Mijin KimPianolesScheepvaartkwartier - Nieuwe Werk

Maak muziek op je piano!

Heb je ooit piano gespeeld en ga je nu de draad weer oppakken? Ben je meer gevorderd of ben je een echte beginner en net zo enthousiast over pianospelen als ik? Mijn naam is Mijin Kim en ik geef pianoles aan volwassenen en jongeren.

Waar zijn de lessen?

Mijn studio is in Capelle a/d IJssel. Zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam met het OV. In overleg is les aan huis mogelijk.

Klassiek, Pop,  Jazz

Het repertoire waar je aan gaat werken kiezen we in overleg. De basis is klassiek maar er is veel meer leuke muziek! Je speelt altijd leuke en uitdagende stukken en met oefeningen op maat merk je direct je vorderingen! Wil je lichte muziek of Jazz spelen, mijn specialisme, dan heb ik specifiek materiaal voor je.

Beginners

Je leert noten lezen en met een selectie uit de leukste en beste piano methodieken ontwikkel je stap voor stap een solide basis. Je speelt leuke liedjes en je begint met eenvoudige voordrachtstukjes. Heeft pop of jazz je voorkeur? Met eenvoudige akkoorden-schema's maak je een begin met improvistatie. We werken aan ontwikkeling van je gehoor, timing, onafhankelijkheid van beide handen.

Gevorderden - Jazz - Latin

Ontwikkel je techniek en creativiteit met effectieve oefeningen, klassieke- en Jazz etudes, Real Book, Pop, Blues, Latin en hedendaagse improvisatie. Je leert alles over akkoorden, timing en we werken aan een soepele techniek, zodat je vrij kunt improviseren en solos' spelen.

Flexibele lestijden!

Heb je een drukke baan, druk op school of op andere manier behoefte aan flexibiliteit? Volwassen en jongeren gebruiken graag de Strippenkaart van 10 pianolessen. Je hebt maximale flexibiliteit, spreekt per keer je les af en verliest zo nooit een les.

Plezier in muziek!

Plezier bij het studeren en tijdens je les is echt belangrijk. Het samengaan van techniek en muzikaliteit inspireert om regelmatig even te oefenen. Ik zorg daarom altijd voor boeiend en uitdagend lesmateriaal en een relaxte sfeer in je les!

Online Pianoles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Mijin Kim

Mijin is geboren in Korea en begon met pianolessen toen zij 5 jaar oud was. Ze heeft een klassieke basis en toonde al snel een toenemende belangstelling voor pop en jazz. Vanaf haar 19e begon zij haar studie piano klassiek aan het Soong-Sil Conservatory en Jazz en Popmuziek aan de Seoul Jazz Academy.
Haar Bachelor and Master degree piano behaalde zij in Nederland. Al tijdens haar Master studies verscheen haar eerste album (End of the Line – 2014). Als pianodocent heeft zij sinds 2003 ruime ervaring opgebouwd met privéleerlingen en onder andere aan de Seoul Jazz Academy.

Silence is to me the essence of music… I m looking for that sound in every note I play

Pianoles in de buurt van Scheepvaartkwartier - Nieuwe Werk

Welkom op de pagina van Mijin Kim. Je hebt een enthousiaste en ervaren pianodocent gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles piano?

Mijin geeft de lessen in een prettige lesruimte in Rotterdam. Om kennis te maken met Mijin, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Pianoles aan huis?

Vanuit Scheepvaartkwartier - Nieuwe Werk is de leslocatie van Mijin goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Mijin en bespreek de mogelijkheden.

Online pianolessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Mijin geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Mijin. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit pianolessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Piano

Is er een muzieksoort waar de piano geen rol in speelt? Ongetwijfeld kun je iets bedenken, maar pianospelen geeft echt enorm veel mogelijkheden om welke muziek dan ook te leren spelen. Klassieke muziek, jazz, pop, songwriter, tango, latin en ga zo maar door! Binnen al die stijlen weer talloze mogelijkheden om je persoonlijk uit te drukken in muziek. De techniek van pianospelen is net zo lastig en complex als je zelf wilt... en dat kan heel ver gaan! Je kunt echter al plezier aan je piano beleven wanneer je een paar akkoorden mooi kunt spelen onder een melodie. Of als je eerste sonatine, inventie van Bach, Schubert sonate of een van de meest virtuoze stukken die je kunt bedenken tijdens een leerlingenuitvoering tot klinken komt! Improviseren biedt enorm veel mogelijkheden en ook hiervoor geldt dat je in iedere muzieksoort je eigen grenzen kunt opzoeken en verleggen. Onder leiding van een ervaren en enthousiaste docent kom je uiteraard heel ver en ben je steeds gemotiveerd en geïnspireerd. Dus als je een absolute beginner bent of als je al een tijd piano speelt en jij je wilt verdiepen in een bepaalde muzieksoort: Meld je aan voor een gratis proefles. Met de strippenkaart van 10 pianolessen ben je flexibel en verlies je nooit een les! In de privé pianolessen werk je op een plezierige en ontspannen manier aan een uitstekende technische basis om je pianospel te ontwikkelen in de richting die jouw voorkeur heeft. Je leert om vrij en meer ontspannen muziek te kunnen maken! Met toonladders, akkoorden, muziektheorie, improvisatie, etudes en voordrachtstukken vergroot jij je mogelijkheden om je in muziek te kunnen uiten!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza