Nuno Torres MarquesBasgitaarlesDen Haag Duinoord

Basgitaarles in Den Haag

Kom je niet verder met je basspel en heb je persoon;lijke aanwijzingen nodig? Online baslessen, of toch liever live in een één op één situatie? Misschien dacht je via youtube wel liedjes te kunnen oefenen? Het blijkt toch moeilijker, hoor ik vaak! Beter wat lessen volgen om echt te leren hoe een basgitaar werkt.

Jouw muziek

Lekkere grooves of mooie lijnen spelen op je basgitaar? Ik ben Nuno Torres en ik geef basles in Den Haag aan beginners tot gevorderden, jongeren en volwassenen. Je kunt bij mij terecht voor Pop, Funk, Fusion, Jazz, Wereld, Latin. De lessen zijn praktisch en relaxt. Je leert verschillende speeltechnieken die kenmerkend zijn voor de muzieksoort die je kiest. Boek een proefles!

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Beginners - alle leeftijden

Ik hecht veel waarde aan een relaxte manier om je instrument vast te houden. Je vingers op de snaren krijgen is even lastig maar het gaat je lukken! Je speelt je eerste eenvoudige baslijn van bijvoorbeeld een nummer wat je kent. Je leert over akkoorden, ritmes, basis muziektheorie.

Gevorderden

Jij bent samen met je drummer de motor van je band en de groove ligt voor een groot stuk in jouw handen. Leer mooie lijnen spelen en steady spelen! Improvisatie moeilijk?  Ik help je graag deze vaardigheid te ontwikkelen en meer inzicht in hoe het werkt te krijgen. Gaandeweg ontwikkel je meer zelfvertrouwen en voel jij je vrijer om solo's te improviseren.

 • Kennis van akkoorden,
 • improvisatie
 • eigen nummers schrijven
 • scales (toonladders)
 • akkoordsymbolen
 • slappen, dead notes
 • funky grooves 
 • bass patterns
 • strak spelen, time keeping
 • jazz tot pop
 • fun in music!

Je eigen muziek schrijven?

Als componist help ik je graag met het schrijven van je eigen muziek. Op basis van jouw wensen stellen we de cursus samen.

Nog geen instrument? 

Ik adviseer je graag bij het vinden van een goed en betaalbaar (ook huur) instrument.

Nuno Torres Marques

Nuno speelt als bassist op diverse podia en festivals binnen en buiten Nederland. Tevens is hij betrokken bij de organistatie van diverse festivals.

Let your head down and get in the groove! - Horace Silver

Basgitaarles in de buurt van Den Haag Duinoord

Welkom op de pagina van Nuno Torres Marques. Je hebt een enthousiaste en ervaren basleraar gevonden! In de privéles krijg je persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer.

Proefles basgitaar?

Nuno geeft de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken met Nuno, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Basgitaarles aan huis?

Vanuit Den Haag Duinoord is de leslocatie van Nuno goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Nuno en bespreek de mogelijkheden.

Online basgitaarlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Nuno geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Nuno. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit basgitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Basgitaar

Basgitaarlessen voor volwassenen en kinderen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Beginner of gevorderd, je krijgt privéles voor persoonlijke aandacht en les op maat! Plezier in muziek vinden wij super belangrijk en als je regelmatig oefent heb je snel resultaat! Als bassist vorm jij de basis van je band. Zowel ritme, timing als harmonie zijn sterk van jou afhankelijk. Belangrijk dus dat je een goede techniek hebt en strak kunt spelen! Of je jazz, pop, rock, latin of funk speelt; Jij speelt de hoofdrol in je band als het over groove gaat, eh....samen met je drummer natuurlijk! Leer verschillende speeltechnieken!  Boek een proefles basgitaar en dan een strippenkaart van 10 lessen voor maximale flexibiliteit!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza