Geef Muzieklessen Cadeau!

Muziekles van topmusici

Geef Muzieklessen Cadeau!

Ken je deze ook?

"Eigenlijk ben ik absoluut niet muzikaal, mijn moeder zei het ook altijd al, ik heb totaal geen ritmegevoel, ik zing zo vals als een kraai, ik kan écht geen toon houden, ik heb twee linker handen, ik ben zo a-muzikaal als een deur... ik wil het wel eens proberen hoor, maar ik weet zeker dat ik er geen talent voor heb..."

Diep verlangen...

Onder deze opmerkingen schuilt vaak een diep verlangen! Een lang gekoesterde wens... weggedrukt...uit onzekerheid, een vroegere nare ervaring...negatieve affirmaties, faalangst en ga zo maar door!

Na een paar keer al!

Maar na een paar keer proberen en goede begeleiding gaat de hemel open! Het lukt! Het voelt goed! Er is hoop en het vlammetje wakkert verder aan! Een proces komt op gang. Jezelf anders zien, acceptatie en ook successen!  Ervaren dat je met oefenen iets kunt leren waar je van dacht dat het niet voor jou was weggelegd! Mooie muziek spelen en merken dat je vorderingen maakt! Op eigen kracht gedaan, samen met je docent Top!!

Dit gun je toch?

Wanneer je iemand muzieklessen cadeau geeft, geef je vaak nét dat zetje in de rug, waardoor een intieme wens werkelijkheid kan worden! Hoe leuk !!!

Lees hier hoe je de Muziekles Cadeaubon kunt bestellen!

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)