Pierre JonkerElektrische gitaarlesLunetten

Gitaarles beginners- gevorderden

Ga je voor het eerst gitaarles nemen, het plezier van gitaarspelen herontdekken of ben je al een tijdje bezig met online lessen en wil je nu echt goed leren spelen en inspiratie opdoen bij een ervaren en enthousiaste docent? Ik ben Pierre Jonker en ik help je graag op weg. Boek een proefles!

Leslocatie

In overleg, afhankelijk van tijdstip en locatie, is les bij jou aan huis mogelijk. Neem even contact op! In mijn homestudio in Hoograven krijg je les op akoestische of elektrische gitaar, gratis parkeren voor de deur.

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Alle stijlen

Je speelt het repertoire wat je mooi vindt! Speel je eigen nummers of die van je favoriete artiest. Jazz, pop, rock, metal, blues, of schrijf je eigen muziek

Mijn favorieten!

Zelf haal ik mijn inspiratie onder andere uit het luisteren naar Steely Dan, Queen, Peter Bernstein, Jim Hall of Metallica!

Wat kun je verwachten?

 •     lesplan op maat
 •     jouw muziek centraal
 •     goede basistechniek
 •     fingerstyle - fingerpicking
 •     strumming
 •     ontspannen houding
 •     notenlezen
 •     tabs
 •     akkoordkennis
 •     improvisatie
 •     solo's spelen
 •     begeleiden
 •     songwriter
 •     basis muziektheorie
 •     pedalen
 •     fuzz, distortion
 •     effecten
 •     software, hardware
 •     relaxte sfeer

Gevorderden

We gaan aan de slag om meer uit je techniek te halen en je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. Ik ben een muzikale duizendpoot en begeleid je graag om je in alle stijlen te verdiepen en te ontwikkelen.

Gitaar huren of kopen?

Heb je nog geen gitaar? Er staat er een klaar voor de proefles! Ik kan je helpen bij het vinden van een goed en betaalbaar instrument!

Samenspelen - Improviseren

Wil je leren improviseren en meer inzicht krijgen in hoe je dat kunt doen? Blues, Jazz of Pop nummers lenen zich goed om met mij samen in de les te spelen. Hierdoor ontwikkel jij je muzikale vaardigheden, ga je beter luisteren naar de ander en ga je vrijer en communicatiever spelen.

Jezelf opnemen

Je eigen opnames maken met bijvoorbeeld Logic? Ik help je op weg en leer je de basics en wanneer je meer wilt weten gaan we de diepte in! Benieuwd ? Boek een proefles!

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Met de strippenkaart van 10 lessen heb je vrijheid en gemak om per keer je les af te spreken.

Over Pierre

Ik heb mijn opleiding tot gitarist gevolgd aan het Conservatorium in Utrecht bij Eef Albers. Tijdens mijn studie groeide mijn liefde voor jazz. Ik kreeg lessen van Onno Kelk en Peter Bernstein. Ik speel in diverse bands en treed regelmatig op tijdens festivals en concerten. Naast het Roseland Quartet speel ik in jazzduo PierreRoos en jazzrock band Steely Fan.

Maak kennis met je gitaarleraar

Welkom op de pagina van Pierre. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar  gevonden. Wordt het je eerste elektrische gitaarles of ben je meer gevorderd en wil je je techniek op een hoger niveau brengen, je verdiepen in bepaald repertoire en uitgedaagd worden om de lat wat hoger leggen? 

Online gitaarlessen

Een heerlijk vooruitzicht om straks als het zomer is weer volop lessen te geven in onze eigen leslocaties of bij jou thuis. Soms is het goed om online met je docent af te spreken voor je muzieklessen. Om je in de gelegenheid te stellen online gitaarlessen te volgen kun je direct met Pierre contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Proefles elektrische gitaar

Pierre geeft gitaarlessen in een prettige lesruimte in Utrecht, goed te bereiken met auto en OV. Spreek een proefles af, ook voor online lessen, als je op zoek bent naar elektrische gitaarles in de omgeving van Lunetten. 

Leskaart

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Pierre. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten. Misschien heb je nog geen instrument en heb je advies nodig over huur of koop? Om kennis te maken met Pierre is de proefles de ideale situatie.

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza