Muzieklessen en Covid-19

Muziekles van topmusici

Muzieklessen en Covid-19

Live zang en muzieklessen zijn mogelijk!

Verlang je ernaar om 1 op 1 live zangles of muziekles te nemen? Je hart laten leven met muziek en je verbonden voelen met vrijheid, adem en klank? Natuurlijk krijg je privéles in een geventileerde en aangename lesruimte. Je docent is zich bewust van het belang van een goede gezondheid en de optimale voorwaarden hieromtrent. Wij zijn professioneel opgeleid om jou op de best mogelijke manier te begeleiden. Bespreek met een docent de lessituatie en geniet in veilige en plezierige omgeving van muziek! Heerlijk en gezond!

Thuis lesgeven mag!

Kunstdocenten die bij zich thuis lesgeven, hebben wettelijk de mogelijkheid om lessen aan volwassenen en kinderen te geven. Volgens de adviezen van de Rijksoverheid kan men in ieder geval per dag 2 volwassenen thuis ontvangen. Er zijn geen adviezen met betrekking tot kinderen tot 13 jaar. Deze kunnen dus ook onbeperkt lessen krijgen. (Bronnen: Rijksoverheid.nl en Kunstenbond.nl)

Cadeaubon

Leuk om iemand te verrassen met een aantal muziek- of zanglessen?  Later in het jaar pas beginnen met de lessen is geen probleem. De Muziekles Cadeaubon is 12 maanden geldig!

Gezond blijven?

Lees hier meer!

Waar & Waneer

  • 23 december, 2020 - 16:00

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)