Bart van Osch Elektrische gitaarles

Elektrische gitaar is cool!

Zin om lekker met je gitaar bezig te zijn en plezier te hebben in de muziek die je speelt? Pop, rock, folk, soul, funk, blues, jazz, songwriter, liedbegeleiding, van simpele liedjes tot aan alle tophits van het verleden tot heden! Je kunt bij mij voor alle stijlen terecht!  Beginners en gevorderden welkom.

Gemakkelijk bereikbaar!

Ik ben gitaarleraar in Den Haag Bart van Osch. Mijn gitaarstudio in het centrum van Den Haag is vlakbij het Filmhuis en de stations CS en HS. Gemakkelijk bereikbaar met O.V. dus! Ook voor gitaristen uit Rijswijk, Voorburg en Wateringse Veld!

Gitaarles Katwijk

Ik geef ook lessen in Katwijk, op de locatie van de Muziekschool.

Nog geen instrument?

Voor de proefles heb ik een instrument beschikbaar. Zelf bespeel ik o.a klassieke (spaanse) gitaar, western steelstring gitaar, elektrische gitaar (solid en hollow body) Ook is het mogelijk een gitaar bij mij te huren. Neem contact op voor meer info!

Les op maat

All-round gitarist Bart van Osch: We gebruiken verschillende methodes, afgestemd op jouw wensen en muzikale smaak. De lessen worden progressief opgebouwd en met een duidelijke op jou afgestemde aanpak, zodat je gegarandeerd vrijer en met meer gemak en plezier gaat spelen!

Modern oefenmateriaal

Ter ondersteuning van de lessen gebruik je eventueel ook oefen cd's, beeldmateriaal (dvd, websites en YouTube), apps en computerprogramma's zoals o.a. Guitar Pro, Power Tab, Transcribe, Cubase en Logic, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Benieuwd? Boek een proefles!

Muziektheorie

Leer akkoorden maken bij een melodie, de functie en opbouw van akkoorden, de notatie, toonsoorten, toonladders, ritmische patronen,

Wat doe je in de les?

Met duidelijke instructies en leuke muziek krijg je het gitaarspelen snel in de vingers. In de les wordt ruim aandacht besteed aan een ontspannen houding, akkoorden, speeltechniek, sound, muzikale expressie, fingerpicking- en plectrum-technieken.

Face-to-Face - Online gitaarles

Naast Face-to-Face live lessen geef ik ook lessen via Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Bart

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Naast klassiek gitaar speelt Bart ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.
Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.
Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen en werkt regelmatig mee aan nationale theaterproducties zoals de musicals 'The Last Five Years', 'Op Hoop van Zegen', 'The Full Monty', 'Sonneveld'. In 2015 was hij te zien en te horen in de musical 'Robert Long' In 2018/2019 begeleidde hij de musicals "Evita" en "The Addams Family".

And I had not much of a voice. I didn't play that great guitar either - Leonard Cohen

Privé Elektrische gitaarles in de buurt van Den Haag Regentes - Valkenbos

Welkom! Ik ben gitaarleraar Bart van Osch. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen!

Proefles elektrische gitaar

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Online gitaarlessen

Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza