Gianfranco MascayanoElektrische gitaarlesDuivendrecht

Gitaarles in Amsterdam

Ga je beginnen met gitaarspelen en wordt het je eerste les? Of ben je meer gevorderd en wil jij je techniek boosten en met meer gemak je favoriete muziek kunnen spelen? Ik ben Gianfranco Mascayano, heb jarenlange ervaring als gitarist in diverse soorten bands en ik ben een enthousiaste en motiverende docent.

Alle stijlen

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les. We werken aan jouw eigen nummers, jazz, funk, de laatste hits, standards, hiphop, rock of Latin. Je leert verschillende gitaartechnieken, zoals alternate picking, economy picking, legato, sweep picking, fingerpicking, vibrato, bends, slides, tapping en we werken aan timing, frasering en improvisatie.

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook gitaarlessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Kinderen en volwassenen

Ik geef les op akoestische en elektrische gitaar aan leerlingen van alle leeftijden. Welkom in mijn home studio in Amsterdam, Staatsliedenbuurt (10 min vanaf CS) of in mijn studio op NDSM (8 min ferry  vanaf CS) In overleg is les bij jou aan huis mogelijk.

Beginners

Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek, ontspannen houding en leert de eerste basisgrepen. Op klassiek gitaar beginnen en dan overstappen naar elektrisch? No problemo!

Gevorderden

Leren improviseren, vrijer je solo's kunnen spelen en meer uit je techniek te halen? Als professionele muzikant help ik je bij het verder ontwikkelen van je techniek, theoretische kennis en samen vinden we oplossingen en manieren om je muzikale vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. We besteden aandacht aan een ontspannen houding om snel en soepel lastige grepen, wisselingen en solo's te kunnen spelen.

De sound van je gitaar

Om het gitaargeluid te beinvloeden maak je gebruik van pedalen en effecten zoals bijvoorbeeld Reverb, Delay en Distortion. Ik leer je hoe je software kunt gebruiken om de klank van je gitaar en de enorme hoeveelheid aan effecten te gaan beheersen. Je gaat experimenteren met diverse pedalen zowel in hardware als software vorm.

Moderne manier van lesgeven

Maak audio en video opnames van je les of met je telefoon, zodat je de les kunt terugkijken. Ook kunnen we play-along tracks, schema’s, tabs en andere notatie manieren op je smart phone zetten om het thuis oefenen te vergemakkelijken.

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Gemakkelijk te doen met de strippenkaart van 10 lessen!

De proefles

In de proefles kijken we of we een klik hebben, welke muziek je wilt leren spelen en hoe je dat kunt bereiken. Nog geen gitaar? Ik geef je advies over huur of koop.

Over Gian

Gitarist Gianfranco Mascayano werd geboren in Chili en groeide op in Zweden, waar hij omringd werd door muziek uit diverse culturen. Gian speelde al op jonge leeftijd gitaar en heeft een klassieke en Latin American muzikale basis. Het duurde niet lang of zijn interesse in Jazz was gewekt en een periode van toeren, opnames maken en optreden met verschillende bands en artiesten  voerde hem over de wereld. Gian behaalde zijn Jazz Guitar Degree aan het Conservatorium van Amsterdam en deelt zijn passie voor muziek en de gitaar behalve tijdens optredens ook in het lesgeven.

Elektrische gitaarles in de buurt van Duivendrecht

Welkom op de pagina van Gianfranco Mascayano. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles elektrische gitaar?

Gianfranco geeft de lessen in een prettige lesruimte in Amsterdam. Om kennis te maken met Gianfranco, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Elektrische gitaarles aan huis?

Vanuit Duivendrecht is de leslocatie van Gianfranco goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Gianfranco en bespreek de mogelijkheden.

Online gitaarlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Gianfranco geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Gianfranco. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza