Ruben BrinkhuisElektrische gitaarlesRijswijk

Elektrische gitaarles - pop - rock - blues - Proefles!

Gitaarleraar in Delft Ruben Brinkhuis: Elektrische gitaar spelen is cool! Ik geef privé gitaarlessen aan volwassenen en jongeren. Welkom in mijn homestudio in Delft. Ik kies voor individuele les om de persoonlijke tips en effectieve oefeningen die ik geef goed met je te kunnen uitwerken. Op die manier leer je veel sneller en heb je meer plezier van je gitaar. 

Les op maat!

Jouw wensen staan centraal in de lessen, want speelplezier is de beste drijfveer om snel te leren. We gaan aan de slag met jouw favoriete nummers. Wil je meer de diepte ingaan met theorie en techniek? Ik geef je talloze tips en tricks uit mijn eigen ervaring als gitarist bij verschillende bands.

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Video opname van je les!

In mijn homestudio is er de mogelijkheid je les een keer te gebruiken om je vorderingen vast te leggen in de vorm van een studio opname of een live-opname met video, om bijoorbeeld op YouTube te plaatsen.

Speel je favoriete muziek

De laatste hits of klassiekers? Je kunt bij mij ondermeer terecht voor elektrische gitaarles in de stijlen: pop, rock, blues, metal en latin. Benieuwd ? Boek een proefles!

Over Ruben Brinkhuis

Op mijn 7e ben ik begonnen met vioolspelen en heb vervolgens succesvol de jeugdopleiding van het Rotterdams Conservatorium doorlopen. Toen mijn muzikale horizon zich verbreedde  van klassiek naar pop-, rock-, en singer-songwriter muziek kwam de gitaar in mijn leven. Nu speel ik viool, gitaar, zing ik, schrijf ik nummers en produceer ik muziek.”
De afgelopen 10 jaar heb ik  mij uitgebreid bezig gehouden met optreden met en het opnemen van muziek van o.a. singer-songwriter Fabian (van De Beste Singer-songwriter van NL), coverband All stars en zangeres/actrice Coosje Smid (The Voice Of Holland).
Een overzicht mijn muzikale projecten en CV kun je vinden op mijn website.

Musicians are in-season all the time + John Legend

Elektrische gitaarles in de buurt van Rijswijk

Welkom op de pagina van Ruben Brinkhuis. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles elektrische gitaar?

Ruben geeft de lessen in een prettige lesruimte in Delft. Om kennis te maken met Ruben, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Elektrische gitaarles aan huis?

Vanuit Rijswijk is de leslocatie van Ruben goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Ruben en bespreek de mogelijkheden.

Online gitaarlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Ruben geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Ruben. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza