Lazaro TejedorGitaarlesDen Haag Regentes - Valkenbos

Akoestische gitaarles - Den Haag

Speel je Spaanse of akoestische gitaar en wil je het beroemde Concierto d'Aranjuez van Joaquín Rodrigo leren spelen? De Falla, Spaanse liedjes, Blues, Flamenco of liever songwriter? Kom je niet verder met YouTube gitaarlessen en zoek je les op maat en persoonlijke instructies die je helpen je doelen te verwezenlijken?

Gitaarles op maat

Ik ben enthousiast en ervaren gitaarleraar Lazaro Tejedor en mijn lessen bieden precies die tips, aanwijzingen en inspiratie waar je naar op zoek bent. Mijn gitaarlessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Boek meteen een proefles!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Beginners en gevorderden

Voor het eerst met een gitaar in je handen, vroeger gitaar gespeeld en nu de draad weer oppakken of je techniek verdiepen en je toeleggen op een specifieke muzieksoort? We spelen duo's, maken gebruik van leuk en goed lesmateriaal en techniek en muzikaliteit gaan hand in hand.

Wat kun je verwachten?

Het is belangrijk dat je vanaf het begin een goede manier van spelen ontwikkelt. Een ontspannen en comfortabele houding is belangrijk. Relaxed en soepel muziek maken. Met leuke doelgerichte oefeningen en liedjes heb je de basis al snel onder de knie. Je leert noten lezen, basis muziektheorie, ontspannen houding, toonladders, akkoorden, klassieke techniek, Flamenco technieken, slagtechnieken, finger picking, strumming, tabs.

Repertoire en improvisatie

Door muziek te spelen die je raakt en waar jij je gevoel in kwijt kunt ben je steeds gemotiveerd en geniet je van je gitaar en muziek! Spaans klassiek, klassieke muziek, Spaanstalige populaire liedjes, blues, pop, folk. Benieuwd? Maak een afspraak voor een proefles!

Zingen met gitaar? Songwriter?

Wil jij jezelf kunnen begeleiden op de gitaar terwijl je zingt? Je eigen songs of nummers schrijven? Ik geef je tips en tricks uit mijn eigen concertpraktijk.

Waar zijn de lessen?

De locatie van de gitaarlessen is in het centrum van Den Haag, goed te bereiken met tram of bus, vlakbij Centraal Station.

Over Lazaro Tejedor

Ik heb jarenlange ervaring als gitarist en gitaarleraar en ik heb mijn vakopleiding genoten aan het Conservatorium van Amsterdam.
Naast mijn praktijk als gitaarleraar ben ik ook uitvoerend musicus. Als gitarist treed ik op bij evenementen, recepties en feestelijkheden voor bedrijven, organisaties, verzorgingstehuizen, en particulieren. Ik geef concerten op diverse podia in Europa en Marokko. Opnames gemaakt voor de Nederlandse radio en televisie. Op mijn website kun je delen van mijn solo CD Leyenda met Spaanse gitaarmuziek beluisteren. Als singer-songwriter schrijf ik eigen songs en zing deze meestal in het Spaans

Silence is the best music when you are in need of silence and music is the best silence when you are in need of music! - Mehmet Murat ildan

Gitaarles in de buurt van Den Haag Regentes - Valkenbos

Welkom op de pagina van Lazaro Tejedor. Je hebt een enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles gitaar?

Lazaro geeft de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken met Lazaro, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Gitaarles aan huis?

Vanuit Den Haag Regentes - Valkenbos is de leslocatie van Lazaro goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Lazaro en bespreek de mogelijkheden.

Online gitaarlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Lazaro geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Lazaro. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit gitaarlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Gitaar

Met een gitaar kun je altijd en overal muziek maken, samen met vrienden, op feestjes of lekker voor jezelf! De tijd vergeten en even in een andere wereld terecht komen.. bezig zijn met geluid, klanken die je nog nooit gemaakt hebt, zelf, een tekst combineren met een melodie of een paar akkoorden, je bent creatief bezig en je maakt je eigen realiteit, je eigen wereld! Heb je vroeger gespeeld en ga je de draad weer oppakken of ga je voor het eerst gitaarles nemen? Akoestische en elektrische gitaar, maakt niet uit! Wij zijn professionele en enthousiaste gitaardocenten en geven gitaarlessen in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Rosmalen Tilburg en Delft aan beginners en gevorderden. Jij speelt het liefst je favoriete muziek? Je kunt terecht voor Pop, Flamenco, Rock, Metal, Blues, Jazz Latin of Klassiek! Wij geven privéles in een relaxte sfeer en persoonlijke omgeving. Je maakt muziek voor je plezier en dat gaat hand in hand met je vorderingen! Boek een proefles en ervaar hoe muziek je leven verrijkt!
 

 

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza