Maria Cristina GonzálezDwarsfluitlesAmsterdam Rivierenbuurt

Er konden geen resultaten worden opgehaald.

Dwarsfluitles in de buurt van Amsterdam Rivierenbuurt

Welkom op de pagina van Maria Cristina Gonzalez. Je hebt een enthousiaste en ervaren fluitleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles dwarsfluit?

Maria Cristina geeft de lessen in een prettige lesruimte in Amsterdam. Om kennis te maken met Maria Cristina, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Dwarsfluitles aan huis?

Vanuit Amsterdam Rivierenbuurt is de leslocatie van Maria Cristina goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Maria Cristina en bespreek de mogelijkheden.

Online fluitlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Maria Cristina geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Maria Cristina. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit fluitlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Dwarsfluit

Dwarsfluitles voor alle leeftijden

Je krijgt fluitles in ontspannen sfeer en de lessen zijn voor volwassenen, kinderen en jongeren. Informeer bij je docent naar de mogelijlheid van les aan huis. In de lessen besteden we veel zorg aan toonvorming, dynamiek en intonatie. Hier werk je vanaf het begin al aan met oefeningen en in eenvoudige duetten.

Beginners en gevorderden

Met praktische oefeningen leer je de juiste ademtechniek en een plezierige comfortabele houding. Gevorderden spelen tal van progressieve etudes en sonates en concerten uit het mooie dwarsfluit repertoire.

Barok, Klassiek tot Pop en Jazz

Wil je klassiek, barok, pop, jazz, latin of Irish Tin Whistle/ Low Whistle? Informeer ook naar lessen op piccolo en traverso! Samen spelen in een fluit ensemble of barok muziek in een gemengd ensemble is stimulerend, ontspannend en geeft inspiratie. Vorm een ensemble met andere instrumentalisten!

Strippenkaart is handig!

Volwassenen en jongeren maken graag gebruik van de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza