Bart van OschElektrische gitaarlesDen Haag Bezuidenhout

Speel elektrische gitaar

Zin om lekker met je gitaar bezig te zijn en plezier te hebben in de muziek die je speelt? Pop, rock, folk, soul, funk, blues, jazz, songwriter, liedbegeleiding, van simpele liedjes tot aan alle tophits van het verleden tot heden! Je kunt bij mij voor alle stijlen terecht!  Beginners en gevorderden welkom.

Gemakkelijk bereikbaar!

Ik ben gitaarleraar in Den Haag Bart van Osch. Mijn gitaarstudio in het centrum van Den Haag is vlakbij het Filmhuis en de stations CS en HS. Gemakkelijk bereikbaar met O.V. dus! Ook voor gitaristen uit Rijswijk, Voorburg en Wateringse Veld!

Gitaarles Katwijk

Ik geef ook lessen in Katwijk, op de locatie van de Muziekschool.

Nog geen instrument?

Voor de proefles heb ik een instrument beschikbaar. Zelf bespeel ik o.a klassieke (spaanse) gitaar, western steelstring gitaar, elektrische gitaar (solid en hollow body) Ook is het mogelijk een gitaar bij mij te huren. Neem contact op voor meer info!

Les op maat

All-round gitarist Bart van Osch: We gebruiken verschillende methodes, afgestemd op jouw wensen en muzikale smaak. De lessen worden progressief opgebouwd en met een duidelijke op jou afgestemde aanpak, zodat je gegarandeerd vrijer en met meer gemak en plezier gaat spelen!

Modern oefenmateriaal

Ter ondersteuning van de lessen gebruik je eventueel ook oefen cd's, beeldmateriaal (dvd, websites en YouTube), apps en computerprogramma's zoals o.a. Guitar Pro, Power Tab, Transcribe, Cubase en Logic, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Benieuwd? Boek een proefles!

Muziektheorie

Leer akkoorden maken bij een melodie, de functie en opbouw van akkoorden, de notatie, toonsoorten, toonladders, ritmische patronen,

Wat doe je in de les?

Met duidelijke instructies en leuke muziek krijg je het gitaarspelen snel in de vingers. In de les wordt ruim aandacht besteed aan een ontspannen houding, akkoorden, speeltechniek, sound, muzikale expressie, fingerpicking- en plectrum-technieken.

Face-to-Face - Online gitaarles

Naast Face-to-Face live lessen geef ik ook lessen via Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long' In 2018/2019 begeleidde hij de musicals "Evita" en "The Addams Family".

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

Elektrische gitaarles in de buurt van Den Haag Bezuidenhout

Welkom op de pagina van Bart van Osch. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles elektrische gitaar?

Bart geeft de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken met Bart, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Elektrische gitaarles aan huis?

Vanuit Den Haag Bezuidenhout is de leslocatie van Bart goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Bart en bespreek de mogelijkheden.

Online gitaarlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Bart geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Bart. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza