Muzieklessen en Covid-19


Muziekles van topmusici

Muzieklessen en Covid-19

Live zang en muzieklessen zijn mogelijk!

Verlang je ernaar om 1 op 1 live zangles of muziekles te nemen? Je hart laten leven met muziek en je verbonden voelen met vrijheid, adem en klank? Natuurlijk krijg je privéles in een geventileerde en aangename lesruimte. Je docent is zich bewust van het belang van een goede gezondheid en de optimale voorwaarden hieromtrent. Wij zijn professioneel opgeleid om jou op de best mogelijke manier te begeleiden. Bespreek met een docent de lessituatie en geniet in veilige en plezierige omgeving van muziek! Heerlijk en gezond!

Thuis lesgeven mag!

Kunstdocenten die bij zich thuis lesgeven, hebben wettelijk de mogelijkheid om lessen aan volwassenen en kinderen te geven. Volgens de adviezen van de Rijksoverheid kan men in ieder geval per dag 2 volwassenen thuis ontvangen. Er zijn geen adviezen met betrekking tot kinderen tot 13 jaar. Deze kunnen dus ook onbeperkt lessen krijgen. (Bronnen: Rijksoverheid.nl en Kunstenbond.nl)

Cadeaubon

Leuk om iemand te verrassen met een aantal muziek- of zanglessen?  Later in het jaar pas beginnen met de lessen is geen probleem. De Muziekles Cadeaubon is 12 maanden geldig!

Gezond blijven?

Lees hier meer!

Waar & Waneer

  • 23 december, 2020 - 16:00

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza