Thomas PetersElektrische gitaarlesSchiedam

Gitaar spelen in Rotterdam

Zoek je een enthousiaste gitaarleraar voor je kind of voor jezelf? Absolute beginner of ben je een meer ervaren gitarist en wil jij je techniek een boost geven en beter gitaar gaan spelen? Iedereen is welkom! Boek direct een proefles.

Beginners

Omdat er vele methodes zijn om goed gitaar te leren spelen en jij natuurlijk je favoriete muziek gaat spelen maken we een persoonlijk lesplan. Je leert een goede basis en we besteden aandacht aan een ontspannen houding, linker- en rechterhand techniek, strumming, akkoorden, fingerpicking, tabs, notenlezen en basis muziektheorie.

Jazz, rock, pop of songwriter

We gaan in korte tijd een repertoire van nummers opbouwen. Plezier in gitaarspelen heeft de hoogste prioriteit. We gaan uit van de muziek die jij leuk vindt. Jazz, rock, pop of singer-songwriter? Het is allemaal mogelijk.

Je les opnemen

Ook is het mogelijk een opname van de les mee naar huis te nemen, zodat je alles nog eens rustig kunt terugluisteren.

Gitaarles gevorderden

Je verdiepen in een bepaalde stijl? Oude gewoontes vervangen door je techniek te verbeteren? Met tips uit de praktijk worden je solos' interessanter en leer ik je soepeler te spelen en met meer gemak te improviseren. Alles over het gebruik van versterkers, pedals, software en effecten. Nieuwsgierig? Boek een proefles!

Flexibiliteit

Heb je een drukke baan en niet iedere dag tijd om te oefenen? Met het strippenkaart systeem heb je flexibiliteit en mis je nooit een les!

Wat doen we in de proefles?

In de proefles kijken we of er een klik is en bespreken we hoe de lessen eruit gaan zien. Wat wilt je leren en hoe ga je dat bereiken. Als je nog geen gitaar hebt krijg je advies over huur of koop.

Leslocatie

De lessen zijn in mijn home studio in Rotterdam Noord / Liskwartier - Gemakkelijk te bereiken met OV. Ik geef lessen op akoestische en elekrische gitaar.

Online gitaarles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Informeer naar de mogelijkheden!

Over Thomas

Thomas studeerde in 2015 cum laude af aan de Jazz Academy van Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Naast zijn activiteiten als gitaardocent speelt hij al jaren optredens met verschillende bands en muzikanten in uiteenlopende genres. Daarnaast stond hij in de finale van de prestigieuze Erasmus Jazz Award.Electric Guitar Lessons Rotterdam Centre

Elektrische gitaarles in de buurt van Schiedam

Welkom op de pagina van Thomas Peters. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles elektrische gitaar?

Thomas geeft de lessen in een prettige lesruimte in Rotterdam. Om kennis te maken met Thomas, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Elektrische gitaarles aan huis?

Vanuit Schiedam is de leslocatie van Thomas goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Thomas en bespreek de mogelijkheden.

Online gitaarlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Thomas geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Thomas. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza