Aktas ErdoganElektrische gitaarlesRotterdam Schiebroek

Gitaarles - elektrisch en akoestisch

Ga je beginnen met gitaarspelen of ben je meer gevorderd en wil jij je techniek boosten en inspiratie opdoen bij een pro? Vroeger ooit  gitaar gespeeld en heb je nu tijd om de draad weer eens op te pikken?

Leslocaties

In mijn lesstudio's waar de lessen plaatsvinden, Voermanweg (Alexandrium Shopping Center) en Larikslaan (Schiebroek-Hillegersberg) heb ik verschillende elektrische en akoestische gitaren, ook voor de proefles.

Gitaarles aan huis

In overleg kom ik met de scooter bij jou thuis om de gitaarlessen te geven.

Muziekstijlen

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les en we werken aan de muziek die jou het meest motiveert en die je het mooist vindt om te spelen! Dit loopt van Klassiek, Jazz, Pop, Rock, Country, Blues, Flamenco en Latin tot traditionele Turkse muziek en Ukuleleliedjes. Tips uit de praktijk helpen je verder om je spel op een hoger niveau te brengen!

Beginners

Zoek je begeleiding en persoonlijke aanwijzingen van een professionele leraar? Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek en we besteden aandacht aan akkoordkennis, strumming, finger style, tabs, solo's spelen, begeleiden, improvisatie en een stukje theorie.

Gevorderden

We gaan aan de slag om meer uit je techniek te halen en je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. Een gezonde en ontspannen houding tijdens het gitaar spelen voorkomt blessures en vergroot het gemak waarmee je gaat spelen. Uiteraard hebben we hier dus aandacht voor in je les! Ik ben een muzikale duizendpoot en begeleid je graag om je in alle stijlen te verdiepen en te ontwikkelen.

Ukulele

Jezelf begeleiden als je je favoriete liedjes zingt, samen met vrienden jammen en lekker muziekmaken? De ukulele is het perfecte instrument en je hebt het snel onder de knie!

Wereldmuziek - Ud - Kaval - Doudouk

Heb je belangtselling voor Turkse muziek en muziek uit het midden oosten? Speel je Ud, Kaval, Duduk of Ney en wil je je spel op een hoger niveau brengen of wordt het je eerste kennismaking? Ik kom uit Istanboel, ben allround musicus en helemaal thuis op deze instrumenten om je vakkundig te kunnen begeleiden en te inspireren! Ben je benieuwd? Boek een proefles!

Gitaar huren of kopen?

Als je nog geen instrument hebt is dat geen probleem. Er staat er een klaar voor de proefles! Ik kan je helpen bij het vinden van een goed en betaalbaar instrument voor als je verder gaat!

Samenspelen - Improviseren

We improviseren en spelen samen in de les. Hierdoor ontwikkel jij je muzikale vaardigheden, ga je beter luisteren naar de ander en ga je vrijer en communicatiever spelen.

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Gemakkelijk te doen met de strippenkaart van 10 lessen!

Over Aktas

Aktas Erdogan ontving zijn gitaaropleiding Klassiek/ Jazz en Pop aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als docent heeft hij meer dan15 jaar ervaring. Als gitarist won hij de "Best Dutch Guitarist Prize" tijdens het Twents Gitaar Concours en hij was  1e prijswinnaar op de 'Istanbul Guitar Competition'. Aktas treedt op op binnen-en buitenlandse concertpodia en werkt regelmatig mee aan opnames. Er verschenen diverse albums. Als gitaardocent is hij verbonden aan The Nord Anglia International School of Rotterdam.

Elektrische gitaarles in de buurt van Rotterdam Schiebroek

Welkom op de pagina van Aktas Erdogan. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles elektrische gitaar?

Aktas geeft de lessen in een prettige lesruimte in Rotterdam. Om kennis te maken met Aktas, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Elektrische gitaarles aan huis?

Vanuit Rotterdam Schiebroek is de leslocatie van Aktas goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Aktas en bespreek de mogelijkheden.

Online gitaarlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Aktas geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Aktas. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza