Paula Pantín LópezKlarinetlesRijswijk

Speel klarinet, maak muziek!

Speel je graag klassiek, klezmer of populair op je klarinet? Zoek je klarinetles voor je kind of voor jezelf? Je spel op een hoger niveau brengen? Ik ben Paula en geef klarinetles in Den Hoorn, Rotterdam en Den Haag. Ik ben een ervaren, geduldige en enthousiaste klarinetdocent.

Voor wie?

Mijn lessen zijn voor jongeren, kinderen en volwassenen. Of je voor het eerst op een klarinet gaat spelen of dat je gevorderd bent, ik ga graag met je aan de slag! We bespreken je wensen in de proefles!

Proefles

Bij je proefles hoef je nog geen eigen klarinet mee te brengen. Ik zorg voor een instrument wanneer je er nog geen hebt.

Wat kun je verwachten?

Plezier in muziek voorop en gezellige sfeer! Modern lesmateriaal, noten lezen, goede ademtechniek, embouchure, toonvorming, basis muziektheorie, we spelen leuke duos. Je favoriete muziek, klassiek tot pop, staat op de lessenaar en je blijft gemotiveerd door de muziek te spelen die je raakt! Benieuwd? Boek een proefles!

Gevorderden

Persoonlijke aandacht voor uitbreiding en verfijning van je techniek en muzikaliteit. Verdiep je in kamermuziek en solorepertoire. Toonvorming, spelen met dynamieken geavanceerde articualtie, toonladders, etudes en voordrachtstukken. Leer je uitdrukken in muziek en beleef plezier aan je instrument!

Hafabra examen?

Wil je een certificaat voor klarinet spelen halen? Ik heb ervaring met voorbereiden voor Trinity examens en Hafabra en help je graag om een goede auditie te doen! Weten hoe de lessen eruit zien en waar we aan werken? Maak een afspraak voor een proefles!

Online klarinetles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Samenspelen - duo's - trio's

Met anderen muziekmaken is ontspannend, motiverend en leuk! Je inspireert elkaar en leert van elkaar. Ook nog heel gezellig! Meld je aan voor mijn klarinet-ensemble en informeer naar de data!

Mozart - Molter en meer!

Mijn klarinetlessen zijn zeker ook voor de klassieke klarinettist en je speelt onder andere Mozart, Molter, Moszowski! Speel je in een harmonie of fanfare dan kun je uiteraard je partijen mee naar les nemen voor handige tips en aanwijzingen!

Over Paula

Ik ben afkomstig uit Spanje en spreek vloeiend Nederlands, Engels en Spaans. Na het behalen van mijn diploma klarinet op het conservatorium in Rotterdam vervolgde ik mijn studie op het conservatorium in Brussel, België, waar ik mijn Master degree behaalde. Naast mijn lespraktijk ben ik actief als klarinettiste en treed ik regelmatig op met verschillende orkesten en ensembles.
 

We maken van je klarinetles het leukste moment van de week !

Klarinetles in de buurt van Rijswijk

Welkom op de pagina van Paula Pantin Lopez. Je hebt een enthousiaste en ervaren klarinetleraar gevonden!

Proefles klarinet?

Paula geeft de lessen in een prettige lesruimte in Rotterdam. Om kennis te maken met Paula, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Klarinetles aan huis?

Vanuit Rijswijk is de leslocatie van Paula goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Paula en bespreek de mogelijkheden.

Online klarinetlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Paula geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Paula. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit klarinetlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Klarinet

Muziek raakt je en verrijkt je leven. Het stelt je in staat je gevoel te uiten zonder woorden. Je communiceert op een andere manier dan gewoonlijk en dat is spannend! Via muziek spreek je andere laagjes in je wezen aan en middels het maken van muziek word je creativiteit gestimuleerd. Welke muziek je ook speelt; het is jouw persoonlijke smaak en gevoel. Heerlijk om de tijd even te vergeten, het nieuws achter je te laten en je helemaal te verliezen in een andere wereld. Jouw wereld! Echter ben je wel degelijk heel precies en bewust bezig met het maken van iets moois! Je werkt aan klank, ritme, harmonie en melodie en de kleinste details tellen mee! De klarinet is een enkelriet-instrument en je kunt de klarinet in veel uiteenlopende muzieksoorten gebruiken. Zowel in symfonie orkesten als in volksmuziek ensembles en fanfares is de heldere klank van de klarinet onmisbaar. Ook als soloinstrument is de klarinet in veel muzieksoorten van de partij. Van Balkan, Klezmer, Jazz tot klassieke en hedendaagse muziek!
Leer de basis en de fijne kneepjes van het klarinetspel om je verder te verdiepen in jouw favoriete muziekstijl. Je krijgt privé klarinetles voor het beste resultaat. Ook lessen op basklarinet zijn mogelijk. Word het je allereerste kennismaking met de klarinet of wil je de draad weer oppikken nadat je een tijd niet gespeeld hebt, je repertoire vergroten of je techniek opfrissen en je klank verbeteren? Met de strippenkaart van 10 lessen ben je flexibel en verlies je nooit een les! Klarinetles voor volwassenen en kinderen, zowel beginners als gevorderden. Schrijf je in voor een proefles en merk het verschil!

 

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza