Michalis MichailidisElektrische gitaarlesKatendrecht

Er konden geen resultaten worden opgehaald.

Maak kennis met je gitaarleraar

Welkom op de pagina van Michalis. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar  gevonden. Wordt het je eerste elektrische gitaarles of ben je meer gevorderd en wil je je techniek op een hoger niveau brengen, je verdiepen in bepaald repertoire en uitgedaagd worden om de lat wat hoger leggen? 

Online gitaarlessen

Een heerlijk vooruitzicht om straks als het zomer is weer volop lessen te geven in onze eigen leslocaties of bij jou thuis. Soms is het goed om online met je docent af te spreken voor je muzieklessen. Om je in de gelegenheid te stellen online gitaarlessen te volgen kun je direct met Michalis contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Proefles elektrische gitaar

Michalis geeft gitaarlessen in een prettige lesruimte in Rotterdam, goed te bereiken met auto en OV. Spreek een proefles af, ook voor online lessen, als je op zoek bent naar elektrische gitaarles in de omgeving van Katendrecht. 

Leskaart

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Michalis. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten. Misschien heb je nog geen instrument en heb je advies nodig over huur of koop? Om kennis te maken met Michalis is de proefles de ideale situatie.

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza