Michalis MichailidisElektrische gitaarlesCool Rotterdam

Er konden geen resultaten worden opgehaald.

Elektrische gitaarles in de buurt van Cool Rotterdam

Welkom op de pagina van Michalis Michailidis. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles elektrische gitaar?

Michalis geeft de lessen in een prettige lesruimte in Rotterdam. Om kennis te maken met Michalis, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Elektrische gitaarles aan huis?

Vanuit Cool Rotterdam is de leslocatie van Michalis goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Michalis en bespreek de mogelijkheden.

Online gitaarlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Michalis geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Michalis. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza