Johnny Daly Basgitaarles

Basgitaarles Den Haag - Johnny Daly

Wordt het je eerste basles of speel je al een tijd en heb je behoefte aan meer kennis en structuur? Ik ben Johnny Daly, professionele en enthousiaste basleraar in Centrum Den Haag. Ik geef privé baslessen aan jongeren en volwassenen. Er staat een basgitaar voor je klaar, dus je hoeft niet te sjouwen!

Basgitaarles op maat

Wil jij je verder ontwikkelen in het bedenken en spelen van eigen baslijnen en ben je op zoek naar begeleiding en inspiratie? Speel je in een band en loop je vast? Leren slappen, je techniek verbeteren en je ontwikkelen in een bepaalde stijl? Ik gebruik lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Alle stijlen

Ik geef basles in verschillende stijlen zoals pop, country, jazz, rock, funk en Latijns-Amerikaanse muziek. Jouw favoriete muziek staat centraal in de les. Van daaruit werken we aan je techniek en muzikaliteit. Je leert alles over hoe je een band van een subtiele baslijn of een heftige groove kunt voorzien.

Beginners

De lessen worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad en natuurlijk doe je het voor je plezier!  Persoonlijke aanpak, relaxte sfeer en heldere uitleg. Practische oefeningen, noten lezen, basistechniek en tips zorgen voor snel resultaat en je speelt al snel een paar van je favoriete nummers.  

Leslocatie

Mijn gezellige lesruimte in hartje centrum Den Haag is goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Relaxte sfeer in de les, kofiie, thee en.. als je eenmaal in mijn collectie LP's duikt.. te veel!

Online basgitaarles

Ik geef ook lessen via Skype en Zoom. Live feedback en heldere instructies. Proberen? Neem even contact op!

Wat kun je verwachten

  • funky grooves
  • slappen
  • jazz -pop - country
  • notenlezen
  • basis muziektheorie
  • akkoorden, toonladders
  • positieve feedback
  • gezellige sfeer
  • improvisatie

Gevorderden

Je werkt aan nieuwe funky grooves, dead notes, slappen, improvisatie van solo's, steady spelen, time keeping. Tips en tricks helpen je om je spel op een hoger niveau te brengen. Benieuwd? Boek een proefles!

Improviseren

De basgitaar is hét instrument waar ritme en melodie even belangrijk zijn. Om vrijer en goed te kunnen improviseren is kennis van akkoorden en basis muziektheorie een must. Wil je hier meer van weten, je verdiepen in melodieopbouw en harmonische structuren? Ontdekken waardoor je solo's interessanter gaan klinken en meer verhaal krijgen? Kom langs voor een kennismaking!

Heb je nog geen basgitaar?

Ik informeer je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Over Johnny Daly

Bassist Johnny Daly is geboren in Dublin, Ireland, waar hij het vak geleerd heeft naast de legendarische gitarist van het George Shearing Quintet Louis Stewart. Johnny toerde jaren met het bekende Mexicaanse gitaar duo, Rodrigo y Gabriella en maakte diverse opnames met hen.
Johnny woont sinds 2002 in Nederland. Hij speelde o.a met Ferdinand Povel, David Schnitter, Dave Leibman, Gene Jackson, Grant Stewart, Marcel Serierse, John Ruocco, Dave Glasser, Simon Rigter, Ack Van Rooyen, Jeremy Pelt, Barry Harris, Peter Bernstein, Marjorie Barnes, Dan Nicholas, Rick Margitza, Dado Moroni, Frans Elsen, Juraj Stanik, Martijn Van Iterson, Joe Cohn, Eric Ineke.

Privé Basgitaarles in de buurt van Den Haag Regentes - Valkenbos

Welkom! Ik ben basleraar Johnny Daly. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen! Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online basgitaarlessen te volgen.

Proefles basgitaar?

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Basgitaar

Basgitaarlessen voor volwassenen en kinderen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Beginner of gevorderd, je krijgt privéles voor persoonlijke aandacht en les op maat! Plezier in muziek vinden wij super belangrijk en als je regelmatig oefent heb je snel resultaat! Als bassist vorm jij de basis van je band. Zowel ritme, timing als harmonie zijn sterk van jou afhankelijk. Belangrijk dus dat je een goede techniek hebt en strak kunt spelen! Of je jazz, pop, rock, latin of funk speelt; Jij speelt de hoofdrol in je band als het over groove gaat, eh....samen met je drummer natuurlijk! Leer verschillende speeltechnieken!  Boek een proefles basgitaar en dan een strippenkaart van 10 lessen voor maximale flexibiliteit!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza