Nieuw muziekboek!

Muziekles van topmusici

Nieuw muziekboek!

Violiste en viooldocent Myrthe van de Weetering heeft een muziekboek uitgebracht met eigen composities voor viool en cello. JIAYOU. Nu verkrijgbaar bij Broekmans & Van Poppel in Utrecht! Natuurlijk is de bladmuziek ook online te bestellen!

JIAYOU bevat 5 melodieuze uitdagende duetten voor viool en cello en een stuk voor viool solo. Pittige speelmuziek met wondermooie klanken! Het niveau is intermediate, de prijs is 18,90 EU.

Het bijzondere aan deze duetten is dat er een belangrijke rol voor de cello is weggelegd. Veelal speelt de cello de lead en de viool de begeleiding. De stukken zijn gevarieerd, er zijn invloeden te vinden uit minimal music maar ook uit de Armeense en Hongaarse traditie. Voor de echte moderne speler zit er ook een stuk tussen met een gezonde dosis onregelmatige maatsoorten! Enjoy!

Bekijk, beluister en bestel hier de composities JIAYOU van Myrthe van de Weetering!

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen.. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''
(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)