak op de piano, waardoor het snel duidelijk wordt.
Groeten, Rik

About Stieneke Poot - Violin (View profile)

Skillful and broad approach

Juffie Stieneke Poot is very skillful. She is respectful of the teacher back home and caters her lessons to the needs of the individual child. We are especially in awe of her broad approach: the stories she tells about the songs, the composers, the dynamics, her other students, her travels, Mr. Suzuki himself and much more. I am thankful that we have been able to give this experience to our children.
Josine C

Geweldige vioolpedagoge

Juffie Stieneke, wat een geweldige vioolpedagoge!!! En wat een geluk dat Iris al die jaren door jou in de muziekwereld haar eigen pad heeft mogen vinden.
Anick

A wonderful experience!

Every year during our summer break back home in Holland we take Suzuki violin lessons with Juffie Stieneke Poot in The Hague. Year after year it has been a wonderful experience.
Josine C.

About Isabel Bermejo - Singing (View profile)

Feeling and Technique!

Isabel combines feeling with technique in her teaching. She is always excited and provides a fun atmosphere to learn in. While she is methodical and very knowledgeable, she does not push you into singing 'by the book', but rather helps you find your own voice and strengths. I was a complete beginner when I started my lessons and as a shy person, I could not have hoped for a better teacher that helped me grow in both technique and confidence.

Happy and positive!

Very knowledgeable and always happy and positive person. She helped me to relax and really get my heart involved in the music. She always wants to hear about the lyrics of the songs I bring; what they actually mean to me so that I can tell a story, not just sing a bunch of notes. Really got me into making music again, very curious to find out where I will end up!
Igor Donker

No more sore throat!

When I had my first singing lesson with Isabel I couldn't get out more than three songs before getting a sore throat. It's funny how when I tried it again yesterday, after 10 lessons, I didn't even break a sweat singing the same song, and the high notes aren't really that high anymore!  I can see Isabel is very passionate about what she is doing; the music, the singing, the teaching and it works great for me.
Igor Donker

 

Forever grateful!

Asking Isabel to have singing lessons was definitely one of the best decisions so far, I’ve truly enjoyed each and every lesson, which felt like a weekly session of meditation. Isabel is open and puts all of her soul into teaching. I am happy that finally I’m not scared of my own voice, can control it and understand how it works. Forever grateful to Isabel and looking forward to my next class!
Zlata Kedich

About Dario Virgillito - Piano (View profile)

Passionate about Music

Dario is absolutely passionate about music. His love for the piano is evident in his enthusiastic and energetic teaching techniques. He is exceedingly patient with all the children, encourages them at every stage and coaxes the very best effort from everyone.   He has a good rapport with all parents and sensitively guides them to helping their children in a positive constructive way.  Above all he makes all the individual and group lessons fun so the children enjoy learning.
Helena T

a very enthusiastic teacher!

Dario has been teaching my daughter – Charlotte Lavers (aged 4) for the last 9 months. Dario has been an inspiration to Charlotte during her progress during these months. Charlotte has improved greatly under Dario’s tuition. I have no hesitation in recommending Dario as piano teacher for your children.
David L

Immensly grateful!

It is my great pleasure to recommend to you Dario Virgillito as a music teacher for your children. I am immensely grateful to him for everything he has taught my daughter and the joy her music has brought to our family.
Elena Ivleva

I Miss Him

Dario worked with my team as a piano and music teacher and worked at schools and nurseries in London. He was a great asset to my team and I miss him and his work very much. Dario taught with patience and kindness. His students, who were children from the ages of 2 upwards, always looked forward to their classes with him. He is still remembered by his kids.  Dario loved to learn and shared his knowledge with others. His love of learning and his humbleness are wonderful traits to have as a teacher.
Sunita

Very privileged

My daughter and I were very sorry to lose Dario as a piano teacher.  We were, however, very privileged to have him as her first teacher as he gave her such a good grounding in the instrument and got her off to a flying start.  We both learnt a great deal from Dario.
Tetzlaff

About Aleksandra Tonelli - Piano (View profile)

Passion and amazing piano skills

I was very lucky to have Aleksandra as a piano teacher during her time in London. She not only helped me to improve my piano technical skills, she also encouraged me to create my own musical criterion. She was the most upbeat and that aspect within her passion and her amazing piano skills, makes her classes funny and very valuable creating the perfect relationship between teacher-student.
Clara Ortí

Exciting Piano Lessons!

As a total beginner to the piano, I thoroughly recommend Aleksandra to all others thinking of starting piano lessons. She's helped me to gain a sound understanding of both music theory and the piano as an instrument, whilst managing to keep the lessons exciting and entertaining. She has a vast amount of experience and skill with the piano and successfully passing this knowledge on through her teaching. I always feel welcome in her home for the lessons and she is always ready to assist in any way possible; be it explaining the reasoning and theory of scales and chord structure, or a personal request of learning a specific piece. Overall a 10/10 recommendation for all potential students.  - O. Rataj

Tango Piano!

I had a wonderful series of piano lessons with Aleksandra. I've been playing for a while but always on the lookout for expanding my musical horizons and improvement of playing. And yes, playing the piano has become so much better and secure. We've been working on technical aspects but also extensively on a Mozart sonata and exploring the world of "Tango Piano" which was new to me but so much fun to discover! Aleksandra is a very nice person and a great, inspiring teacher. Highly recommended!
Theo O

She's a wonderful person!

I started playing piano at 30 years old, without any musical background or musical feeling whatsoever. I am so happy I found Aleksandra as my teacher, she makes learning to play so much fun! I really feel like I'm steadily learning everything I need to know to play the piano: technique, theory, dynamics, songs and everything else. Aleksandra is an excellent teacher who knows her stuff, she's very patient, knows how to motivate her students and how to set the right level of ambition.She has definitely found the right balance in being a really good teacher and creating space for humor in the process of learning. Also she has her basics covered, the lessons are well structured and she's a very good communicator (during and in between classes as well). And above all she's a wonderful person!

Enthusiastic approach!

The lessons I get from Aleksandra are very professional. I started with piano lessons at a late age but she never gives me the feeling that this is problematic. The way she explains the basics of piano playing is revealing. I easily understand the logic behind the art by the way she explains it to me. And besides from this, I like the enthusiastic approach of Aleksandra!
Roelof Gortemaker

Motiverend en inspirerend!

Sinds Oktober 2018 heb ik les van Aleksandra. Zij is een bijzonder getalenteerde  pianolerares. Haar lessen zijn erg motiverend en inspirerend. Aleksandra weet mij op de juiste wijze verder te brengen op mijn muzikale pad.

Theresia H.

New and refreshing!

The lessons with Aleksandra are a great pleasure. At one hand her classes are intense, because her focus is sharp en she learns me to focus the way she does, at the other hand she is always cheerful so that helps. The way she explains things is very clear. After playing the piano already for a long time, mostly improvising,  I ‘relearn’ things in a new an refreshing way that helps me to discover a new approach in playing music. Her focus on slowness and a more relaxed way of playing finally helps me to read music in a more professional way, which definitely will open unexploited fields of possibilities for me. Thanks Aleksandra!
Ginnette B.

Structured Piano Lessons!

Aleksandra is very detailed and teaches in a very well structured manner. The way she is teaching me is very relaxed and most importantly, fun! Whatever wishes or questions you have, she's always more than happy to teach and help. 
B. Hu

About Lazaro Tejedor - Guitar (View profile)

Fijne docent!

Wat heerlijk om iemand zo te zien gitaar spelen en wat een fijne docent! Lazaro heeft een gave om een ontspannen setting te creëren bij zijn gitaarlessen.

goede techniek!

Wat mij als ouder (en gitarist) erg bevalt is dat Lazaro aan Joshua meteen de goede gitaartechniek leert.

Meerdere stijlen!

Hij helpt je met eigen werk en covers die jij graag wilt spelen. Lazaro’s ervaring beperkt zich niet tot één stijl!
 

Kan niet beter!

Een ervaren sterleraar voor jou alleen, alles op maat. Kan niet beter!

Ontzettend blij!

Mijn normaal niet zo uitbundige zoon wordt hier zo ontzettend blij van!!

Geduldige gitaarleraar!

Lazaro is erg geduldig! Eindelijk een gitaarleraar die klikt!

 

About Willemijn van Gent - Singing (View profile)

Excellent lessons!

Apologies for writing in English. I just wanted to say thank you for the excellent lessons. They gave me a real insight into how to improve, while not undermining my confidence (such as it is). And they were fun. I passed the audition for the klein koor! Despite terrible nerves. So thank you for your help. I hope to return at some stage. Perhaps on my Christmas wish list! Best wishes,
Catherine

She helped me tremendously

Willemijn van Gent is my singing teacher for over a year now. Although singing is my hobby since early years, I never had any singing lessons. Willemijn helped me tremendously in improving my technique to avoid throat problems. Her teaching approach is very stimulating and increasing your confidence. The periodic open, workshop like lessons with a fantastic pianist are so enriching and stimulating, which makes them an event to look forward to!
Liefs, Aviva

I feel so lucky

I feel so lucky to be the student of Mrs. van Gent. She is amazingly warm, patient and encouraging, generous and resourceful in teaching. Ever since my first lesson with her on 16JUN2017, my interest in singing, my enjoyment out of learning, and the level of singing itself are all enhanced, in a very natural and scientific way. I am happy about the way Mrs. Van Gent has lead me and will follow her to go far and farther on this interesting exploration.
Ling Wu

Geen spijt van de proefles!

Sinds ruim een jaar volg ik zanglessen bij Willemijn van Gent. Met veel plezier! En resultaat! Willemijn is een warm en deskundig docente die in een ontspannen en veilige sfeer samen met je bouwt aan je zangtechniek, waarbij het plezier in zingen voorop staat èn absoluut toeneemt. Ook van de ‘begeleide lessen’, groepslessen begeleid door een professioneel pianiste die deel uitmaken van de lescyclus, leer je veel op verschillend gebied: zingen met begeleiding, voordracht en presentatie. Best spannend om voor anderen te zingen, maar aanwijzingen van Willemijn zijn steeds raak en stimulerend waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Echt, van een proefles ga je geen spijt krijgen!
Josien

De beste die ik me wensen kan

Ruim 2 jaar volg ik zanglessen bij Willemijn van Gent. Zij is de beste docent die ik me wensen kan en een grote inspiratiebron. Ze is professioneel, ter zake kundig, houdt zich doorlopend update via workshops, lezingen en beroepsverenigingen. Ze is enthousiasmerend, warm en hartelijk, bruist van positieve energie. Hoewel ik professioneel harpist ben ben ik qua zang een beginner. Tijdens de lessen kijkt Willemijn naar wat ik nodig heb, probeert diverse invalshoeken uit. De techniek is gedegen met duidelijke uitleg. Ze weet me altijd positief te stimuleren. Extra zijn de begeleidingslessen waarbij een aantal leerlingen voor elkaar zingt met als cadeau een geweldige pianist die ons op fantastische wijze begeleidt. Lieve Willemijn, ik hoop dat ik nog héél lang lessen bij je mag volgen!
Carla B

About Erik Slik - Singing (View profile)

Prettige zanglessen!

De aangereikte kennis en aanwijzingen zijn zeker helpend. Je hebt een hele heldere en prettige manier van lesgeven..wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!
Joke Kingma, Vocal Group Effair

About Jean-Clair de Ruwe - Drums (View profile)

Vakman op de drums!

Jean Clair is een echte vakman op de drums. Met recht een fantastische muzikant te noemen!!!!
Gijs Kasius - Hoofd 'Ludwig Rhythm Factory'

Natuurlijk drummen!

Jean-Clair kan je op een natuurlijke manier net dat stapje extra laten zetten om verder te komen met drummen. In zijn lessen wordt drumtechniek afgewisseld met nummers meespelen. Jean-Clair kent geschikte nummers voor mijn niveau en speelt gemakkelijk mee met zelf aangedragen nummers. Het (drum-)notenschrift leer je gaandeweg zodat je een lesboek kunt lezen. Jean-Clair weet zijn enthousiasme voor het drummen goed op mij over te brengen.
Peter Bijker

Gave bijspijkercursus!!

Na 20 jaar spelen en les geven als popdrummer vond ik het eens tijd voor een bijspijkercursus. Gaaf om les te krijgen van een collega die met twee benen midden in de jazzscene staat en zelf ook een paar keer per week staat op te treden. Dat is te merken, omdat zelfs theoretische techniekoefeningen een leuke muzikale context krijgen. Ik heb me altijd een tikkeltje onbeholpen gevoeld om zomaar, zonder drumstel, op een stoel tegenover een cymbal te gaan zitten. Dat rockt toch voor geen meter? Maar zelfs dat begin ik nu dus leuk te vinden. Ik weet nog niet of mijn rock & roll vrienden dat ook een goeie ontwikkeling vinden, maar het blijkt overal goed voor te zijn. Dit soort dingen kun je alleen leren van iemand die weet waar hij het over heeft.
Jorrit den Broeder

Great Drum Teacher!

I started taking lessons with Jean-Clair in February of 2020. I feel like he has helped me improve my skills and knowledge of the drums greatly. Jean-Clair has helped me not only play and learn new songs, but he has spotted specific things in my technique. He has pointed this out when we are practicing and I enjoy the lessons where we spend a lot of time improving my techniques. I am becoming much more confident as a drummer and I have seen a clear improvement in my skill these last few months. I strongly recommend his lessons.
Mateo

I highly recommend!

I was looking for a drum teacher for my 10-year-old son.  He is very shy and has fine sensibilities but when he first took Jean-Clair's lesson, he instantly felt very comfortable.  Jean-Clair is very nice, patient and flexible.  Also, he is really good at teaching from the basics with enjoyable ways so that my son doesn't get bored or pressured.  I am also very grateful that he always cares what's best for my son.  I can highly recommend Jean-Clair to those of you who are looking for a drum teacher!
 

Echt leren drummen!

Jean-Clair leert je écht drummen. Niet zomaar een half uurtje wat slaan, maar langere lessen waarin hij alle tijd neemt om je te leren hoe je alles uit je stokken kunt halen en ook hoe je dat zelf steeds meer kunt gaan horen. Je leert de oefeningen en ritmes op een heel degelijke manier, maar er is ook altijd ruimte om je favoriete nummers of verschillende muziekgenres (rock, blues, reggae, jazz) te leren spelen én waarderen :-) Ik heb in drummen niet alleen een geweldige rust en hobby gevonden, maar ik blijf me dankzij Jean-Clair ook ontwikkelen en ik leer iedere keer weer meer met veel plezier.
M.Vossen

I Love My Drum Lessons

I just love my extended drum lessons. In a single lesson I can now work on technique and ask questions about songs I play in my band.
Carine Suurmeijer

Moving Forward!

Jean-Clair motivates me to keep moving forward to improve my drum skills. In his lessons, we work on developing technical skills and playing along with my favorite songs. We also work on reading music notation. I really like his enthusiasm.
Peter Bijker

About Agnes Gosling - Singing (View profile)

A Brilliant Teacher

Agnes Gosling is a brilliant teacher! I am Roberto a singer/songwriter currently living in Delft where I am working as engineer. I came here in 2015 and since then I have been writing music, it is one of my biggest passions. At some point I decided I would to do it more seriously and put more effort. So since spring 2017 I have been taking singing lesson with Agnes
Roberto B.

I feel more comfortable to sing

Agnes Gosling is able to transmit with her passion all the aspects behind singing in a way I understand really the point. During the lessons we also study my music and she helps me to better express it. Nowadays thanks to Agnes I feel more comfortable to sing live and due to the open mic nights of the various cafes around I can share my art of music.
R.B.

About Wouter Mijnders - Cello (View profile)

Gevoel en muziek!

Wouter is een enorm goede cellist en een hele leuke leraar! Zelfs als je nog een beginner bent, leert en stimuleert hij je al om je eigen gevoel en interpretatie mee te geven aan de muziek.
Als ik worstel met de techniek weet hij telkens weer een metafoor te verzinnen die aansluit bij mijn belevingswereld (“Dat doe je toch ook niet als je op je motor rijdt?!”) en me doet begrijpen én onthouden wat en hoe ik kan verbeteren. Daarnaast is Wouter ook gewoon een geweldig mooi mens. Er is altijd tijd voor een cappuccino en ongemerkt coacht hij je op veel meer dingen dan alleen de cello. Ik gun iedereen een leraar zoals Wouter!
Hilde M

Uitdagend en motiverend!

Dankzij Wouter heb ik mijn liefde voor het cello spelen weer teruggevonden. Na 16 jaar niet te hebben gespeeld, ben ik begonnen met lessen bij Wouter. In een ongedwongen en gezellige sfeer, zocht hij naar wat ik nodig had en paste de lessen daarop aan. Afhankelijk van je doel, bepaalt Wouter op een prettige manier het lesmateriaal en de wijze waarop je cello leert spelen. De lessen zijn ontspannen en gezellig, maar tegelijk is Wouter kritisch en een geweldige cellist. Zijn ervaring en liefde voor het vak zijn duidelijk aanwezig in de lessen, waardoor je als student uitgedaagd wordt en gemotiveerd raakt om er het beste uit te halen. Naast de lessen heeft Wouter mij ook begeleid in het vinden van een geweldige nieuwe cello. Hierdoor heeft het spelen voor mij een nieuwe dimensie gekregen en dankzij de persoonlijke lessen kan ik verder groeien als cellist.
Anneke Sluijter-Jacobsen

Incredible cello teacher

Wouter Mijnders is an incredible cello teacher, positive, intelligent, with a big sense of emotions and integrity.
Sytske de J

Verrijking en avontuur

Het meest wezenlijke dat ik tijdens de cellolessen bij Wouter Mijnders ervaar, is om achter de noten muziek te verbeelden en laten horen. Niet dat dat al lukt na 18 lessen. Wél krijg ik handreikingen tijdens de lessen die me op weg helpen en vertrouwen geven het leerproces aan te gaan. Handreikingen in de vorm van beeldtaal, voorspelen, luisteren, kijken, nadoen en durven spelen, moedigen me aan. Eigen hoge verwachtingen mag ik laten varen. Ik ervaar ruimte tijdens de cellolessen, om niet sneller te hoeven dan ik kan. Zo ga ik toch stapje voor stapje vooruit en word soms ineens blij verrast door een mooie (samen)klank tijdens de les. Het verlangen en plezier in muziek maken staat centraal.
Tussen de lessen door verwonder ik me erover hoe het leerproces van spelen als een spiegel voor me is en samenhangt met hoe in het leven te willen staan. De cellolessen bij Wouter ervaar ik als een verrijking en avontuur.
Klaaske T

Kijk er elke keer naar uit!

Heel blij dat ik via deze site een cello-docent bij mij in de buurt heb kunnen vinden. De lessen bij Wouter zijn erg fijn, kijk er elke keer weer naar uit.
Petra P

Met plezier naar celloles!

Celloles bij Wouter Mijnders is een muzikaal en intellectueel avontuur. Elke keer ga ik met veel plezier naar zijn les en kom - zowaar - met nog meer plezier terug van zijn les. En ben bovendien supergeïnspireerd. Wouter voelt precies aan wat een leerling nodig heeft om verder te komen. Soms zijn dat verhalen en voorbeelden, bijvoorbeeld over klank of  interpretatie. Soms door (nog) beter inzicht te geven in techniek. En soms simpelweg door de focus te verleggen.
Merle T

About Frederic Voorn - Piano (View profile)

Very flexible teacher!

Frederic has been my piano teacher since 1992 and the fact that I have known him for more than 25 years in this capacity means that I greatly appreciate his way of teaching.
What is also special is that he is able and willing to be very flexible with his lessons. Because I live in two countries, I get a two hour lesson instead of one, In this way I can take enough lesson material with me when I go abroad, I can keep on practising and the continuation of my piano playing is being secured.
Hendrik Jan Hulsebosch

Inspirerend en flexibel!

Ik heb al meer dan 25 jaar les van Frederic en raak iedere les weer opnieuw geïnspireerd om aan de slag te gaan met mijn muziek. Frederic leert mij om lastige passages aan te pakken, zodat de muziek beter tot zijn recht komt. Wat voor mij ook belangrijk is dat hij open staat voor wensen of suggesties ten aanzien van de muziek en flexibel is in het maken van afspraken. Door het schetsen van de achtergrond van een componist of een muziekstuk leer ik de muziek, die ik speel, beter begrijpen.
Mirjam Soons

Met kop en schouders

Frederic is een hele goede leraar. Ik heb veel pianodocenten gehad, en Frederic  steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit. Hij weet veel van muziek, van componisten en kan prachtig spelen, maar vooral kan hij je goed helpen om effectief (en met plezier) te studeren. Hij heeft een prettige manier om precies te analyseren waar iets wat minder goed gaat, om dat dan op een speelse manier aan te pakken waardoor je weer verder komt. Daarnaast is hij gewoon een sympathieke man, bij hem is het altijd leuk om naar pianoles te gaan.
Otto Perdeck

Inspiring Piano Teacher!

Frederic Voorn is an excellent piano teacher who has many didactic qualities. His lessons are inspiring on every level and he has a great understanding of how a pupil can improve his or her playing. He is also a musician with an extensive knowledge of music theory and music history.
Christien de Jong

Flexible Lessons

The 10 lesson card sounds perfect for me to work towards my goal of learning piano. I am 34 years old in Amsterdam and I typically travel for work often but would like to pursue learning piano and it's been hard to find flexible lessons. Let me know when can I start.
P. E

By far the best!

Frederic Voorn is a wonderful teacher. I have had many piano teachers but Frederic is by far the best. He knows a lot about music, composers and can play the piano beautifully. But foremost he can help you how to study effectively and with fun. In a pleasant manner he can analyse exactly where your problems are and in a playful way he is able to help you to overcome these difficulties. Furthermore, he is also a very pleasant man and it is always nice to go to a piano lesson.
Otto Perdeck

Musical celebration!

For me, Frederic Voorn is the ideal piano teacher. I have been his pupil for almost twelve years now and have made tremendous progress. Frederic doesn't only teach you how to play the right notes, but also how to make music.  With his large knowledge of music history and piano literature, his own experience as a performing musician and his everlasting enthousiasm, he makes every lesson into a musical celebration.
Henk de Regt

Muzikaal feest!

Frederic Voorn is voor mij de ideale pianoleraar. Ik heb al bijna twaalf jaar pianoles van hem en mijn spel is in die tijd enorm vooruitgegaan. Bij Frederic leer je niet alleen de goede noten te spelen, maar ook om er muziek van te maken. Met zijn brede kennis van de muziekgeschiedenis en de pianoliteratuur, zijn eigen ervaring als uitvoerend musicus, en zijn niet aflatend enthousiasme, weet hij iedere les weer tot een muzikaal feest te maken.
Henk de Regt

Inspirerende docent!

Frederic Voorn is een uitstekende docent met veel didactische kwaliteiten. Zijn lessen zijn inspirerend voor elk niveau, hij heeft goed inzicht in de fasen waarin een pianoleerling zich het spelen kan eigen maken. Daarnaast is hij een musicus met een brede kennis van de muziektheorie en de muziekgeschiedenis.
Christien de Jong

Vrijwel kansloos?

Twee jaar geleden ben ik op mijn vierenzestigste met pianolessen bij Frederic begonnen, op aanbeveling van een goede vriendin. Van verschillende kanten had ik te horen gekregen dat het leren van pianospelen op mijn leeftijd een vrijwel kansloze onderneming zou zijn. Daarbij kwam dat ik dacht dat Frederic, zelf een begaafd uitvoerend  pianist en componist, wel meer geïnteresseerd zou zijn in het lesgeven aan meer (ver-)gevorderde pianisten dan aan beginners zoals ik. Die vrees bleek ongegrond: Frederic's enthousiasme en gedrevenheid hebben ertoe geleid dat ik best goede vorderingen heb gemaakt in die tijd. Ik heb inmiddels met al aardig wat klassieke componisten kennisgemaakt, van wie ik weliswaar niet heel omvangrijke, maar wel mooie stukjes kan spelen. Frederic's onverstoorbaarheid met betrekking tot mijn, zeg maar “ leerproces” heeft er in belangrijke mate toe bijgedragen dat ik niet ontmoedigd ben geraakt en met veel plezier dagelijks oefen. Hij geeft helder en overtuigend aanwijzingen, zodat het altijd wel lukt om iets moeilijks tenslotte toch de baas te worden.
Frederic is ook gul in het overdragen van zijn  indrukwekkende kennis over muziek, muziekinstrumenten, muziekgeschiedenis, componisten, achtergronden en anekdotes , wat mij betreft een zeer welkome “bijkomstigheid”.  Kortom:  zo leer je nog eens wat!!!!
Chris Folkers

Impossible endeavor?

Two years ago, when I was 64, I started having my first piano lessons with Frederic. He was recommended to me by a good friend. Several people had told me that starting to learn to play the piano at my age would be an almost impossible endeavor. And then I also figured that Frederic, himself a gifted concert pianist and composer, would probably be more interested in teaching more advanced students than a beginner like me. But this was not the case at all: Frederic's enthusiasm and passion have helped me to make considerable progress since I started playing the piano. In these two years I have become acquainted with several classical composers who's easier pieces I am now able to play. Frederic's serenity in dealing with my learning process has greatly contributed to the pleasure in my daily practicing the piano. He gives clear and convincing instructions that help me to overcome all difficulties.
Frederic is also very generous in sharing his great knowledge of music, musical instruments, music history, composers and anecdotes. All of this I find very welcome and useful background information. In short: a great learning experience!!! Chris Folkers

Inspiring and flexible!

I have been Frederic's pupil for already more than 25 years and every lesson again is an inspiration to get going with my music. Frederic teaches me to tackle the difficult spots, so that the music is able to benefit. What I also find important is that he is open to my music wishes and suggestions and that he is flexible in making appointments. By telling about the background of the pieces and the composers, I am able to understand the music that I play much better.
Mirjam Soons

Al meer dan 25 jaar!

Sinds 1992 is Frederic mijn pianoleraar, en het feit dat hij dat dus al meer dan 25 jaar is bewijst dat ik zijn manier van lesgeven hogelijk waardeer.
Bijzonder is ook dat hij de momenten van lesgeven aanpast aan mijn agenda. Nieuwe afspraken maken we steeds tijdens de les, en omdat ik in twee landen leef, krijg ik twee uur achter elkaar les. Daardoor kan ik voldoende lesmateriaal meenemen naar elders, waar ik ook een piano heb, om de afwezigheidsperioden tussen de lessen bij hem te overbruggen.
Hendrik Jan Hulsebosch

About Egle Petrosiute - Singing (View profile)

Outstanding Teacher!

I cannot be more grateful to have found Egle as a teacher. I never sang before; she quickly identified my blocking points and was able to guide me. If I struggled with one specific exercise, she was always looking for a different way to explain instead of simply repeating. Her patience, kindness, and obvious love for what she does, make her an outstanding teacher which I would recommend to anyone.
Julien S

Knowledgeable and inspiring!

I have really enjoyed my singing lessons with Egle. She is very knowledgeable and inspiring. Most of all, I really appreciated her friendly nature and her teaching methods. She will go the extra mile to help you achieve your best potential. I recommend the lessons wholeheartedly!
Serinela M.

In love again!

Working with Egle for the short amount of time we did made me fall in love with singing again. Her understanding of my voice makes me feel that I can really get to know it better and use it with pleasure again. She is clear in explaining without overly using jargon and I like it so much that I want to continue.
Belinda B

Aanrader!

Aan de lessen vind ik leuk dat de liedjes steeds variëren en de tips en oefeningen helpen zeker. Ik zou dit zeker aanraden!
Jasmijn

Stimulerend en deskundig!

Egle is een zeer deskundige docente met veel passie voor haar vak. Zij leert je in detail hoe je je zangtechniek kan verbeteren en de geleerde techniek kan toepassen in een liedje, waardoor dit beter gaat klinken en het zingen steeds leuker wordt. Haar uitleg is duidelijk, met expressie en humor. Ze geeft oefeningen die je op dat moment nodig hebt en je krijgt suggesties voor liedjes die passen bij je zangontwikkeling en voorkeur. Daarbij stimuleert ze je om uitdagingen aan te gaan en om te durven zingen. Ik kan haar lessen zeker aanbevelen!
Petra Pezarro

Outstanding Teacher!

I cannot be more grateful to have found Egle as a teacher. I never sang before; she quickly identified my blocking points and was able to guide me. If I struggled with one specific exercise, she was always looking for a different way to explain instead of simply repeating. Her patience, kindness, and obvious love for what she does, make her an outstanding teacher which I would recommend to anyone.
Julien S

a superb teacher!

Egle is a superb teacher. During our lessons she managed to find the perfect balance between serious commitment to improving my singing voice and having fun (which I was often much in need of after a long day at work!). Over a couple of months she helped me prepare two songs for my sister’s wedding – a huge moment for me with my family! The performance went better then I could have possibly dreamed of, and I must thank Egle for that. I could not recommend her more highly as a singing coach!
Fergus S

The Extra Mile!

I have really enjoyed my singing lessons with Egle. She is very knowledgeable and inspiring. Most of all, I really appreciated her friendly nature and her teaching methods. She will go the extra mile to help you achieve your best potential. I recommend the lessons wholeheartedly!
Serinela M

About Michalis Michailidis - Guitar (View profile)

Super exciting!

When it comes to a supportive teacher, Michalis meets all the standards. He is calm, patient and adaptive to the students needs. He is very professional, which we can see from the quick progress that our son Alex is making. Because of the current situation with the pandemics we had to continue the lessons online and Michalis is sending us extra video guides which have proven to be very effective for the learning process! We just bought a new guitar for our son and he is super excited to continue with his guitar lessons.
Gianna

I recommend Michalis!

During the last couple years that I've been having guitar lessons with Michalis, from being just a hobby guitarist I am now aspiring to become a professional musician and I really believe Michalis has all the tools and methods to help me achieve my goals. We are now starting my preparation to enter a conservatory and I am very happy to have such a supportive and knowledgeable teacher, I recommend Michalis to everyone!
Christian

I highly recommend!

I highly recommend Michalis' guitar lessons for all skill levels. Whether you just want to play your favorite songs or want to astound everybody with your technique, Michalis can adapt to your learning capacity and musical preferences. I barely knew how to play when I started about a year ago and I've made great progress under his guidance!
Mario

Music with Passion!

As a beginner it is really nice to have a teacher who takes time and explain really well. Michalis is very flexible with my difficult work schedule and we always find a good time during the week to have the lesson. He is teaching music with passion and the transition between a classic music lesson and real songs is nice. I recommend Michalis to everyone!
Sofiane

Great and fun teacher!

After not playing guitar for 10 years I picked up the guitar again. After getting frustrated about youtube videos(too easy or too hard) I started my lessons with Michalis. He really takes the time for you and always comes with new ideas on how to improve your playing. He listens to you and can quickly adapt to answer all your questions in an understandable way. Michalis always keeps in mind that a guitar lesson needs to be fun. In just 4 months of lessons I have learned more than in all the years before. If you are looking for a great guitar teacher Michalis is the one!
Toan

About Bas de Rode - Cello (View profile)

Super enthousiast!

Ik heb pas een paar maanden les en ben super enthousiast. Alhoewel niet alles vanzelf gaat blijft Bas geduldig, optimistisch en zeer gedreven. Zijn lessen zijn serieus, maar ook gezellig en vol humor. Kortom, een geboren docent !
Miep

Unbedingt empfehlenswert!

Was fur ein kompetenter und zugleich einfühlsamer und humorvoller Cellolehrer, der noch dazu fließend Deutsch spricht! Ein großer Glucksfall für unseren 10-jährigen Sohn. Unbedingt empfehlenswert!
Sabine & Paul (10)

Celloles, een feest!

Nooit gedacht dat ik na mijn 60e nog mijn droominstrument zou gaan leren bespelen. Dankzij Bas’ kundige, kritische maar bevlogen én geduldige aanpak, kom ik elke week verder en zijn les en studie een feest!
Marie

Cool Cello Tricks

Sebastian's teaching method works wonderfully for my 6 year old daughter, who
really enjoys his playfully engaging and very patient, gentle approach. She loves the
quickly learned "cool cello tricks" he often gives at the end of the class to keep the
motivation going.
Anastassiya & Sophie (6)

Super leuk!

Hoi, ik ben Julie en ik ben 10 jaar ik speel bijna 3 jaar cello en ik vind het super leuk om te doen. Bas is een leraar die aardig is en iets uitlegt als je iets vraagt. Ik vind Bas een hele goede leraar, omdat hij humor heeft en je tegelijkertijd wat leert. En ik hoop dat ik nog meer dan 100 jaar les bij hem heb!
Julie

Het leukst!

Ik vind samenspelen het leukst!
Isabelle (10)

Bas is the best!

Bas is the best, want na zijn cello-les, kun je niet meer cello-less leven!
Lenny

Nooit te laat om te beginnen!

Ik ben later met celloles begonnen en vorder door druk werkend en privéleven niet snel, maar ben heel blij met elk stuk wat mooi klinkt. Ik kom dan heel blij van les terug en de hele week blijft de muziek in mijn hoofd. Ook het samenspelen is heel leuk en stimulerend.
Dorine

Triggering Cello Lessons

Jouw lessen zijn positief, inspirerend, triggering, gedegen en vooral leuk!
Sophie

About Victor Tsilimparis - Piano (View profile)

Inspiring Jazz Teacher

Victor is very professional and has al lot of knowledge to share about music and the theory behind music. He is very passionate about his instrument and helped me develop my piano jazz skills, like improvisation and jazz standards, something I really wanted to learn. Even though I have a background in music (as a general music teacher), I learned something new every time. Thank you for the lessons, Victor!
Pauilen

Insanely talented!

Victor is insanely talented, very professional and a lot of fun to work with. He will make sure his students get the most out of his lessons, including theoretical background, played-on-the-spot live musical inspirations, and additional material to expand your knowledge on jazz. During the time I've known him, I undoubtedly gained more than anticipated, and most importantly, every lesson is full of positive energy and laughter.
Laura B

First steps of jazz piano

The lessons with Victor were the first jazz piano classes I took. You might think that the first step is always the hardest and also in jazz piano that might be true. However, Victor made it look and sound so easy, in a very inspiring way. He gave me a lot of insights on how he approaches different concepts of improvisation and voicings. It was so helpful to have taken the first steps of jazz piano with him and I still benefit from that in my playing now. He really motivated me to become better!
Nicola M

About Luís Rabello - Piano (View profile)

Leuk en uitdagend!

Luis Rabello past zich aan aan het ambitieniveau van zijn afzonderlijke leerlingen, en zo blijft het leuk en uitdagend tegelijk. Ik heb nog nooit zo lang dezelfde leraar gehad, en ik ben nog lang niet uitgeleerd bij Luis!
Elselien S

Hij stimuleert je zelfvertrouwen!

Sinds een jaar of 6 heb ik pianoles bij Luis Rabello. Iedere keer weer ga ik met plezier naar Luis' les en kom er met nog meer plezier weer vandaan. Vol zin om direct weer achter de piano te gaan zitten. Naast zijn kwaliteiten als docent techniek aan het Rotterdams Conservatorium, zijn Luis' lessen boeiend en inspirerend. Hij stimuleert je zelfvertrouwen, geloof in eigen kunnen.

Inspirerende pianolessen!

Ik heb nu een klein jaar les bij Luís Rabello en heb de lessen tot nu toe heel inspirerend gevonden. In zijn lessen komen alle belangrijke thema´s binnen het pianospel aan bod: techniek, expressie en (het allerbelangrijkst) visie op het grotere geheel. Hij helpt je om je interpretatie en overdracht zo sterk mogelijk te maken en werkt hierbij heel gedetailleerd en met meerdere lagen. Dit werkt zeer inspirerend en enthousiasmerend waardoor je na de lessen telkens weer meer zin hebt om je te verdiepen in een stuk. Na 16 jaar piano spelen kom ik erachter dat er nog zo veel meer te leren valt! In de relatief korte tijd dat ik les heb gehad is mijn spel al veel vooruit gegaan en hoop dus nog lang les van hem te mogen hebben!
Jurrian B

Liefde voor klassieke muziek

De pianolessen van Luís Rabello zullen je liefde voor (klassieke) muziek nog groter maken dan ze al was. Hij is volledig gericht op de muziek en jouw mogelijkheden. Je zult ontdekken dat er meer muziek in je zit dan je ooit had durven dromen. En wat het technische probleem ook is, Luís heeft altijd een oplossing. Al vier jaar lang heb ik elke les weer iets geleerd en vooral veel plezier gehad!
Hanneke B.

About Emile Junge - Violin (View profile)

Happy and greatful

Emile is teaching my daughter Meryl (6 years old) the violin. I am very happy and grateful for his kind and supportive approach to teaching which has taken Meryl from a complete beginner to an actual player with growing technique able to hear harmonies, pitch and even beginning (just beginning) to read notes! Emile is a very positive teacher with just the right amount of firmness to help Meryl progress. He has helped us immensely and we are very happy he will continue to teach Meryl in the future.                                                            
Susan

Interesting Violin Lessons

The lessons are very interesting. Lucien thinks that Emile is strict enough to make him work, but not too much, then he is not demotivated. He  thinks that he progresses very fast. He likes to play with Emile.
Fabrice

Samen op vioolles!

Sinds een jaar heb ik les van Emile. Een jaar waarin ik veel heb geleerd van een vriendelijke, professionele en enthousiaste viooldocent. Emile zag in de eerste les meteen waar ik mij in mijn muzikale ontwikkeling bevond en wat nodig was om mij verder te helpen. Emile geeft duidelijke uitleg en maakt daarbij soms gebruik van anekdotes om bepaalde zaken te verhelderen. In de lessen van Emile komen toonvorming, techniek en samenspel samen. Ik ga met veel plezier naar de les, want hoe leuk is het om samen met een professional muziek te maken waar je ook nog veel van leert. Niet alleen ikzelf heb les, ook mijn dochter van 10 heeft sinds een half jaar les van Emile. Zij vindt de lessen erg leuk. Emile maakt haar op rustige wijze, met af en toe een grapje tussendoor, bekend met muziek en met dit prachtige instrument.
Annemieke

Passion for teaching

We are so happy that we found you to teach Isabel from the first day she started on her violin journey. You show a true passion for teaching, always with positive energy and such incredible patience! I really admire your drive to ensure that Isabel learns the right techniques from the start, without creating shortcuts that would make it easier for you to teach, but harder for her to play as good as possible in the future. We hope to continue enjoying your lessons for many many years.                                                                              
Lucia

Plezier met viool spelen!

Anouk is heel blij met jou als vioolleraar. En wij als ouders vinden dat Anouk heel veel geluk met zo een gemotiveerde goede leraar heeft. Anouk heeft nu nog meer plezier met viool spelen.
 Stella

Superb Violin Teacher

Emile is an extremely talented musician and a wonderful teacher. He is very calm, encouraging, and patient in handling the difficulties I have as an adult beginner of the vilion. His dedication to teaching is superb as well as the passion for this instrument, which transpires from every word and every little gesture. I really appreciate how he makes you aware of your little mistakes and helps you improving, using many different exercises and all sort of analogies and humor. He is a great performer and I find really inspiring when he plays during the lessons, as even the simplest exercise sounds as a masterpiece.
Emanuela

About Borislava Petrova - Piano (View profile)

Appealing profile!

I came across your profile and it really appealed to me, so I would like to book a trial lesson.
Bart

Geweldige pianolerares!

Ik ben een jaar geleden begonnen met pianoles, gegeven door Borislava Petrova in Oegstgeest. Geweldige lerares die plezier in het spelen voorop stelt! Ik maak grote vordering en speel met heel veel plezier leuke stukken op niveau die we samen uitzoeken. Ik raad haar ten zeerste aan.
Jacobien W

Plezier in muziek voorop!

Ik ben een jaar geleden begonnen met pianoles, gegeven door Borislava Petrova in Oegstgeest. Geweldige lerares die plezier in het spelen voorop stelt! Ik maak grote vordering en speel met heel veel plezier leuke stukken op niveau die we samen uitzoeken. Ik raad haar ten zeerste aan!
Jacobien W

About Ronald Dijkstra - Singing (View profile)

Stoute schoenen!

Trek de stoute schoenen maar aan! Dat heb ik een aantal jaren geleden ook gedaan. Sinds ik bij Ronald zangles heb ben ik veel beter gaan zingen. Ronald weet op perfecte wijze aan te geven hoe je met je stem moet omgaan en hoe je de juiste zangtechnieken jezelf eigen kunt maken. Daarnaast is hij een begaafd pianist waardoor je muziek makkelijker instudeert en tijdens de lessen direct muziek kunt maken. Ik ga met veel plezier naar de zanglessen en kan eenieder die overweegt zangles te nemen hem van harte aanbevelen.
Ton v B

My voice has developed !

I am a professional piano teacher and choir conductor and I have been attending singing lessons with Ronald for a couple of years. Since I followed his method my voice has developed immensely, singing became much easier and simply more enjoyable. Ronald is a knowledgeable, patient teacher and his lessons are pleasant and inspiring simply more enjoyable. Being a pianist myself I especially appreciate his excellent level of piano playing. Studying pieces with such a professional accompanist gives wonderful support and helps in bringing musical interpretation to life. I definitely recommend lessons with Ronald to everyone who wants to discover or improve proper vocal technique and the joy of singing.
Agnieszka C

Zingen is geweldig!

Zingen is geweldig, helemaal met de zanglessen van Ronald. Hij gebruikt daarbij speciale methodes voor het trainen van ademhaling en stembanden. Deze maken je stem vol, open en vrij. Ronald inspireert, door zijn eigen professionele zangervaringen, door zijn begeleidende pianospel en door je uit te dagen steeds verder te gaan. Naast de stem ontwikkelt hij ook je muzikaliteit door de muziek goed uit te leggen en voor te doen.
T.van Wijk

Zangles met piano begeleiding!

Ik volg sinds 2017 zanglessen bij Ronald. Ik doe dat met veel plezier en - daar gaat het uiteindelijk toch om - met resultaat. We hebben hard gewerkt aan mijn techniek, waarbij Ronald er steeds in slaagt om de vinger op de zere plek te leggen. Hij kan op grond van zijn uitgebreide ervaring goed benoemen wat ik anders moet doen, ook al is dat vaak niet gemakkelijk. Daarnaast zing ik stukken, om de theorie in de praktijk te brengen, waarbij ik ook zelf repertoire kan inbrengen. Ronald begeleidt alles moeiteloos op de piano. Ik vind de lessen ook erg plezierig, er is ruimte voor andere zaken dan muziek en zeker voor humor."

Joost Haenen

Niet de eerste, wél de beste!

Sinds een jaar of drie volg ik zanglessen bij Ronald Dijkstra. Hij is niet mijn eerste zangdocent, maar wel de beste! Hij is zeer deskundig, maar ook inspirerend en een hartelijke persoonlijkheid. Zijn lessen zijn niet alleen heel goed, maar ook gewoon heel leuk!
M.

Liefde voor het zingen!

Ronald weet je stem optimaal te ontwikkelen door zijn oefeningen, pedagogische aanpak en geweldige begeleiding op de piano. Maar bovenal weet hij de liefde voor het zingen over te brengen. Elke les geeft mij enorm veel positieve energie, precies wat de kracht van muziek tot stand kan brengen, mits goed uitgevoerd en dat doet hij als geen ander.
K. Wagner

Bij deze docent moet ik zijn!

Bij een bezoek aan de Muziekacademie Den Haag met een collega pianist hoorde ik Ronald in de verte les geven. Onmiddellijk wist ik: bij deze docent moet ik zijn. Als koordirigent had ik behoefte aan verdere technieken voor stemvorming. Wat mij - toen al - bij Ronald , opviel was dat hij mensen echt liet zingen en hen ook degelijk begeleidde. Al deze vroege bevindingen en meer heeft Ronald waar gemaakt gedurende de jaren dat ik zangles van hem heb. De lessen zijn stevig. Ik merk echter direct het effect van de oefeningen.Tijdens het repertoire-zingen hoor ik zo de kwaliteit van mijn eigen zang toenemen. Ronalds begeleiding op de piano is fenomenaal, zelfs wanneer ik repertoire meebreng dat hem onbekend is. Van harte aanbevolen.
Theo v. D

Haarfijne feeling!

Het is erg fijn dat zangdocent Ronald Dijkstra ook zo goed kan piano spelen, Welke muziek ik ook meeneem naar de les, hij begeleidt meteen prima en heeft een haarfijne feeling voor de interpretatie, ook als het stuk nieuw voor hem is.
Marjon van E.

About Carolien van Tol - Singing (View profile)

Leerzame zanglessen!

Dankjewel voor de leerzame lessen. Altijd fijn om weer even de aandacht te scherpen.
Marjan

Positief en vrolijk!

Er is een fijne sfeer; laagdrempelig (ik voelde mij direct welkom), energiek, positief, vrolijk. Ik loop altijd helemaal herboren de deur uit. Naast dat ik leer over zang, brengt het mij ook een stukje persoonlijke groei op het gebied van zelfvertrouwen, durf.
Kim

Je legt goed uit!

Ik heb in deze periode veel van je lessen opgestoken. Je legt goed uit hoe je je stem optimaal kunt gebruiken en waarvoor de oefeningen zijn die je opgeeft. Verder draag je verschillende materialen aan die kunnen helpen bij het zingen. Ook laat je zien dat je met plezier les geeft en dat is voor mij heel prettig om te ervaren bij deze zanglessen.
Dukky

Kinderliedjes met Sparkle!

Lieve Carolien
Wat ik zo leuk vind aan jouw zangles, is dat je mij met mijn eigen kinderrepetoire helpt. En dat ik van jou leer hoe ik dat weer met een “sparkle” over kan brengen!
Jacqueline

Wat een feest!

Vergeleken met mijn vorige zangleraressen geef je meer sturing en meer houvast en ik vind dat heel prettig. Jij kunt op zoveel verschillende manieren duidelijk maken waarom het werkt zoals het werkt: met beelden, met woorden, met aanwijzingen, met plaatjes... heerlijk. Daardoor snap ik waarop ik moet letten als ik een oefening doe. En dat geeft mij het gevoel dat ik een beetje grip begin te krijgen krijg op het zingen. Dat maakt dat ik ineens veel meer durf. Dus ik ervaar vooruitgang, wat een feest!
Ineke

Ik zing nu anders!

Het is heerlijk dat ik nu anders zing en dat ik met de mantra's beter uit de voeten kan.
Marian

Inspirerende zanglessen!

Dankjewel voor je inzet om ons inspiratie te geven!
Sandra

Beter begrip van mijn stem!

Ik volg nu al meer dan een jaar zangles bij Carolien. Haar lessen zijn geweldig, ze weet iedere keer weer precies wat ik nodig heb om verder te kunnen. Met elk lied dat ze aanraadt leer ik weer iets nieuws. Tijdens de zangles van Carolien ervaar ik een balans tussen denken en voelen - normaal zit ik vooral veel in mijn hoofd. Door de lessen van Carolien heb ik een beter begrip van mijn stem en stemgebruik gekregen. Haar enthousiasme en liefde voor zingen en muziek straalt ze elke les uit. Ik kan iedereen die van zingen houdt aanbevelen om op les te gaan bij Carolien.
Ellen W.

About Celia Cortés - Piano (View profile)

Creative piano lessons!

Very nice and professional teacher. I met Celia in 2018 and she gave lessons to my 6 year old son. Her approach is sweet and patient, and she is always very creative with the way of presenting the activities.
Barbara

Great Lessons!

Celia is an excellent teacher, also for the beginning student. She is very patient, instructive, and her explanations are a lot of fun. I enjoyed very much learning with her pieces from movies and video games that I love. She also gave me a baseline to create my own video game music. Great lessons!
Jamie

I miss her a lot!

I am very glad that I had Celia as my music teacher during my two years living in the Netherlands. She played a very important role for making passion to learn piano for me. She was my favorite teacher and now I'm back in Bangladesh I miss her a lot.
Rashika

Patient Piano Teacher!

Celia is a very patient teacher and has a creative style of teaching piano playing to our not so patient four year old son. In our experience she is professional, able, creative and with a lot of (com)passion towards children. A pleasure to work with.
John H and Mona

About Leonie van Veen - Singing (View profile)

Een nóg mooier geluid!

Leonie komt regelmatig met nieuwe trucjes om het geluid nog mooier te maken. Ze is daarbij geduldig en grappig en ik ga altijd blij en gevoed weer naar huis!
Rita Spee

Geweldige zanglessen!

Leonie van Veen is wat mij betreft al jarenlang een zanglerares, die mij over vele aspecten van het zingen (muzikaliteit, uitspraak, stemgebruik, ademhaling, in goede conditie houden van stembanden, hoe te handelen bij verkoudheden, hoest etc! houding bij het zingen, heel goede en adequate aanwijzingen/ adviezen geeft.

About Michalis Michailidis - Electric Guitar (View profile)

Passionate Music Teacher!

As a beginner it is really nice to have a teacher who takes time and explain really well. Michalis is very flexible with my difficult work schedule and we always find a good time during the week to have the lesson. He is teaching music with passion and the transition between a classic music lesson and real songs is nice. I recommend Michalis to everyone!     Sofiane

I highly recommend!

I highly recommend Michalis' guitar lessons for all skill levels. Whether you just want to play your favorite songs or want to astound everybody with your technique, Michalis can adapt to your learning capacity and musical preferences. I barely knew how to play when I started about a year ago and I've made great progress under his guidance! - Mario

I recommend Michalis!

During the last couple years that I've been having guitar lessons with Michalis, from being just a hobby guitarist I am now aspiring to become a professional musician and I really believe Michalis has all the tools and methods to help me achieve my goals. We are now starting my preparation to enter a conservatory and I am very happy to have such a supportive and knowledgeable teacher, I recommend Michalis to everyone!
Christian

Great teacher!

After not playing guitar for 10 years I picked up the guitar again. After getting frustrated about youtube videos(too easy or too hard) I started my lessons with Michalis. He really takes the time for you and always comes with new ideas on how to improve your playing. He listens to you and can quickly adapt to answer all your questions in an understandable way. Michalis always keeps in mind that a guitar lesson needs to be fun. In just 4 months of lessons I have learned more than in all the years before. If you are looking for a great guitar teacher Michalis is the one!
Toan

Very professional!

When it comes to a supportive teacher, Michalis meets all the standards. He is calm, patient and adaptive to the students needs. He is very professional, which we can see from the quick progress that our son Alex is making. Because of the current situation with the pandemics we had to continue the lessons online and Michalis is sending us extra video guides which have proven to be very effective for the learning process! We just bought a new guitar for our son and he is super excited to continue with his guitar lessons.
Gianna

About Martin Hafizi - Drums (View profile)

A gifted instrumentalist

Martin Hafizi is one of the most gifted young instrumentalists that I have had the pleasure of working with, one whose abilities promise a wonderful future in the world of music! John McLaughlin Williams (Grammy award-winning American orchestral conductor)

Lots of Fun Drum Lessons

It’s wonderful and joyful time for all of us from day one with teacher Martin Hafizi! It’s not easy to teach a two year old to play drums, but he keeps trying to make it interesting, and introducing new music to him. Most of all Georgie has lots of fun learning with him, which is important for us too!
The mother of the 2-years old George:

About Katja Ji - Piano (View profile)

A gifted Teacher!

Katja is a gifted teacher who cares about the music as much as she cares for her students. She has an excellent balance between rigor and kindness, allowing her students to make regular progress in a warm atmosphere. She is also an exceptional classical and jazz performing artist, which is a wonderful source of inspiration for her students. I have very high standards in music education, my only regret is that we have not found Katja earlier. It is a true privilege to have a musician of this caliber teaching my child.
Yaniv Sabbah

A great Piano Teacher!

I have played piano for about 7 months and I have had the same teacher all the way. In my opinion I think Katja is a great teacher because if I need to reschedule a lesson, she is always flexible with the time. She is also great at helping me find out what the notes are and has amazing techniques for improving my skills. What makes Katja such an amazing teacher is she is not always too strict.
R.

Special way of encouraging!

One of the better decisions I made in recent years is picking up piano lessons. With Katja it was different from day one. Being a professional musician she has a very sharp eye to prevent you from making mistakes that are later hard to correct. During the lesson she has permanent awareness of the students state and is adjusting, always carefully adapted to your personal possibilities and limitations. A private lesson is really so as her focus is always with you and all distractions are cut out. Add to this her special way of encouraging people and transmitting her joy for music and the instrument is sure to make you want to come back.
Florian, 36

For the first Time!!

For the first time in my life, I am looking forward to my weekly piano lessons.
(Arjan, 71 Years old!

She acts like my friend!

When I have my lessons, she is always smiling and acts like my friend. Katja is great at getting me focused when I get distracted, when I say that she is like a friend I mean that when I am tired, she adapts to how I feel. For example: sometimes I tell her I am quite busy {when she asks me how I am} she gives me less work which makes it easier for me to do a good job without any stress. Sometimes I even do more work than asked!
Rebecca 9 years

About Tomasz Plusa - Violin (View profile)

Building the interest in music

Tomasz Aleksander Plusa is introducing our 8-years old son Alek into the world of violin. The lessons are fun as Tomasz not only concentrates on pure technical aspects of playing, but also inspires to discover the beauty of classical music. He masters in addressing to children in order to keep their attention and engagement. We do recommend him as an excellent teacher.
Piotr Lubelski

 

Perfect Teacher!

Since I came to the Netherlands in 2017, I started to learn violin with Tomasz. Although I have been playing modern violin for fifteen years, Tomasz is the most special teacher I have ever met, and also the enlightenment teacher of my Baroque violin. I still remember the first lesson we started learning Bach's chaconne, rather than only focusing on technique improvement, he first taught me lots of basic knowledge on baroque music form and specifically in this piece: what is chaconne, what is the basso continuo and melody line in this piece, how to play the chords in a correct and historical way, etc. He also demonstrated on his baroque violin and that open me up a totally new world: a warmer, more active, and full of emotion and vitality voice that I have never heard before. Now I have already switch to baroque violin and started from zero, with the detailed and patient help by Tomasz. Sometimes he combined the baroque violin playing with history background, visualized the music style by painting, or other beautiful metaphors. He is a passionate and perfectionist musician and teacher. He said that playing the violin is like making a sculpture. Only crafted with great care and precision can complete a piece of artwork. All in all, Tomasz's violin lessons have benefited me a lot from both playing technique and musicianship.
Tianyi Huang

Fun homework

Tomasz is a very good teacher, kind and always happy. He gives fun homework like making compositions. He is building the interest in music.
Aleksander

Elke les een genot!

Tomasz is een gepassioneerde violist en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. De basis van de lessen is muziek maken, techniek is daarbij helpend en wordt aangeleerd om meer muzikaal te kunnen spelen. Door gebruik te maken van mooie metaforen kan Tomasz je perfect duidelijk maken wat je moet doen. Door zijn vrolijkheid en positieve houding is elke les een genot!
Annekee Böhm

Genuine enthusiasm!

We wholeheartedly recommend Tomasz Alexander Plusa as a talented violin teacher and practicing musician. During our year abroad, Tomasz masterfully taught our daughter how to improve her technique and approach to playing the violin by sharing his real-world experience and passion for both music in general and this instrument in particular. Tomasz skillfully communicated the importance of discipline in practice without being preachy or condescending. Instead, he inspired improvement through genuine enthusiasm, demonstration, and useful expert tips. Thank you Tomasz and Vivaldi!
The Pattons, from Seattle

About Johannes Fend - Bass Guitar (View profile)

Relaxte leraar!

Vriendelijke en relaxte leraar. Lessen worden goed afgestemd op je niveau en veel gelegenheid voor eigen inbreng!
M. V.

Motivating Bass Teacher!

Taking part in Johannes course is a huge pleasure. He is very much able to inspire and motivate me in playing the bass. The courses are matched to my preferred music. As a teacher he is patient, kind and precise. I hope there will be many more courses to follow in the future.
J. G.

Super bassist!

Fend heeft presence en een techniek om stil van te worden -
Eddy Determeyer

About Jeroen Manders - Saxophone (View profile)

Zeer kundige saxleraar!

Jeroen is een zeer kundige saxleraar die zich kan aanpassen aan elk niveau. Ook is Jeroen prettig in de omgang waardoor de lessen altijd relaxed zijn om naar toe te gaan. Zeer aan te bevelen!
Mumtaz Hoffmann

Top!

De lessen zijn erg leuk. Jeroen weet het goed over te brengen en weet precies waar ik meer ondersteuning nodig heb. Ik kan mezelf goed uiten. Een bluesje doen vind ik super leuk. Wil je saxofoon leren spelen, dan kan ik je Jeroen zeker aanraden. Top!
Jaythan Zink

Strippenkaart Ideaal

Jeroen heeft verstand van muziek maar kan ook goed met mensen. Ik ben 2 jaar geleden ‘pas’ begonnen met saxofoon en hij neemt je rustig stap voor stap mee. Lessen kun je heel flexibel indelen en makkelijk verzetten. De strippenkaart is voor mij echt ideaal, als je ook nog veel andere dingen moet en wilt doen in een week. Als je twijfelt, probeer het gewoon.
Ingeborg Pronk

Fun and pro teacher!

If you want to learn saxophone in funfilled and professional way, I strongly recommend Jeroen.
Jaythan Zink

Hij is enthousiast!

Jeroen is een goede en fijne leraar. Zijn lessen zijn altijd afwisselend: aandacht voor noten, ritme, muziekgevoel, zang, improvisatie en verschillende speelstijlen. Hij is enthousiast waarbij plezier in muziek maken voorop staat.
Romain van geelen, 12 jaar

Muziek houdt jong!

Als 70-plusser speel ik met veel plezier de tenor saxofoon. Elke les ontdek ik dankzij Jeroen iets nieuws. Ik heb gemerkt dat saxofoon spelen nooit zonder een goede leraar kan lukken. Ik blaas mijzelf onder begeleiding van Jeroen graag richting de 80!
Paulus G

Waardevolle tips!

Ik ben onlangs begonnen met saxofoonlessen - mijn eerste ervaring met het spelen van een instrument. Jeroen heeft waardevolle tips waardoor ik met veel plezier mijn avontuur op de saxofoon beleef. Het is een relaxte gast en een enthousiaste leraar. Het zijn altijd gezellige lessen, de tijd vliegt voorbij. Zeker een aanrader!
Jep Noordeloos

veel plezier!

Joep ervaart de saxofoon lessen bij Jeroen als erg fijn. Jeroen is relaxt bij het lesgeven en Joep heeft veel plezier als ze samen liedjes spelen. Ook geeft Jeroen op een rustige manier tips om nog beter en mooier te spelen. All in all een erg leuke, ervaren saxofoon leraar!
Fam.Batenburg

Kind-hearted teacher

Jeroen is a kind-hearted teacher (who teaches me new notes every 2 weeks). Not only do I learn to play the saxophone, we also speak about music and I find it very interesting. He is very calm and patient as well as being a very good listener. Jeroen is a very good teacher with whom I have been enjoying to learn for the past 2 years. When I have music ideas (i.e when I wanted to perform in the street for Queen' s day), he guides me and actively supports me.
Salomé Delchambre

Geduldige saxleraar

2 maanden geleden ben ik begonnen bij Jeroen met saxofoonles. Ik heb het altijd al een mooi instrument gevonden om te zien en te luisteren nog meer. Al een paar jaar kijk ik op naar Candy Dulfer, hoe gaaf een vrouw die zo kan spelen!  Hopelijk blijf ik zo vooruit gaan. Jeroen is een hele geduldige muziekleraar, waar ik elke week weer veel van leer!
Sharon Weisz

really impressive

I'm a 28 year old Indian guy living in The Hague. When I started my saxophone class with Jeroen, I had a very beginner level knowledge about it although I previously had couple of online classes for past 2 years. I had attended just 10 classes with Jeroen so far but the knowledge and the ability to play the saxophone I have gained so far is really impressive and amazing. I could notice huge difference in my playing skills and my confidence level. He is very humble & highly organized! There are lots of nuances when it comes to music and he made sure all the time that I understood and play them corectly! I'm sure that I'm gonna play like a "Pro" soon.
Bala Indhiran

Altijd blij naar les!

Jeroen is altijd vrolijk en legt alles heel rustig uit. Ik ga altijd blij naar de les.Ik vind het leuk om met Jeroen samen te spelen op de saxofoon. En dan leer je veel.
Duco Snoeck

Boordevol energie!

Jeroen is een muzikant in hart en nieren! Door zijn kennis en jarenlange ervaring kun je echt veel van hem leren. Zijn geduld en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat je het instrument snel eigen kunt maken op jouw niveau. Van zijn lessen kom ik altijd met boordevol energie terug!
Marianne den Engelsman

Exciting!

The class itself is so exciting for me. Jeroen is a very kind person. He is so clever in getting the mistakes and also so patient to solve the problems. Moreover, he is always flexible regarding the class hours.
Soheil Mohebi

About Bart van Osch - Guitar (View profile)

Motivating Guitar Teacher

Two years ago, when Bart accepted me as a guitar student, he had not idea about how messy I can be. I keep rehearsing something close but slightly different than what we studied together. It is not a problem he just adapt and we can build on what I have done since the last lesson. Bart is a great guitar teacher keeping my motivation to the top by being positive, stating what direction will help me improving. The atmosphere during the lessons is relax despite him keeping focussed on my two hands, my fingers and the notes I play. I can only recommend him (providing that he keeps some slots for me).
Laurent

Flexibel in de omgang

Prettige gitaarlessen gehad van Bart van Osch! Flexibel in de omgang, vol nuttige tips voor het spelen en qua materiaal en een persoonlijke aanpak.
Mark Meijer

Fijne docent!

Bart geeft echt goede gitaarlessen en is een fijne docent! Binnen een paar lessen merk ik dat ik al beter kan spelen. Ik keek in eerste instantie op tegen het leren van theorie, maar door zijn aanpak en de leuke opdrachten die hij als huiswerk meegeeft ben ik al een eind op weg. Ik lees nu noten, begrijp pentatonische toonladders en heb een betere houding waardoor ik langer kan spelen. Dat kon ik daarvoor allemaal niet! Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wil bereiken als gitarist en daar zijn aanpak op aangepast. Ik kijk uit naar elke les en ga elke les met een gemotiveerd gevoel de deur uit!
Gijs

Een super aanrader!

Bart van Osch is een geweldige gitaarleraar en gitarist! Hij is kundig in het lesgeven voor beginners en gevorderden, voor zowel klassiek gitaar alsmede elektrische gitaar voor pop (akkoorden e.d.). Zijn lessen zijn leuk en uitdagend, maar ook van hoge kwaliteit! Een super aanrader!
Cystine C

About Julie Hahn - Piano (View profile)

Encouraging Teacher!

Julie is a wonderful piano teacher, patient, kind and passionate about all kinds of art. She gave music and piano lessons to my 5 year old daughter for 2 years. My daughter enjoyed the lessons from the very beginning and connected with Julie immediately. She is a very positive and encouraging teacher who is able to find fun ways to make learning possible.
Dilhun Yazgan

About Pierre Jonker - Electric Guitar (View profile)

Toffe gast!

Pierre is een toffe gast en geeft erg prettige lessen. Na een aantal andere instrumenten bespeeld te hebben wou ik graag de gitaar uitproberen. Voor Pierre maakt je niveau niet uit; hij kijkt samen met je mee wat je al kan en pakt het vanaf daar op. Pierre is ontzettend flexibel als het gaat om het lessenrooster en de sporadische uitloop van een les wordt niet naar om gekeken. Zijn lessen gaan vooral over de soul en feeling van het gitaarspel; het mooi spelen, een akkoord leren kan je immers gewoon van YouTube. Natuurlijk behandelt hij ook techniek en al het andere wat je wilt weten. Verwacht niet dat Pierre met een vaste lesmethode uit een 'Gitaar voor dummies' boekje aankomt. Kom zelf met materiaal of dingen die je wilt leren en leren zult gij. Tot nu toe nog geen enkele keer met tegenzin naar de lessen gegaan. Sterker nog: ik vertrok altijd weer met een glimlach.
Mats

About Lavinia Balasu - Piano (View profile)

Every lesson a lot of fun!

Lavinia is a great and inspiring teacher! She is really patient. She is very perceptive and gives a lot of advice about hands position and movement, or how to manage that really difficult part in a music piece. She knows how to make difficult things easy and makes you feel confident and enjoy the music you play, instead of struggle! However, most important, she has a contagious sense of humour, which makes every lesson a lot of fun!
Yvonne

Highly creative Teacher!

I have known Dr. Lavinia Balasu for about 40 years, since her National Music College years, as she was one of my best students. Dr. Lavinia Balasu is a remarkably intelligent, diligent, thorough, effective person with high professional standards. She is equally: highly creative, confident, flexible and compassionate; a self-starter, well organised, a gifted and versatile communicator with accurate understanding of people and situations, highly intuitive, knowledgeable, great at managing people from a wide diversity of age and ethnic groups, and of various cultural backgrounds.Lavinia is a highly qualified professional and a thorough, trustworthy teacher and professor, as well as a kind, compassionate and inspiring musician with a keen and gentle sense of humour, that creates a highly positive, up-beat atmosphere. Lavinia's students have always had notable results, in: piano, violin, chamber music, music theory, history of music, practical musicianship - across all age groups. Her students were awarded important international prizes, top scores in international exams and high standard competitions, admissions at several Music Universities and Colleges/Conservatoires worldwide. But, most of all, she inspired students to love music.
Prof. Dr. Emil George Dutulescu"

Inspiring Piano Lessons!

Dear Lavinia, it was my goal to make my grandchildren enthusiastic for the piano. Thanks to your highly professional, yet enjoyable, inspiring lessons, they learned a lot and love to play the piano. We are very grateful and happy to have you as our teacher!
Elleke

Amazing progress!

Both my wife and I are very impressed by your highly professional and committed work with Rosa, as well as your charismatic and humorous presence, that she really enjoys! She is now addicted to piano playing, but also makes such an amazing progress thanks to you! Great job!
Parent of Rosa

About Michal Buczkowski - Violin (View profile)

Vol energie!

Ik heb nu ongeveer een jaar les bij Michal en dat bevalt heel goed! Mijn viool lag al ruim 10 jaar werkeloos in de hoek, totdat ik bedacht de draad toch weer op te pakken. Michal zorgt met een goede combinatie van techniek en prachtige klassieke stukken ervoor dat je met plezier studeert en vooruitgang boekt. Hij is super enthousiast tijdens de lessen en ik kom er altijd vol energie weer vandaan.
Judith

Life changing!

Michał has a strong sense of humility when teaching, which allows one to feel comfortable to talk about performance, pace of training, and gaps to work on openly. I hadn’t touched my violin for at least 10 years when I met Michał in Holland (I had just moved there..). When we met for the first time, the first thing I told him was that he had 6 months to help me play Vivaldi Four Seasons, Summer. Anyone hearing this would easily scoff at the idea of it. But Michał took the challenge with utmost humility and made me feel like I am not as crazy as I sounded!! We had good fun during lessons trying to test different techniques to play such a technical piece. Unfortunately, I had to leave Holland earlier than expected so he could not accomplish his mission in 6 months, but his sheer willingness to take this on and the patience accompanied with it was truly empowering. I continue to play back at home and the tricks he taught me are life-changing. Thank you for not only being a teacher, but a true friend who believed in me.
Miriam

I'm very positive!

Some words about Michal. I followed 4 lessons so far and I'm very positive. He explains clearly what he means with good examples and gives tips which are very helpful. For example, play like if you are painting. For me that's a quote I will not forget. He gives positive feedback but also is not afraid to tell what needs to be improved but in a nice way.
Esther

The Real Deal!

Michal is the real deal: an accomplished performer and a creative, upbeat, and intuitive teacher.
Jennifer Fynn

Amazing Teacher!

Michał is a truly amazing teacher. He is always kind and patient with mistakes, but also encouraging and inspiring. Since I started the violin and started taking lessons with Michał, I love playing it more and more. He is a total master violinist himself, and that will be very obvious not only if you see him play anything but also through the knowledge, skills and wisdom which he has to share.
I consider myself very lucky that I was able to find such a great teacher!
Tom B.

About Rani Heymann - Clarinet (View profile)

Inspiring Clarinet Teacher!

I am studying with Rani for more than 7 years now and am still enjoying each lesson. Rani is not just teaching curriculums and techniques, he builds strong relationships with his students, and takes a keen interest to develop them as performers. As an excellent clarinet player with a beautiful tone, he is a perfect role model. He will show, in a very supportive way, how to improve and I always leave his lessons inspired and motivated to practise.
Claudia Obendrauf

About Danijela Junge - Singing (View profile)

First Class Singing Teacher

Daniela is a first class singing teacher. She is dedicated and patient, and makes learning how to sing fun.                                             
Marcus

Piano and Singing!

My 5 years old daughter takes piano and singing lessons with Miss Daniela. Her systematic way of teaching indicates that she is experienced in teaching young kids. My daughter progresses steadily and gains confidence from the encouragement Ms Daniela has given to her. Because of lots of attention from her, my daughter has developed a passion for learning how to play the piano. Her patience and caring to her students ability made my daughter improved a lot and she always looks forward to her next lesson.
Shivesh

She exactly knows...

I am having lessons with Daniela for a year now and I never would have thought to be capable of the voice I have now. She exactly knows how to explain the correct singing technique so that I am able to understand and implement it. In every single lesson I learn something new and improve my technique. Through her I learned to embrace my voice and be able to sing relaxed but simultaneously with much more power than before."
Laura-Juliè

Wonderful Teacher

Daniela is a warm, enthusiastic and wonderful teacher! Singing under her guidance feels so easy and natural. I am always looking forward to our next lesson.
Sandrine                                                  

I gained confidence

Daniela is a fabulous singer, a gifted teacher and an amazingly positive person. Her lessons are fun, recharging and effective. I love the way she tailors the lessons to your needs, using all different kinds of exercises and metaphors to develop your skills and to guide you through the technique. She has a huge experience in understanding “why” something is not working and in balancing technical aspects and expression. Thanks to her, I not only achieved results that I could never think possible, but I also became more aware of my body and I gained confidence in myself.
Emanuela

Individual approach

I'm writing to express my deep gratitude to Daniela for singing classes that I had with her. Daniela  is a highly professional singer/teacher and a very open and warm-hearted personality. Passionate , broad-minded, enthusiastic, she uses her experience to find an indidividual approach to a student. I personally see the progress and feel more confident about my singing. Sadly, my busy schedule will not allow me to continue, I will miss the classes and Daniela a lot!
Liubov

Dedication and patience

Singing has always been a liking for me; but it became a strong passion after I started training with Ms Daniela.
Through these lessons, I have received an opportunity to best express myself vocally, in an undiscovered style. Every week, the range of vocal techniques which we cover has helped me to embrace Operatic singing and every new technique we build upon sustains and solidifies my interest in singing. Ranging from Mozart’s “Voi Che Sapete” to Purcell’s “Dido and Aeneas”, I have had the privilege of experiencing a variety of singing styles, which has helped me find my preferred style.
The manner in which we train makes me feel secure and stronger about my development as a singer, and this would be impossible without Ms Daniela’s constant support, dedication and patience. My singing lessons have helped me understand that music is a never-ending path of self discovery, and I am extremely grateful that I embarked upon this path under the guidance of Ms Daniela.
Bhavika

Fantastisch docent

Daniela is an inspiring teacher who is knowledgeable in music theory, I feel my sing technique has largely improved after taking her lessons. The healthy way of singing I learned from her is what I can benefit for my whole life. Besides teaching, she is more likely to have a friend like behaviour!! - Daniela is een fantastisch docent, Ik vind haar les  heel interessant en leuk. Ik wil graag ga haar les elke dag!!
Mengchu

Highly professional teacher

I'm writing to express my deep gratitude to Danijela Junge for singing classes that I had with her.Danijela is a highly professional singer/teacher and a very open and warm-hearted personality. Passionate , broad-minded, enthusiastic, she uses her experience to find an indidividual approach to a student. I personally see the progress and feel more confident about my singing. Sadly, my busy schedule will not allow me to continue, I will miss the classes and Danijela a lot!
Liuba B

About Zdenka Prochazkova - Violin (View profile)

Een stimulerende docent!

Zdenka Prochazkova is een kritische en stimulerende docent die veel ruimte geeft voor het spelen van zelf aangedragen muziek. Door de goede lessen en begeleiding is​ ​het leren spelen van de viool/ altviool makkelijker dan verwacht.
 

​Steven Lammers​

Ik zie mijn vooruitgang!

Als gloednieuwe viool student heb ik bij Zdenka Prochazkova voor het eerst met regelmaat een instrument vastgehouden. Ze heeft me in een korte periode van zo een zes maanden door veel van de basis heen geloodst. Omdat we nu samen werken aan diverse oefeningen en kleine liedjes kan ik goed mijn eigen vooruitgang zien. Lessen worden aangepast aan mijn eigen leertempo en aan welke muziek mij aanspreekt. Ze is tijdens de lessen altijd vrolijk en kan ontzettend goed viool spelen, wat voor mij als student enorm motiverend werkt. Niet alleen voor dit instrument maar ook voor het verbeteren van mijn algemene muziekkennis heb ik erg veel aan haar lessen.
Derk-Jan Huisinga​

About Bart van Osch - (View profile)

Improve my skills!

I take lessons with Bart for many months. He is listening to my requests going in all directions and, at the same time, slowly brings me toward a better way to improve my skills. He also pays a lot of attention to the positioning of fingers and hands and arms and body, to ease relaxing and then play better.
Laurent

Perfect Teacher

Bart Van Osch gives his guitar lessons in a really bright room, in the centre of The Hague. Not only is he a very good musician and guitar player, he is also a perfect teacher. Fully focused on the playing technic of the student, he always finds the good way to help him progress. Being her student for more than three years, I highly just recommend him.
Isabelle

About Giorgos Samoilis - Violin (View profile)

Plezier, humor en geduld

Ik volg met veel plezier een lessenreeks viool bij Giorgos. Hij kan op een ontspannen manier door middel van ervarend leren goed het vioolspelen aanleren. Met plezier, humor en geduld is hij met mij aan de slag gegaan. Hij past zijn tempo van lesgeven aan op wat ik als student aankan. Zo is het leren vioolspelen een fijn proces!
Rosalein Bos

Motivating Teacher!

I am studying violin with Giorgos for a year and I always look forward to my violin lessons. Giorgos is a very motivating and positive teacher with a relaxed manner (but not too relaxed ;--)).Giorgos has many effective solutions and exercises to solve any technical difficulty. He has a great skill and creativity to explain things, which helps me a lot and gives me confidence. He is also a very nice, funny and comfortable person te work with. Thanks to Giorgos I think I made great progress this year!
M.W. d.V

Grote stappen!

Als gemiddelde amateur heb ik al ruim een jaar vioolles bij Giorgos. En sinds ik les bij hem heb, heb ik grote stappen gemaakt. Waar ik vooral blij om ben, is dat Giorgos telkens onderzoekt waar ik vooral ondersteuning nodig heb, en hij past zijn didactische methode hier op aan. Ik krijg nooit een standaard les dus, maar een zeer gepersonaliseerde les, gericht op mijn eigen ambitie en doelstellingen. En over doelstellingen gesproken: deze worden samen bepaald en ingebed in mijn eigen voorkeur aan soort muziek. Last but not least: de stijl van Giorgos is coachend en aanmoedigend. Dat wil zeggen dat hij altijd bij wat goed gaat begint. Dat geeft zelfvertrouwen, en dat hoor je ook!
Luisa

About Juliane Birkenholz - Piano (View profile)

Great Piano Teacher!

For people who are a little older and hesitate to take up piano lessons again, ask Juliane. For a year now I (woman, 67 years) am taking piano lessons from Juliane and I am really pleased to have found her. She is very dedicated, inspiring and flexible. She helps you in a very friendly way to better understand the music you are playing. She is also able to find the 'right' music for you, and to use 'modern' tools such as internet (Zoom), WhatsApp (with audio clips  etc.). Don't hesitate any longer, it's such a pleasure.
Roos

Value for Money!

Our two children enjoy the weekly lessons from Juliane. And we as parents enjoy their improving performance in the playing of our children. Juliane is fun and patient with kids. Her lessons are good value for money.
Pieter

We love her!

The great thing of Juliane Birkenholz as a teacher is that she adapts to every student differently. She seeks for her students what it is that makes the piano fun to them! Playfull or studious,  classical or modern at everyone’s individual pace and ability. We love her!
Dorona

Committed and gifted!

Juliane is a truly inspiring teacher. She's patient, really talented, and has been great not only at teaching our two daughters (aged 11 and 6) how to play piano well, but also at passing on to them her love of music. She's committed and gifted, and I am sure that the great advances our children have made are down to her support and guidance and the way in which she brings learning the piano to life.
Lena and Michael N

Genieten van de muziek!

Ik heb inmiddels 3 jaar pianoles van Juliane. Wekelijks ga ik met plezier naar haar toe. De lessen zijn ontspannen en gezellig. Juliane helpt me verder als ik vastloop bij het instuderen van de muziek. Daarnaast helpt ze me luisteren, voelen en genieten van de muziek. Juliane zorgt er ook voor dat ik kennismaak met nieuwe muziek, maar ik krijg zeker ook de ruimte om zelf gekozen muziek in te brengen. Juliane is een vakvrouw. Ik beveel ze aan.
Hans Bakker

About Çisem Özkurt - Violin (View profile)

Inspiring violin teacher

Çisem Ozkürt is an inspiring violin teacher. She is very experienced and knowledgeable and pays attention to all aspects of playing the violin, varying from intonation to posture. Her patience and serene presence combined with an understanding personality, make every lesson a joyful event. I appreciate how she customizes her teaching to the wishes of her students. She gives clear directions and good exercises to practice at home. Above all, she taught me the very valuable lesson, that in order to improve playing the violin, one must not just practice more but one must principally learn how to relax better. Since then, I enjoyed playing the violin even more than I ever did before.
Vivian

Sweet Teacher!

I found Çisem on this website and her happy photo immediately caught my attention. I read a lot of nice reviews on her and I can say.. it's all true. Çisem is a very sweet teacher and takes you by the hand on your violin-journey. I had zero experience in music and the violin and Çisem helped me to learn read notes, intonation, rhythm, bow-movements, left-hand gripping, how to relax and much more. She has a nice repertoire of exercises to learn technique like for example holding the bow and using it. I also really appreciate that she asks whether you want to continue with learning a new thing or want to take your time to figure out a technique or music piece. I am using the book 'Speel Viool' to learn to play violin and Cisem guides me through it. With now and then extra information or exercises, for example watching how conductors work and try to understand their movements.

Xia Zhu

Ontspanning en plezier !

Mijn laatste vioolles was 30 jaar geleden en sinds een pauze van een jaar door schouderklachten pak ik het spelen weer voorzichtig op. Ik heb nu 8 lessen van Çisem gehad en ik kan me geen betere docent wensen. Zij werkt doelgericht en kiest haar oefeningen heel precies: de moeilijkheid, de combinaties van oefeningen en het karakter van de oefeningen. De oefeningen brengen ontspanning en plezier in mijn spel en helpen mij revalideren. Ik vertrek daardoor verfrist uit iedere les. Zij geeft mij (zelf)vertrouwen door bij haar hoge verwachtingen tegelijkertijd veel geduld te tonen. Techniek, aandacht en intentie zijn altijd in balans. Çisem is een klantgerichte professional.
Mirjam van Nie

I always feel at ease!

Çisem is a very patient and understanding teacher! That's my favourite thing about her! She always tries to explain things in a way that Is easy for me to understand which automatically makes it easier for me to learn. She always gives me homework and corrects my posture/playing after which is great for learning. She is very flexible with times as well!
She is a very friendly and good teacher and I always feel at ease, it's fun to learn an instrument with her. She tries to push me to learn more without making it stressful! 10/10 teacher.
Mia Ferreira.

After the first appointment ...

I feel very lucky to be able to study violin with Çisem. After playing bass for many years I wanted to learn to play the violin. I had planned on taking a couple of lessons to learn the very minimal fundamentals, after which I thought I would to just continue with self study. After the first appointment it was clear that nothing can compare to lessons with a professional player like Çisem, with her talent and experience she can see directly what you need to focus on to achieve your goals and make progress. No matter what issues you may be having she has many alternative exercises for anything that may be blocking your progress.  Basically she teaches you what you need to know when you need to know it, can answer any question you have regarding the instrument, and is a really nice and inspiring person to be around. As of now I don't plan on stopping taking lessons.
Brian

About Leonie Roessler - Guitar (View profile)

A great experience!

Taking ukulele and guitar lessons with Leonie Roessler was a great experience! I loved her creative, energetic and personalized approach to teaching, which made the lessons always fun and challenging and kept me motivated to practice. She was consistently supportive and positive, while encouraging me to try new things and to develop new skills. I studied with her for a year and would have gladly continued if I hadn’t had to leave The Hague for a new job in another city!
Jennifer C.

Muziek om van te genieten!

Onze dochter komt nu een paar jaar bij Leonie Roessler. Eerst om blokfluit te leren spelen, nu oefent ze op de ukelele. Ze voelt zich ontzettend op haar gemak in de lessen, ook omdat Leonie haar programma op haar afstemt. Samen improviseren, een eigen stuk bedenken en opschrijven, meezingen? Het kan allemaal. Zo wordt muziek iets om van te genieten.
Eveline H.

About Javier Krohn - Piano (View profile)

Uitgedaagd om te groeien!

De sfeer bij de lessen van Javier Krohn is prettig en ongedwongen. Dit biedt een uitstekende basis om te kunnen groeien in de techniek en bij alle vragen blijkt hoe gedegen zijn theoretische en historische kennis is. Dit weet hij op een duidelijke en motiverende manier over te brengen. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan houding, techniek en vooral ook klank en interpretatie. Als student word je uitgedaagd om te groeien door middel van de keuze voor mooie en interessante muziekstukken van de grote componisten en dit bevalt uiterst goed. Ik kan de lessen van Javier zeer aanraden.
Dave Jacobsen

About Letizia Maula - Clarinet (View profile)

Klarinetles op maat!

Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met klarinetles bij Letizia. Ik had als tiener anderhalf jaar klarinetles gehad. Door verhuizing naar het buitenland ben ik gestopt met les maar heb daar wel een klarinet gekregen van mijn ouders. Het bleef kriebelen om mijn klarinet weer op te pakken en uiteindelijk 25 jaar later weer gestart. Mijn oude klarinet bleek in prima staat. Hij had alleen een nieuw mondstuk nodig. En wat ben ik blij dat hij onder het stof vandaan is gehaald. Binnen een paar intensieve lessen die elkaar snel opvolgden was ik weer op mijn oude niveau en inmiddels al ruimschoots dat niveau overschreden. Door verschillende soorten oefeningen (etudes, toonladders) en stukken te spelen (zowel solo als duetten), biedt Letizia mij een perfecte balans tussen techniek en plezier. Letizia is een zeer begaafd klarinetist. In haar les uit zich dat in zowel aandacht voor techniek alsook voor muzikaliteit. Ze stimuleert je om jezelf steeds te verbeteren en zorgt iedere les weer voor een nieuwe uitdaging. Door haar wijze van lesgeven en het aanbod aan oefeningen en muziekstukken maak ik enorme sprongen in mijn spel. En wat is er leuker dan steeds mooiere stukken te kunnen spelen. Ik heb absoluut geen spijt van mijn stap anderhalf jaar geleden. Ik raad Letizia aan iedereen aan die zin heeft om de klarinet weer op te pakken of ermee te starten. Ze staat open voor eigen inbreng en zorgt ervoor dat je een les op maat krijgt. Ook online zijn de lessen erg prettig, maar ik kan niet wachten om weer samen duetten te kunnen spelen als de coronacrisis voorbij is. Live samen spelen blijft toch het leukst! 
Nienke

About Michalis Michailidis - Music Producer (View profile)

I highly recommend!

I highly recommend Michalis' guitar lessons for all skill levels. Whether you just want to play your favorite songs or want to astound everybody with your technique, Michalis can adapt to your learning capacity and musical preferences. I barely knew how to play when I started about a year ago and I've made great progress under his guidance!
Mario

Professional Teacher!

I started knowing zero about music and music production but Michalis brings the music out of you. He is very professional, patient, skillful, and knows what he is doing! Definitely book him for your future music production education.
Bruce

About Andrius Dereviancenko - Saxophone (View profile)

A wonderful teacher!

Andrius is a very talented saxophonist. He is a wonderful teacher and his energy, passion and enthusiasm for making music are contagious! Over the last 4 months, he taught me a lot on how to start playing the Saxophone, get a feeling for the instrument, and guided me into this new world of making music. I have enjoyed it very much and am proud to be able to play some nice saxophone jazz now! :)
Tom Kennes

A relaxed Teacher!

Besides Andrius being a very nice, open and relaxed person, it is clear he really loves and understands music. I am very happy with his saxophone lessons because he shapes them around my musical goal (and taste), and finds interesting and challenging exercises to bring me further. 
Oscar F.

About Paula Pantín López - Clarinet (View profile)

A fantastic teacher!

Extremely happy with the lessons

During our summer home leave my daughter (9) took clarinet lessons with Paula Pantin Lopez. She is a fantastic teacher. Both my daughter and I were extremely happy with the lessons and how much my daughter progressed thanks to Paula. I would have liked to write a review, but did not know where to do this. Paula is patient, inspiring, and very professional. Thank you for the link, Regards,
Janel T

Extremely Happy!

During our summer home leave my daughter (9) took clarinet lessons with Paula Pantin Lopez. She is a fantastic teacher. Both my daughter and I were extremely happy with the lessons and how much my daughter progressed thanks to Paula. I would have liked to write a review, but did not know where to do this. Paula is patient, inspiring, and very professional. Thank you for the link, Regards, Janel T

Janel T

About Mara Tieles - Violin (View profile)

Thumbs Up!

Mara is a wonderfully personal and dedicated teacher who will go outside of the box , to the moon and back , to infinity and beyond, to bring love and knowledge for music in a way that speaks to YOU. thumbs up!
Natasa

Fun Violin Lessons!

Mara is a great teacher: not only for the viola and the technical side of things, but for music in the general. She has a great ear for detail and a very wide spectrum of techniques, explanation and excercises to reach the musical approach you want. And most importantly she is very fun to work with and has a great sense of humour, so lessons will always be fun.
Pauline

My Shyness Faded!

I am an adult student so it was quite of a project to start learning at such life stage. I can definitely say Mara had the most profound impact on my musical trajectory. She is also the reason I actually started taking my music project seriously despite my lack of confidence. My shyness faded as my inspiration grew from her broad passion, deep knowledge and patience. I was looking for someone who could go deep into how to play an instrument properly without making it drudgery, and that is exactly what I found.

She made sure to ask what I was looking for, and where I wanted to take playing the violin. Each lesson that followed has been tailored to add another piece to that foundation. She goes through many aspects of the spectrum, not only bowing but also posture, tone, expression and historical context of the pieces. I feel confident that her excellent level of instruction places me in the development of legitimate frame of advanced playing. She really keeps me interested in playing and that is the master skill! Therefore, I can only enthusiastically recommend Mara to any levels of viola and violin players.
Diane

A Great Inspiration!

I was two years with Mara. The experience has been very useful and I am very grateful to take classes with her! Dedicated, with a lot of respect, patience and passion for music, she helped me a lot to overcome many technical difficulties of the instrument and to express myself better. Above all, it has been a great inspiration, giving me the elements to develop my musical personality.
Nikoletta

About Wouter Wierda - Saxophone (View profile)

Great Sax Player

Wouter Wierda, a phenomenal composer and an even more startling soprano/tenor player.
JazzUK

Very talented!

A very talented saxophone player, composer and bandleader. I think Wouter Wierda' s music has the essential ingredients of good modern jazz. There is honesty, personality and expression of a variety of moods, and above all swing, sound and soul!
Bird Award winner Toon Roos

Highly Musical!

Highly musical. An Artist!
Piet Noordijk - Metropole Orkest

More than Honking!

Saxophonist Wouter Wierda can do a lot more than honking alone, he is adapt at composing, orchestrating and producing also.
Festivalinfo.nl
 

About Diogo Carriço - Piano (View profile)

Professional Teacher!

Diogo helped me improve tremendously in just a few months! Because he is a professional musician he can spot mistakes promptly which would later become bad habits hard to correct. He was always aware of my current state and in the lessons would give me strategies to practice during the week. That was very helpful!
Jose Pedro

Best Desicion!

One of the best decisions I made in recent years was to learn piano and I'm so happy that I decided to do it with Diogo. His inspiration and passion for music are contaminating! I really appreciated his attention when designing my progress plan, also considering what I would like to play.  
Renato Guedes

About Christian Doepke - Piano (View profile)

Inspirerende pianolessen!

Pianodocent Christian Doepke over de proefles met een vijf jarige jongen: Hij liep naar zijn moeder en zei" het ging goed en het is leuk !!! "

About Carmen van Haren - Early Childhood Music Lessons (View profile)

Hij geniet intens!

Onze 5-jarige zoon geniet intens van zijn lessen bij Carmen. Op deze leeftijd is het kennismaken met muziek verpakt in spel ideaal. Hij neuriet thuis de hele dag door als een vrolijk vogeltje. Kortom, een en al een blij en muzikaal kind sinds hij kennis heeft gemaakt met Carmen.
Moeder Hanh

Wonderful Teacher

Dear Carmen, you have been a wonderful teacher this year. What I like about music is that we make up songs and compose them together. I also like that in your Atelier I can try different types of instruments from all over the world. Lots of love!
Emma

Musical Treasures!

Today was all about treasure hunt. I can't even tell how many instrumentsare in here, there are so many!" 

Super Juf Carmen!

Carmen is een superfijne muziek-juf!.Wat ik het leukste vind, is dat we zelf liedjes bedenken en maken. Ik vind het ook leuk dat er in het Atelier zoveel verschillende instrumenten zijn, van over de hele wereld.
Emma (8 jaar)

Cheerful Little Bird

Our 5-year-old son is intensely enjoying the lessons with Carmen. At his age exploring music in a playful package is ideal. At home he now hums all day like a cheerful little bird. In short: a very happy and musical child since he got to know Carmen

About Johannes Fend - Double Bass (View profile)

Super bassist!

Fend heeft presence en een techniek om stil van te worden - Eddy Determeyer

Relaxte leraar!

Vriendelijke en relaxte leraar. Lessen worden goed afgestemd op je niveau en veel gelegenheid voor eigen inbreng!
M. V.

Motivating Bass Teacher!

Taking part in Johannes course is a huge pleasure. He is very much able to inspire and motivate me in playing the double bass. The courses are matched to my preferred music. As a teacher he is patient, kind and precise. I hope there will be many more courses to follow in the future.
J. G.

About Alberto Pérez - Trumpet (View profile)

Inspiration and fun!

My trumpet lessons with Alberto are my time of the week where I put aside my worries and I can enjoy making music. I started from zero and thanks to his classes I have learned to read and understand the language of music. I really appreciate that he is always ready to innovate in each class and adapt to what the students ask of him. We have discovered and played together a lot of different music styles from classical music to jazz and reggae!
Thomas B. 

Excellent Trumpet Teacher!

Excellent professional and creative personI have known Alberto for a few years and I can assure that he is an excellent teacher and musician. I love his entrepreneurial mindset and innovative attitude, especially when it comes to music classes. He cares a lot about his students and his approach to his lessons is very original. I would definitely define him as a very creative, intelligent, and empathetic person. I have been fortunate to be able to work with him on different projects and he has stood out for his involvement in what he does and his professionalism.
Soumalya

About Vincent van Wijk - Oboe (View profile)

Steeds een stapje verder!

Ik kijk elke week uit naar mijn hoboles bij Vincent. Hij moedigt aan, is kritisch en brengt me elke keer een stapje verder met dit prachtige instrument. Hij maakt goede rieten en helpt me ze te onderhouden, zodat ik me kan concentreren op het spelen zelf.
Marielle

Hobo is geweldig!

Als beginnend hoboist kan ik Vincent van harte aanbevelen als docent. Hij heeft plezier in het lesgeven en geeft zorgvuldige aanwijzingen en rietoefeningen om de embouchure onder de knie te krijgen. Hobo is een geweldig instrument en Vincent weet dat in zijn lessen op een leuke en stimulerende manier over te brengen. Ook is het fijn dat Vincent beschikbaar is voor lessen in de avonduren en mooie rieten maakt voor zijn leerlingen!
Arjen

About Alexandra Nepomnyashchaya - Piano (View profile)

Patient and passionate!

I love going to Alexandra's lessons and am finally able to enjoy playing the piano!
Even though I loved and appreciated my childhood piano teacher, my childhood piano lessons were quite strict, and I was often scared to go to them. Considering the experience, my motivation of taking piano lessons this time was simply to be able to enjoy playing! Great thanks to Alexandra, I am finally enjoying playing the piano!
Alexandra offers me rich lessons every time and I really enjoy every one of them. She is patient, kind and passionate about music. She also offers lots of knowledge on the historical contexts, the composers' intention, technique (helps me to understand my 'bad-habits' or dynamics.) and so on. I also enjoy the scores she selects for me which fit my level and are fun for me to play. Lastly, Alexandra plays the piano so beautifully! Thanks, again!
Tomo T

About Bart van Osch - Electric Guitar (View profile)

Great Teacher!

Two years ago, when Bart accepted me as a guitar student, he had not idea about how messy I can be. I keep rehearsing something close but slightly different than what we studied together. It is not a problem he just adapt and we can build on what I have done since the last lesson. Bart is a great guitar teacher keeping my motivation to the top by being positive, stating what direction will help me improving. The atmosphere during the lessons is relax despite him keeping focussed on my two hands, my fingers and the notes I play. I can only recommend him (providing that he keeps some slots for me).
Laurent

Zo word ik telkens beter!

Bart speelt goed in op mijn ontwikkelwensen en daagt me tegelijkertijd ook technisch uit. Zo word ik telkens beter, in plaats van een beetje op hetzelfde niveau te blijven hangen.
Sander

Relaxing!

I take lessons with Bart for many months. He is listening to my requests going in all directions and, at the same time, slowly brings me toward a better way to improve my skills. He also pays a lot of attention to the positioning of fingers and hands and arms and body, to ease relaxing and then play better.
Laurent

Echt een aanradertje :-)

Ik denk dat ik nu beter kan spelen dan wat ik met zelfstudie zou hebben geleerd, dus echt een aanradertje :-)

Motiverend!

Bart geeft echt goede gitaarlessen en is een fijne docent! Binnen een paar lessen merk ik dat ik al beter kan spelen. Ik keek in eerste instantie op tegen het leren van theorie, maar door zijn aanpak en de leuke opdrachten die hij als huiswerk meegeeft ben ik al een eind op weg. Ik lees nu noten, begrijp pentatonische toonladders en heb een betere houding waardoor ik langer kan spelen. Dat kon ik daarvoor allemaal niet! Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wil bereiken als gitarist en daar zijn aanpak op aangepast. Ik kijk uit naar elke les en ga elke les met een gemotiveerd gevoel de deur uit!
Gijs

Een fantastische gitaarleraar

Bart van Osch is een fantastische gitaarleraar. Halverwege 2017 heb ik nog nooit een noot of akkoord gespeeld, maar inmiddels heb ik enorm veel geleerd. Bart past de lessen aan op basis van je eigen kennis en tempo. Mijn lessen zijn bijvoorbeeld een mix van het spelen van akkoorden en noten, maar ook de theorie achter de gitaar en muziek. Erg fijn om te weten waarom een akkoord is zoals het is.
Dirk G

About Aura Rascón - Bansuri (View profile)

Really impressed!

Its been a few weeks since I started my music journey with Aura Rascon. I am a beginner to the music (Bansuri). Aura is patient and explains things very clearly. She gives more importance to the techniques. I feel it is really important for me as a starter. Within few weeks, I really see some good improvements. Also It increased my confidence to use the instrument. Really impressed with the tips and techniques. Along with the techniques if we have some good practice, I am sure we can see some good results. I am really glad to have her as my Guru!
Pradeep M

About Letizia Maulá - Recorder (View profile)

Fun Recorder Lessons

I have come to know Letizia as a dedicated recorder teacher who motivates to practice and play your favourite instrument. Because her lessons are interesting and fun, time flies and lessons seem to take only ten minutes, while in fact a long period of practice has gone by. What I appreciate is that I always received feedback from which I could tell she listens to my specific needs. Based on that we practiced to improve my technically weaker parts. What made the lessons enjoyable is that we didn't only play to improve the technical parts but also played fun pieces. I can recommend Letizia as a recorder teacher.
Gosia

About Konstantyn Napolov - Vibes (View profile)

Interactive Marimba Lessons

The kids were interested to learn to play music instrument and we have tried classic piano lessons. Lessons were boring and kids didn't want to attend any longer. We decided to try drum lessons with Konstantin it was above expectations. The lesson was interactive, presented with kids mind and it were not just drums. The kids also get to learn marimba which has note structure the same as on the piano. After few months kids also learned some body tapping. Drum lessons experience opened doors to complete new music world.
Anna - Parent of Diamantia en Alexander

About Michael Ibsen - Electric Guitar (View profile)

Great guitar teacher!

Michael Ibsen is an experienced and knowledgeable teacher who can customise his teaching approach to suit the learning styles of different students.  He is able to effectively communicate with students of any age.
Leanne Ho, Owner of Bravo Music

About Rein Godefroy - Piano (View profile)

Jazz is cool!

Al sinds mijn 10e heb ik af en aan heb ik pianoles gehad. Maar met Rein is het zo leuk dat ik al 3 jaar op rij zin heb in de les op maandag. De lessen zijn precies afgestemd op mijn behoeftes. Soms is dat jammen, soms is dat theorie over akkoordenschema's en soms is het eindeloos oefenen om een lekker jazzloopje in de vingers te krijgen. Les op maat met een gezonde dosis humor!
Efraïm V

About Victor Weigand - Piano (View profile)

Kundig toetsenist en docent!

De coaching van Victor heb ik ervaren als zeer fijn met vooral zeer praktische en handige tips. Enthousiast en zeer kundig docent en toetsenist!
Dennis

Dikke aanrader dus!!

Victor is niet alleen een onwijs getalenteerde pianist, maar ook zeer bedreven in het geven van pianoles. Tijdens de pianolessen van Victor heb ik in een korte tijd veel geleerd. Het was eigenlijk een co-creatie als het gaat om de inhoud van de lessen: ik gaf aan welke nummers ik graag (beter) wilde leren spelen, op welke gewoontes ik mezelf betrapte, en Victor kwam met zowel praktische, theoretische als creatieve tips! Hier kon ik vervolgens zelf mee aan de slag. Deze tips en trucs helpen me om op een creatievere manier naar de opbouw van nummers te kijken, voorbij de standaard toonladder en akkoordenschema's. Tot slot is Victor ook gewoon een erg aardige, sociale gozer. Dikke aanrader dus!!
Ebert

About Ilia Lumbroso - Flute (View profile)

Altijd veel te leren!

Ilia Lumbroso is een uitstekende, inspirerende en geduldige docent! Altijd veel te leren! Ook voor fluit!

E.M.

About Leonie Roessler - Ukulele (View profile)

She kept me motivated!

Taking ukulele lessons with Leonie Roessler was a great experience! I loved her creative, energetic and personalized approach to teaching, which made the lessons always fun and challenging and kept me motivated to practice. She was consistently supportive and positive, while encouraging me to try new things and to develop new skills. I studied with her for a year and would have gladly continued if I hadn’t had to leave The Hague for a new job in another city!
Jennifer C.

About Ken Allars - Trumpet (View profile)

Trompetles op maat!

Met het grootste plezier beveel ik Ken als leraar aan: en ik kan het weten, want ik heb nogal wat leraren gehad, binnen en buiten het conservatorium. Wat Ken bijzonder maakt, is zijn goede voorbereiding van de lessen en de hoeveelheid en de inspirerende kwaliteit van het materiaal dat hij aanreikt, precies op maat van de leerling. Bovendien kan hij uitdagingen en mogelijke oplossingen werkelijk goed onder woorden brengen. Tenslotte: hij kan zich uitstekend in je verplaatsen en gaat zorgvuldig en met enthousiasme in op alle vragen en verzuchtingen.
Carolien

Vivaldi Music Lessons

Music moves and enriches the soul! Next to our live lessons we offer also online music and singing lessons. Making music is about feelings, thoughts, connection, growth, joy, developing technical and physical skills, discovering new ways of learning and expressing yourself. Regular prices and maximum flexibility with a 10 Lesson Package. Select your instrument and teacher and sign up for a trial lesson!

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza