Borislava PetrovaPianolesLeidschendam

Pianospelen is ontspannend en geeft energie!

Ben je een beginner met pianolessen of speel je al lang piano en heb je meer uitdaging nodig? Wil je soepeler gaan pianospelen, makkelijker lastige passages kunnen uitvoeren, je zekerder voelen als je voor publiek speelt en meer ontspannen kunnen genieten van je eigen spel?

Leslocatie

Ik ben Borislava Petrova, je bent welkom voor de pianolessen in mijn gezellige home studio in Oegstgeest!

Pianoles voor beginners

Met modern lesmateriaal, oefeningen op maat en leuke liedjes ontwikkel je een degelijke ondergrond om goed te gaan pianospelen. Een comfortabele en ontspannen houding zijn belangrijk en je werkt onder andere aan een soepele techniek, noten lezen, basis muziektheorie.

Eenvoudige solo’s en quatre mains!

Al snel speel je in moelijkheidsgraad oplopende voordrachtstukken, etudes en ‘quatre mains’ Plezier in muziek staat centraal in mijn lessen en je leert de juiste techniek om vloeiend en mooi piano te gaan spelen. Maak een afspraak voor een proefles!

Gevorderde pianisten - wat doe je in de les

Je brengt je pianospel op een hoger niveau met jouw favoriete composities uit het piano repertoire. Je krijgt meer techniek, toonladders, etudes, dynamiek, improvisatie, vingervlugheid en je werkt aan een solide maar verfijnd geluid! Je vergroot je uitdrukkingsmogelijkheden op de piano en de overdracht van je muzikale ideeën!

Effectief piano studeren

Weinig tijd om veel te studeren en toch vooruitgang boeken? Ik leer je om het optimale uit je studietijd te halen. Vanuit mijn ervaring als concertpianist geef ik je tips en tools bij het studeren. Resultaat gegarandeerd!

Interpretatie

Je speelt vaak onbewust als je muziek maakt. Dat gaan we veranderen! Je zult het leuk vinden om te ontdekken hoe je een muziekstuk of liedje op verschillende manieren kunt interpreteren!

Welke muziek ga je spelen?

Klassieke pianotechniek en muziek van bijvoorbeeld Bach, Haydn, Beethoven of Chopin bieden een uitstekende basis om moderne en hedendaagse muziek te kunnen spelen. Speel de muziek waar je van houdt!

Strippenkaart

Met een strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit. Maak per keer een lesafspraak.

Online pianoles

Online pianolessen zijn mogelijk. Live feedback en persoonlijke en heldere instructies. Proberen? Maak een afspraak voor online pianoles!

Over Borislava Petrova

Borislava behaalde haar Master in muziek aan de  National Academy of Music bij Prof. Pancho Vladiguerov in Sofia- Bulgarije. 
Ze heeft veel ervaring opgedaan als muziekpedagoog  en begeleider op the National School of Dance Art in Sofia. Later was zij werkzaam als piano en kamermuziekdocent aan het Institut Supérieur de Musique a Sfax- Tunisia 2000-2004 . Vanaf 2004 tot 2016 was zij directeur van het Music Center 'La Font de rouve' France. Zij geeft regelmatig piano- en orgelconcerten, begeleidt zangers en koren en geeft piano- en orgellessen.
 

Pianoles in de buurt van Leidschendam

Welkom op de pagina van Borislava Petrova. Je hebt een enthousiaste en ervaren pianodocent gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles piano?

Borislava geeft de lessen in een prettige lesruimte in Oegstgeest. Om kennis te maken met Borislava, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Pianoles aan huis?

Vanuit Leidschendam is de leslocatie van Borislava goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Borislava en bespreek de mogelijkheden.

Online pianolessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Borislava geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Borislava. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit pianolessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Piano

Is er een muzieksoort waar de piano geen rol in speelt? Ongetwijfeld kun je iets bedenken, maar pianospelen geeft echt enorm veel mogelijkheden om welke muziek dan ook te leren spelen. Klassieke muziek, jazz, pop, songwriter, tango, latin en ga zo maar door! Binnen al die stijlen weer talloze mogelijkheden om je persoonlijk uit te drukken in muziek. De techniek van pianospelen is net zo lastig en complex als je zelf wilt... en dat kan heel ver gaan! Je kunt echter al plezier aan je piano beleven wanneer je een paar akkoorden mooi kunt spelen onder een melodie. Of als je eerste sonatine, inventie van Bach, Schubert sonate of een van de meest virtuoze stukken die je kunt bedenken tijdens een leerlingenuitvoering tot klinken komt! Improviseren biedt enorm veel mogelijkheden en ook hiervoor geldt dat je in iedere muzieksoort je eigen grenzen kunt opzoeken en verleggen. Onder leiding van een ervaren en enthousiaste docent kom je uiteraard heel ver en ben je steeds gemotiveerd en geïnspireerd. Dus als je een absolute beginner bent of als je al een tijd piano speelt en jij je wilt verdiepen in een bepaalde muzieksoort: Meld je aan voor een gratis proefles. Met de strippenkaart van 10 pianolessen ben je flexibel en verlies je nooit een les! In de privé pianolessen werk je op een plezierige en ontspannen manier aan een uitstekende technische basis om je pianospel te ontwikkelen in de richting die jouw voorkeur heeft. Je leert om vrij en meer ontspannen muziek te kunnen maken! Met toonladders, akkoorden, muziektheorie, improvisatie, etudes en voordrachtstukken vergroot jij je mogelijkheden om je in muziek te kunnen uiten!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza