Maria Cristina GonzálezDwarsfluitlesAmsterdam Noord

Omdat fluitmuziek je raakt!

Houd je van muziek en wil je leren fluitspelen? Weer met muzieklessen beginnen na een lange tijd? Ervaren dwarsfluitist en je verdiepen in een andere stijl of je spel op een hoger plan brengen?

Fluitles - kinderen en volwassenen

Mijn naam is Maria Cristina, ik speel al meer dan 20 jaar fluit en ik ben een ervaren en enthousiaste dwarsfluitleraar in Amsterdam. Ik heb een flexibele instelling en ik verheug me om, ongeacht je niveau, leeftijd of verwachtingen, met je aan de slag te gaan!

Leslocatie

Je krijgt privé fluitlessen en je bent welkom in mijn gezellige home studio. In overleg is les bij jou aan huis in Amsterdam mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Les op maat

Als het aankomt op leren, zijn we allemaal verschillend. Het is mijn doel om een leuk, gevarieerd en uitdagend lesaanbod voor je te ontwikkelen. Zou je een specifiek repertoire onder de knie willen krijgen? Ik kan je helpen met barok, klassiek, romantiek, modern, wereldmuziek, popmuziek of traditionele muziek.

Beginners - Samenspel

Als je nog geen ervaring hebt ga je leren notenlezen, je krijgt basis muziekkennis en binnen de kortste keren spelen we paar eenvoudige duetten! Al snel speel je een mooie melodie of een leuk liedje op je fluit!

Gevorderden

Een gezonde ademtechniek en ontspannen houding vormen de basis van je klank. Met gerichte oefeningen en leuk repertoire ontwikkel je je embouchure om die warme en heldere klank uit je fluit te kunnen toveren. Je werkt aan vibrato, intonatie, dynamiek, articulatie, staccato en natuurlijk een prachtig legato.

Traverso - Barokmuziek

Wil jij de traverso leren bespelen en lesnemen bij een specialist? Meer inzicht en kennis opdoen over de historische kant van de traverso? Ontdek nieuw repertoire, specifieke speelmanieren en ornamentiek. Superleuk mijn passie hiervoor met je te delen! 

Online lessen

De afgelopen maanden heb ik me ook aangepast aan de nieuwe situatie waarin we allemaal leven, dus ik kan jullie ook online lesgeven. Ik heb genoeg materiaal en geluidsapparatuur om je thuis de beste geluidskwaliteit te bieden. Probeer het gewoon en je zult verrast zijn!

Over mij

k ben Maria Cristina, een Zuid-Spaanse freelance fluitiste, en ik woon ruim 7 jaar in Amsterdam. Ik heb mijn Bachelor en Master gehaald in Granada als leerling van Javier Castiblanque en aan het Conservatorium van Amsterdam, onder de begeleiding van Vincent Cortvrint voor fluit en Piccolo, Marten Root voor historische fluiten en Kersten McCall voor moderne fluit.
Mijn passie voor authentieke uitvoeringspraktijk heeft me ertoe bewogen om me te specialiseren in historische fluiten, om specifiek te zijn Barok, Klassiek en Romantische fluiten. Ik ben echter, altijd minstens zo gepassioneerd geweest voor moderne fluitmuziek.
Doordat mijn professionele leven verweven is met muziek, maak ik veel concertreizen en ben ik op veel verschillende plekken op de wereld terechtgekomen. Dit heeft me verbonden met mensen en muziekstijlen van verschillende culturen en achtergronden.
Daarnaast heb ik ook de eer gehad om samen te werken met het Koninklijk Concertgebouworkest, Philharmonie Zuid-Nederland, Het Nieuw Ensemble, Metropole Orkest, Orkest van het Oosten, Nederlandse Bachvereniging, Linos Ensemble en

Dwarsfluitles in de buurt van Amsterdam Noord

Welkom op de pagina van Maria Cristina Gonzalez. Je hebt een enthousiaste en ervaren fluitleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles dwarsfluit?

Maria Cristina geeft de lessen in een prettige lesruimte in Amsterdam. Om kennis te maken met Maria Cristina, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Dwarsfluitles aan huis?

Vanuit Amsterdam Noord is de leslocatie van Maria Cristina goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Maria Cristina en bespreek de mogelijkheden.

Online fluitlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Maria Cristina geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Maria Cristina. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit fluitlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Dwarsfluit

Dwarsfluitles voor alle leeftijden

Je krijgt fluitles in ontspannen sfeer en de lessen zijn voor volwassenen, kinderen en jongeren. Informeer bij je docent naar de mogelijlheid van les aan huis. In de lessen besteden we veel zorg aan toonvorming, dynamiek en intonatie. Hier werk je vanaf het begin al aan met oefeningen en in eenvoudige duetten.

Beginners en gevorderden

Met praktische oefeningen leer je de juiste ademtechniek en een plezierige comfortabele houding. Gevorderden spelen tal van progressieve etudes en sonates en concerten uit het mooie dwarsfluit repertoire.

Barok, Klassiek tot Pop en Jazz

Wil je klassiek, barok, pop, jazz, latin of Irish Tin Whistle/ Low Whistle? Informeer ook naar lessen op piccolo en traverso! Samen spelen in een fluit ensemble of barok muziek in een gemengd ensemble is stimulerend, ontspannend en geeft inspiratie. Vorm een ensemble met andere instrumentalisten!

Strippenkaart is handig!

Volwassenen en jongeren maken graag gebruik van de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza