Dominic J MarshallDJ ProducerlesAmstelveen

Maak je eigen beats! DJ Producer - Amsterdam

Je eigen muziek maken op je laptop? Dj worden en lekker zelf producen?  MPC or SP404? Meer weten over het lesprogramma?  Veel vragen en antwoorden:--)) Spreek even een proefles af!

Direct beginnen

Nog geen of weinig ervaring als beat-maker? Meer weten over post-production? Je krijgt een muzikale basis en je gaat direct beginnen met je productie-skills te ontwikkelen. Je leert de mogelijkheden van de software verkennen en hoe je een muziekbibliotheek kunt ordenen en mixtapes kunt maken.

MPC

Weten hoe je de  'classic boom-bap drum sound'  maakt van je favoriete 80s and 90s hip-hop albums? Ik leer je werken met de Akai MPC drum-machine. Je gaat aan de gang met choppen van samples en maakt zo je eigen unieke sound!

Welke software gebruik je?

We werken bij voorkeur met Logic en Ableton, maar andere DAW 's zijn ook  mogelijk. Handig om ook te leren: Hoe schrijf je een melodie die je raakt, welke akkoorden ga je gebruiken en hoe combineer je dat met lekkere ritmes en beats.

Production - Mixen - EQ & meer

Ik ben een professioneel opgeleid muzikant en producer en ga je helpen om zelf muziek te kunnen produceren en mixen en je creativiteit volledig te kunnen uiten in het realiseren van nummers en muziek. Ook voor gevorderden!

DJ je eigen beats live!

Je eigen beats live draaien als DJ? De Roland SP404  is voor mij de manier!.Je krijgt tips en tricks om het beste live uit je muziek te halen met de SP404.

Dominic J

Jazzwise: het wordt de hoogste tijd om plaats te maken voor een ultra-hippe jazz-geschoolde Brit die zijn eigen uitdagende variatie creëert van hiphop en elektronisch, een bezielde kosmische jazz." Dominic J is British pianist, vocalist, composer and producer. He currently plays keyboards for Cinematic Orchestra and has performed with Miguel Atwood-Ferguson, Benjamin Herman, Stuart McCallum, Tawiah and others. He studied at Leeds College of Music where he won the piano prize and then did his masters at Conservatorium van Amsterdam where he graduated summa cum laude.

Maak kennis met je docent dj - producer

Welkom op de pagina van Dominic. Je hebt een enthousiaste en ervaren docent dj - producer  gevonden. Wordt het je eerste dj producerles of ben je meer gevorderd en wil je je techniek op een hoger niveau brengen, je verdiepen in bepaald repertoire en uitgedaagd worden om de lat wat hoger leggen? 

Online dj - producerlessen

Een heerlijk vooruitzicht om straks als het zomer is weer volop lessen te geven in onze eigen leslocaties of bij jou thuis. Soms is het goed om online met je docent af te spreken voor je muzieklessen. Om je in de gelegenheid te stellen online dj - producerlessen te volgen kun je direct met Dominic contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Proefles music producer

Dominic geeft dj - producerlessen in een prettige lesruimte in Amsterdam, goed te bereiken met auto en OV. Spreek een proefles af, ook voor online lessen, als je op zoek bent naar dj producerles in de omgeving van Amstelveen. 

Leskaart

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Dominic. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit dj - producerlessen van 30, 45 en 60 minuten. Misschien heb je nog geen instrument en heb je advies nodig over huur of koop? Om kennis te maken met Dominic is de proefles de ideale situatie.

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza