Thomas Reyna Dwarsfluitles

Dwarsfluitles in Den Haag

De traverso en de dwarsfluit zijn voor mij de mooiste instrumenten die er zijn! Ga je voor het eerst lesnemen of heb je lang geleden al gespeeld en wil je de draad weer eens oppakken? Ervaren fluitist en je in het barok repertoire verdiepen op Traverso?

Kinderen, jongeren en volwassenen

Ik ben fluitist en enthousiast en ervaren fluitdocent in Den Haag Thomas Reyna. Ik geef privé dwarsfluitlessen aan beginners tot gevorderden, kinderen, jongeren en volwassenen.

Barok tot pop!

Op de dwarsfluit kun je allerlei soorten muziek spelen, van barokmuziek tot jazz, pop en wereldmuziek. Je speelt de muziek die jou raakt en die bij jou past. Zo ben je steeds gemotiveerd en heb je plezier in muziek!

Barokfluit -Traverso

Naast moderne fluit kun je bij mij ook het barokrepertoire ontdekken en je verdiepen in specifieke speelmanieren,  historische context en achtergronden van barokmuziek, ornamentiek en stijlkenmerken.

Beginnen met fluitles

We maken gebruik van leuk en modern lesmateriaal en je krijgt ook basis-muziektheorie, zodat je weet waar je mee bezig bent. We bouwen het fluitspelen rustig op met eenvoudige oefeningen en leuke stukjes en al snel krijg je een mooie klank uit je instrument.  We spelen samen duo's in de les!

Dwarsfluitles- gevorderden

Ben je een meer gevorderde fluitist, dan besteden we naast het verfijnen van je techniek ook veel aandacht aan toonvorming, legato, staccato, dynamiek, toonladders, akkoorden, interpretatie van voordrachtstukken, solo sonates of kamermuziek en orkestrepertoire. We spelen fluitduo's!

Les aan huis mogelijk

De lessen zijn in mijn studio in het Zeeheldenkwartier maar kunnen in overleg ook bij jou thuis worden gegeven. Boek een proefles en bespreek de mogelijkheden!

Online Dwarsfluitlessen

Eventueel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Thomas Reyna

Thomas is een ervaren fluitist en een enthousiast fluitdocent.  Thomas treedt op in solo recitals, met kamermuziek ensembles en ook met diverse orkesten zoals The Northern Consort of Das Neue Mannheimer Orchester.  Hij behaalde zijn bachelor diploma aan het Cornish College of the Arts, en zijn master’s diploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

For that which does not come from the heart does not easily reach the heart - J.J. Quantz

Privé Dwarsfluitles in de buurt van Den Haag Regentes - Valkenbos

Welkom! Ik ben fluitleraar Thomas Reyna. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen! Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online fluitlessen te volgen.

Proefles dwarsfluit?

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Dwarsfluit

Dwarsfluitles voor alle leeftijden

Je krijgt fluitles in ontspannen sfeer en de lessen zijn voor volwassenen, kinderen en jongeren. Informeer bij je docent naar de mogelijlheid van les aan huis. In de lessen besteden we veel zorg aan toonvorming, dynamiek en intonatie. Hier werk je vanaf het begin al aan met oefeningen en in eenvoudige duetten.

Beginners en gevorderden

Met praktische oefeningen leer je de juiste ademtechniek en een plezierige comfortabele houding. Gevorderden spelen tal van progressieve etudes en sonates en concerten uit het mooie dwarsfluit repertoire.

Barok, Klassiek tot Pop en Jazz

Wil je klassiek, barok, pop, jazz, latin of Irish Tin Whistle/ Low Whistle? Informeer ook naar lessen op piccolo en traverso! Samen spelen in een fluit ensemble of barok muziek in een gemengd ensemble is stimulerend, ontspannend en geeft inspiratie. Vorm een ensemble met andere instrumentalisten!

Strippenkaart is handig!

Volwassenen en jongeren maken graag gebruik van de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid kunt maken! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza