Elisa van KesterenAccordeonlesRotterdam

Accordeon voor jong en oud!

Heb je lang geleden accordeon gespeeld en wil je het weer oppakken of ga je beginnen met accordeon spelen en zoek je een leuke accordeonleraar? Ik ben Elisa van Kesteren en geef les aan volwassenen en jongeren Den Haag en omgeving. Boek een proefles om kennis te maken.

Jouw favoriete muziek !

Wat ik zo fijn vind aan het accordeon is dat het een zeer veelzijdig instrument is en dat je alle muziek kunt spelen die je wilt! Van Bach tot Piazzolla, bij mij ben je hiervoor aan het juiste adres.

Plan je les flexibel

Met de Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit! Je verliest nooit een les! De lessen kunnen worden gegeven op verschillende dagen en variëren van 30 minuten tot een uur

Klassiek tot hedendaags!

Jouw favoriete muziek staat centraal in de les. Klassiek, Wereldmuziek, Klezmer, Tango, hedendaags en nog veel meer! Ik wil je graag met al de mogelijkheden van het instrument kennis laten maken! Ik heb me gespecialiseerd in Russische klassieke muziek.

Klavier- of knopaccordeon

Met veel enthousiasme en plezier geef ik al jaren les aan jong en oud! Ik geef les in zowel klavier- als knopaccordeon en de lessen zijn in het Nederlands of Engels. Klavier of knop? Kom maar op!

Privéles

Mijn privélessen zijn voor leerlingen van alle leeftijden, zowel beginners als gevorderden. Centraal staan voor mij jouw muzikale wensen, zodat je met plezier de lessen volgt en dié muziek speelt waarmee je het meeste affiniteit hebt! 

Les aan huis in overleg

De lessen worden gegeven in Den Haag, gunstig gelegen t.o.v. het centrum en dichtbij station Holland Spoor. Probeer het starterspakket van 3 lessen!

Online accordeonles

Soms is het prettig online accordeonlessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, af te spreken. Online lessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

It does not matter to me whether or not I am modern. What is important is the inner truth of my music. Sofia Gubaidulina

Maak kennis met je accordeonleraar

Welkom op de pagina van Elisa. Je hebt een enthousiaste en ervaren accordeonleraar  gevonden. Wordt het je eerste accordeonles of ben je meer gevorderd en wil je je techniek op een hoger niveau brengen, je verdiepen in bepaald repertoire en uitgedaagd worden om de lat wat hoger leggen? 

Online accordeonlessen

Een heerlijk vooruitzicht om straks als het zomer is weer volop lessen te geven in onze eigen leslocaties of bij jou thuis. Soms is het goed om online met je docent af te spreken voor je muzieklessen. Om je in de gelegenheid te stellen online accordeonlessen te volgen kun je direct met Elisa contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Proefles accordeon

Elisa geeft accordeonlessen in een prettige lesruimte in Den Haag, goed te bereiken met auto en OV. Spreek een proefles af, ook voor online lessen, als je op zoek bent naar accordeonles in de omgeving van Rotterdam. 

Leskaart

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Elisa. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit accordeonlessen van 30, 45 en 60 minuten. Misschien heb je nog geen instrument en heb je advies nodig over huur of koop? Om kennis te maken met Elisa is de proefles de ideale situatie.

Accordeon

Accordeonles voor beginners en gevorderen - volwassenen en kinderen. Het accordeon is en veelzijdig instrument en neemt in vele muzieksoorten een belangrijke plek in. Zowel in volksmuziek als in hedendaagse klassieke muziek is de klank van het accordeon onmiskenbaar en karakteristiek. De klank associeert met Klezmer, Balkan, volksmuziek uit Tirol, de Jordaan in Amsterdam en nostalgische Parijse cafeetjes. De scherpere klank van het bandoneon brengt ons direct bij de Tango uit Buenos Aires. Maar ook vooraanstaande hedendaagse klassieke componisten hebben spannende en schitterende muziek voor het accordeon geschreven! Neem na je proefles accordeon een 10 lessen STRIPPENKAART. Je spreekt je les per keer af en hebt maximale felxibiliteit!

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza