We zijn weer live!

Muziekles van topmusici

We zijn weer live!

Live muzieklessen!

Op 28 april 2020 heeft minister Engelshoven op kamervragen geantwoord dat individuele muzieklessen zijn toegestaan. Uiteraard met inachtneming van de voorschriften van de  RIVM. (o.a. 1,5 meter afstand) We letten op handen wassen en tussendoor schoonmaken van toetsen/lessenaars en deurkrukken. We zingen en hoesten niet in elkaars gezicht en spelen niet op elkaars instrumenten. Tussendoor luchten van de lesruimte is prettig en aan te bevelen. Eventuele wachtende ouders - niet in de lesruimte.

Online les als alternatief

Ben jij, of iemand in je directe omgeving, verkouden of ziek, dan schat je zelf natuurlijk in of het verstandig is om te komen. Beter misschien om een online les te plannen en te wachten tot je beter bent!

Gezond aan de slag!

Wanneer we bovenstaande in acht nemen, kun je volgens RIVM met een gerust hart met je docent afspreken of een proefles inplannen! Zorg voor een optimale conditie, positieve mindset, eet gezond, leef bewust, stop met roken, beweeg in de buitenlucht en boost je immuunsysteem!
Lees hier meer.

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst, vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat wordt jouw eerste stap?