Iván NogueiraCellolesRotterdam West

Celloles in Rotterdam - Iván Nogueira

Hola! Ik ben Iván Nogueira en geef privé cellolessen aan kinderen en volwassenen in Rotterdam. Ben je een beginner en geraakt door de warme klank van de cello? Of gevorderd cellist en op zoek naar motivatie en deskundige begeleiding om je spel op een hoger niveau te brengen? Ik ben een professionele en enthousiaste celloleraar en het lijkt me leuk om met je aan de slag te gaan!

Beginners

Vanaf de eerste cellolessen beginnen we met stukjes voor 2 cello’s! We gebruiken progressief en leuk lesmateriaal. Je krijgt altijd persoonlijke aandacht en de juiste instructies om die mooie, warme klank uit je cello te toveren!

Wat doe je in de les?

Je leert een ontspannen en comfortabele houding, streektechniek, duo's, oefeningen, liedjes, etudes en eenvoudige voordrachtstukken. Notenlezen en basis muziektheorie. Plezier in muziek staat voorop!

Gevorderden

Wil je soepeler, zuiverder en met meer gemak kunnen musiceren?  Meer gevoel in je spel kunnen leggen of leren improviseren? 

Expressie en techniek

Verfijn je techniek, oefeningen op maat, duimpositie, toonladders, voordrachtstukken, Bach suites, sonates en improvisatie. We werken aan de ontwikkeling van een mooie klank, goede streektechniek en een ontspannen en rustig vibrato.

Klassiek tot pop

Gaat je voorkeur uit naar Klassieke muziek of heb je voorkeur voor lichte muziek en improvisatie? Ik vind het allebei super!

Leslocatie - celloles aan huis

De lessen worden gegeven in een prettige lesruimte in 't Klooster, vlakbij Rotterdam Noord Station en 10 minuten van Rotterdam CS, of bij mij thuis, 5 minuten vanaf CS

Online celloles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Effectief studeren

Heb je een drukke baan of veel huiswerk? Ik geef je praktische tips en tricks en leer je hoe je zo effectief mogelijk oefent om zoveel mogelijk uit je studietijd te halen!

Orkestpartijen zijn vaak lastig!

Hulp bij vingerzettingen /streken in orkest en kamermuziekpartijen kan je veel stress schelen! Liever ruimte om lekker muziek te maken!

Cellolessen voor jonge kinderen

In mijn cellolessen voor jonge kinderen maak ik ook gebruik van elementen uit de Suzuki methodiek, aangevuld met oefeningen op maat, basistechniek, liedjes, in moeilijkheidsgraad oplopende etudes, samenspel en leuke voordrachtstukjes!

Auditie voorbereiden?

Wil je auditie gaan doen of heb je hulp nodig bij het instuderen van partijen? Ik help je met vingerzettingen en praktische tips om in korte tijd effectief te oefenen.

Over Iván

Iván is een ervaren kamermuziek en orkest cellist. Hij speelde met Camerata Rotterdam, Holland Symfonie Orkest, Galicia Jeugd Orkest en Orquestra Vigo 430. He is ook geinteresseerd in hedendaagse muziek en heeft gelegenheid gehad met Academia para la Nueva Musica en met het Akom Ensemble. Daar voerde hij voor de 20ste en 21ste eeuw belangrijke muziek uit, werkend met een nieuwe generatie componisten.
In 2011 werd hij lid van Orquesta Típica Central, een tango ensemble, dat in belangrijke venues zoals Sala Mozart (Zaragoza) met groot success uitvoert. Iván is ook betrokken bij verschillende projecten met het theater ensemble “Teatro Che y Moche”.
In 2015 behaalde hij zijn Master diploma Klassieke Muziek aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten (Rotterdam). Begin 2016 registreerde hij samen met het DOT Quartet haar debuutalbum getiteld 'Travelers'. Ze presenteerden het album op tour door Spanje en de Canarische Eilanden in februari/maart 2016. Momenteel maakt hij deel uit van het DOT Quartet en het Agathe Ensemble, en is naast cellodocent freelance musicus.

Je hebt echt iets moois laten ontluiken in onze dochter. Muzikanten zijn tovenaars, onze dochter leert nu dat ze toverkracht heeft! - Een blije vader!

Celloles in de buurt van Rotterdam West

Welkom op de pagina van Ivan Nogueira. Je hebt een enthousiaste en ervaren celloleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles cello?

Iván geeft de lessen in een prettige lesruimte in Rotterdam. Om kennis te maken met Iván, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Celloles aan huis?

Vanuit Rotterdam West is de leslocatie van Iván goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Iván en bespreek de mogelijkheden.

Online cellolessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Iván geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Iván. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit cellolessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Cello

Cello leren spelen is fantastisch! De klank van de cello ligt dicht bij de menselijke stem en raakt je direct! Soms voel je de trillingen van de lage snaren in je lijf resoneren! Voor velen is het een wens ooit op de cello te spelen, anderen doen het al jaren en blijven geboeid en steeds weer uitgedaagd door de mogelijkheden van dit prachtige instrument! Ervaar wat het is om die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren! Ben je een beginner? Vanaf de eerste les speel je samen met je docent. Op ontspannen manier leer je met oefeningen, etudes en toonladders een gedegen basistechniek. Met muziek die jij leuk en fijn vindt om te spelen werk je aan de ontwikkeling van je muzikaliteit. Je leert gevoel in je spel te leggen en de klanken van je instrument brengen je even in een andere dimensie. Je vergeet de wereld om je heen en de tijd vliegt! Ben je meer gevorderd cellist en zoek je inspiratie, tips en tools bij kamermuziek- orkestpartijenstudie of wil jij je in het schitterende cello repertoire verdiepen? Ervaren docenten motiveren je om met plezier te studeren, je techniek op een hoger niveau te brengen en van je cello te genieten. Merk hoe je klank en vibrato verbetert en je meer ontspannen en zekerder achter je cello zit! Wij bieden cellolessen aan volwassenen, jongeren en kinderen voor een redelijke prijs! Boek een proefles!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza