WERELDMUZIEK

Muziekles van topmusici

WERELDMUZIEK

Muziek verbindt en overschreidt alle grenzen. Het raakt de ziel en is een taal die geen woorden nodig heeft! In alle delen van de wereld klinkt muziek, hoe moeilijk of fijn men het ook heeft. Muziek geeft troost of verhoogt de feestvreugde!

Wat zou je willen?

Is Turkse zang iets wat je graag zou willen leren? Meer weten van Makam theorie of Soefi music? Flamencogitaar leren spelen van een Spaanse specialist? Vind je muziek op Turkse Kemençe ( niet Zwarte zee lyra en geen Griekse Lyra) helemaal te gek en wil je het zelf spelen? Heb je interesse om je te verdiepen in muziek die je kunt spelen op Gitaar, Ukulele, Bouzouki, Kanun, Marimba, Percussie instrumenten, Baglama/ Saz, Viool, Panfluit, Bansuri of Tabla? Boek een proefles bij een specialist!

Specialisten

Specialisten uit diverse gebieden van de wereld delen graag hun passie voor muziek en cultuur van hun land met jou! Via Vivaldi Music Lessons kom je eenvoudig in contact met een professionele muziekdocent om jou te helpen je droom te realiseren.

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it! Dr. Joe Dispenza