Danny van Dien Gitaarles

Gitaarles aan huis in Den Haag

Ga je voor het eerst beginnen met gitaarspelen of wil je de draad weer oppakken na een tijd? Loop je vast met bepaalde aspecten van je techniek en kom je muzikaal niet verder terwijl je best al lang speelt? Of zoek je een ervaren en geduldige leraar voor je kind?

Alle niveaus

Als gitaarspelen je droom is en je binnen korte tijd mooie liedjes en nummers wil kunnen spelen, of jezelf kunnen begeleiden op je gitaar terwijl je zingt, ben je bij mij aan het goede adres. Heb je meer ervaring en wil je voorbereiden om in een band te gaan spelen? Ontdek je mogelijkheden en geniet van muziek!

Akoestisch-Elektrisch

je kunt zowel voor akoestische als elektrische gitaarles bij mij terecht. Heb je nog geen instrument? Dan help ik je graag om een goede te vinden voor een redelijke prijs.

Plezier en techniek gaan samen

Het is logisch: als je er plezier in hebt om regelmatig je gitaar te pakken om te spelen ga je sneller vooruit. Zo blijf je gemotiveerd! Je leert de juiste techniek om soepel en met gemak te spelen. Je merkt je vorderingen direct!

Les bij jou thuis

Ik geef de privé gitaarlessen graag bij jou thuis, dus je hoeft niet de deur uit! Boek even een proefles en bespreek de mogelijkheden!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Je favoriete muziek

Modern lesmateriaal, oefeningen op maat en instructies van een pro! Plezier in muziek staat voorop! Daarom gaan we in de les uit van de muziek die jij gaaf vindt! De laatste hits, liedjes, Pop, Rock, Folk, Blues, Manouche.

Creativiteit

Leer naast de basisvaardigheden ook je eigen creativiteit gebruiken. Uitdrukken in muziek wat jij voelt en wat je bezig houdt maakt gitaar spelen veel persoonlijker!

Songwriter

Maak je zelf liedjes en teksten? Alles over akkoorden, grepen, verschillende muzieksoorten, slagtechniek, finger picking! Nieuwsgierig? Boek een proefles!

Wat doe je in de les?

Elke les krijg je tips en tricks voor het verbeteren van je techniek, timing, harmonie en improvisatie. Deskundig advies en tips. Samen met mij maak je een eigen lesplan, bepaal je zelf je doelen en ga je aan de slag! Ik geeft ook bandcoaching pop.

Music doesn't lie. If there is something to be changed in this world, then it can only happen through music - Jimi Hendrix

Privé Gitaarles in de buurt van Rijswijk

Welkom! Ik ben gitaarleraar Danny van Dien. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen!

Proefles gitaar

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Online gitaarlessen

Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Gitaar

Met een gitaar kun je altijd en overal muziek maken, samen met vrienden, op feestjes of lekker voor jezelf! De tijd vergeten en even in een andere wereld terecht komen.. bezig zijn met geluid, klanken die je nog nooit gemaakt hebt, zelf, een tekst combineren met een melodie of een paar akkoorden, je bent creatief bezig en je maakt je eigen realiteit, je eigen wereld! Heb je vroeger gespeeld en ga je de draad weer oppakken of ga je voor het eerst gitaarles nemen? Akoestische en elektrische gitaar, maakt niet uit! Wij zijn professionele en enthousiaste gitaardocenten en geven gitaarlessen in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Rosmalen Tilburg en Delft aan beginners en gevorderden. Jij speelt het liefst je favoriete muziek? Je kunt terecht voor Pop, Flamenco, Rock, Metal, Blues, Jazz Latin of Klassiek! Wij geven privéles in een relaxte sfeer en persoonlijke omgeving. Je maakt muziek voor je plezier en dat gaat hand in hand met je vorderingen! Boek een proefles en ervaar hoe muziek je leven verrijkt!
 

 

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein