Paulina van de PavertCellolesLaak

Geraakt door de klank?

Het prachtige warme geluid van de cello doet echt iets met je! Misschien zoek je daarom cellolessen voor je kind of ga je zelf beginnen met celloles nemen? Het cellospelen weer oppakken na een lange tijd ? Ik ben Paulina en ik bied je enthousiasme en motivatie, positieve feedback, effectieve instructies en een prettige en ontspannen sfeer tijdens de les.

Klassiek tot pop

Ik ben professioneel celliste en heb veel ervaring in het geven van cellolessen aan kinderen zowel als volwassenen. We gaan uit van een klassieke basis maar ook popliedjes kunnen erbij horen als je dat wilt!

We spelen duo’s

Je krijgt privéles en werkt aan etudes en voordrachtstukken. Eigen inbreng qua repertoire is altijd welkom! Samenspel is leuk en leerzaam en we spelen mooie duo’s!

Celloles voor kinderen

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij mij met celloles beginnen. Ik zorg ervoor dat de les altijd aangenaam, leerzaam en gezellig is. We spelen muzikale spelletjes en zingen leuke liedjes. We werken uit verschillende lesmaterialen om de traditionele en moderne aanpak te combineren. Ik maak gebruik van elementen uit de Suzuki methode.

Beginners

Je speelt korte stukjes, bekende liedjes en oefeningen. Zo krijg je snel de basis van cellospelen onder de knie. We gaan aan de slag met het lezen van noten en je leert die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren. Je leert je vingers goed op de snaren te plaatsten.

Gevorderden

Aandacht voor techniek, toonvorming, vibrato, intonatie, positiespel, duimpositie en interpretatie. Meer gevoel in je spel brengen is waar het om gaat! Ik ga je helpen dit te realiseren! Boek een proefles!

Barokcello

Ik heb me gespecialiseerd  in oude muziek en barok cello. Op darmsnaren spelen en met een barokstok geeft een heel ander gevoel en geluid! Ervaar wat het is om Vivaldi, Bach of Gabrielli op een barokcello te spelen, zoals in de tijd van de meesters zelf!

Orkest - kamermuziek

In de les is altijd ruimte voor hulp en tips bij voorbereiding van je orkest- en ensemble partijen.

Ontspannen cellospelen?

Vanwege mijn interesse in yoga en Alexander-techniek, besteed ik in mijn lesmethode aandacht aan een natuurlijke houding. Je kunt langer spelen zonder moe te worden en het draagt bij aan een volle en warme klank.

Leslocatie

De lessen zijn bij mij thuis in mijn ruime studio op de grens van Den Haag (Mariahoeve) en Voorburg (Essesteijn). Hier staat ook een piano waarop ik je kan begeleiden. We maken samen muziek! Eventueel is celloles bij jou aan huis mogelijk.

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Een prima oplossing voor wanneer je de deur niet uitgaat. Benieuwd om te kijken hoe je het vindt? Maak een afspraak!

Flexibele lestijden

Dankzij de flexibele strippenkaart kun je lessen wanneer dat jou het beste uitkomt.

Over mij

Het spelen van de cello is niet alleen mijn vak, het is ook mijn passie! Het delen van deze passie geeft mij steeds veel voldoening. Je zult zien dat het geleidelijk beheersen van het instrument erg leuk is en mijn enthousiasme zal je zeker motiveren om regelmatig te oefenen!
Op zesjarige leeftijd ben ik in Krakau (Polen) begonnen met mijn muziekonderwijs. Onder leiding van uitstekende pedagogen behaalde ik mijn master-studie in twee landen (2011 - Wroclaw, Polen en 2015 - Den Haag, Nederland). Ik treed regelmatig op, zowel in Nederland als in het buitenland (Polen, Italie, Frankrijk).
Tijdens mijn studie heb ik veel interesse ontwikkeld voor pedagogie en voltooide ik daarin een driejarige opleiding. Na mijn stage als cello-lerares ontwikkelde ik mijn eigen methodiek en leerplan. Het leven bestaat niet alleen uit cello spelen. Zo breng ik veel tijd door met mijn zoon en houd van reizen, koken, yoga

Nothing is easier - or more difficult - than playing the cello - William Pleeth

Celloles in de buurt van Laak

Welkom op de pagina van Paulina van de Pavert. Je hebt een enthousiaste en ervaren celloleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles cello?

Paulina geeft de lessen in een prettige lesruimte in Voorburg. Om kennis te maken met Paulina, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Celloles aan huis?

Vanuit Laak is de leslocatie van Paulina goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Paulina en bespreek de mogelijkheden.

Online cellolessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Paulina geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Paulina. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit cellolessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Cello

Cello leren spelen is fantastisch! De klank van de cello ligt dicht bij de menselijke stem en raakt je direct! Soms voel je de trillingen van de lage snaren in je lijf resoneren! Voor velen is het een wens ooit op de cello te spelen, anderen doen het al jaren en blijven geboeid en steeds weer uitgedaagd door de mogelijkheden van dit prachtige instrument! Ervaar wat het is om die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren! Ben je een beginner? Vanaf de eerste les speel je samen met je docent. Op ontspannen manier leer je met oefeningen, etudes en toonladders een gedegen basistechniek. Met muziek die jij leuk en fijn vindt om te spelen werk je aan de ontwikkeling van je muzikaliteit. Je leert gevoel in je spel te leggen en de klanken van je instrument brengen je even in een andere dimensie. Je vergeet de wereld om je heen en de tijd vliegt! Ben je meer gevorderd cellist en zoek je inspiratie, tips en tools bij kamermuziek- orkestpartijenstudie of wil jij je in het schitterende cello repertoire verdiepen? Ervaren docenten motiveren je om met plezier te studeren, je techniek op een hoger niveau te brengen en van je cello te genieten. Merk hoe je klank en vibrato verbetert en je meer ontspannen en zekerder achter je cello zit! Wij bieden cellolessen aan volwassenen, jongeren en kinderen voor een redelijke prijs! Boek een proefles!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza