Abriël FerreiraTrompetlesOveramstel

Trompetles voor beginners en gevorderden

Ga je voor het eerst trompet spelen en zoek je een motiverende trompetleraar in Amsterdam? Of  ben je een meer geoefend trompettist en wil jij je spel op een hoger plan brengen en lekker veel uitdaging krijgen om beter te gaan spelen?

Kinderen en volwassenen

Jong en oud zijn welkom voor een proefles trompet! Ik ben Abriël, professioneel trompettist in Amsterdam en ik ben super enthousiast om met je aan de slag te gaan!

Online Trompetles

Online trompetlessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Moeilijke partij?

Speel je in een orkest, bigband ensemble of harmonieorkest? Neem dan je lastige partijen mee naar les en we zorgen ervoor dat je de moeilijkste passages vlekkeloos gaat spelen!

Wat kun je verwachten?

De trompet is een prachtig maar ook veeleisend instrument. We maken een lesplan op maat voor jouw niveau en doelen, zo heb je snel en goed resultaat!

Mooie klank!

De basis van een mooie klank is een gezonde ademhaling en houding en regelmatig en effectief oefenen! We gebruiken goed en modern lesmateriaal. Benieuwd? Boek een proefles!

Wat leer je in de les?

Je traint met buzzen en speciale oefeningen je embouchure. Je leert de juiste positie van het mondstuk tegen je lippen en hoe je tong bij de articulatie een rol speelt. Flexibiliteit en vingervlugheid zijn van belang voor een helder spel!

Klassiek - Jazz - Funky

Ik heb een brede achtergrond in jazz, funk, klassiek, salsa en pop. Ontwikkel je trompettechniek en muzikaliteit door middel van muziek die je het meest interesseert. Zo ben je altijd gemotiveerd!

Waar is de les?

Ik geef les in mijn studio in Amsterdam Oost. In overleg is online trompetles en les bij jou thuis mogelijk!

Heb je nog geen instrument?

Op zoek naar een goede en betaalbare trompet of bugel? Ik help je graag bij het vinden van de juiste instrumenten en toebehoren!

Over Abriël

Abriël Ferreira is een Nederlands-Amerikaans trompettiste. Zij studeert Jazz Trompet aan het Conservatorium Amsterdam, en studeert met Jan Wessels, Ruud Breuls, en Jan Oosthof.
Abriël geeft privéles en werkt ook in basisscholen als bugel/trompet docent met Leerorkest Stichtse Vecht. Sinds 2014 is Abriël de jazz trompettiste in het Ricciotti Ensemble, een 42-koppig straat symfonieorkest. Het Ricciotti speelt voor mensen die normaal geen symfonieorkest kunnen meemaken, bijvoorbeeld in AZCs, gevangenissen, ziekenhuizen, winkelcentra en zelfs in zwembaden. In haar seven tournees met Ricciotti heeft ze niet alleen in Nederland gespeeld, maar in Schotland, Brazilië en Cuba.

Trompetles in de buurt van Overamstel

Welkom op de pagina van Abriel Ferreira. Je hebt een enthousiaste en ervaren trompetleraar gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles trompet?

Abriël geeft de lessen in een prettige lesruimte in Amsterdam. Om kennis te maken met Abriël, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Trompetles aan huis?

Vanuit Overamstel is de leslocatie van Abriël goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Abriël en bespreek de mogelijkheden.

Online trompetlessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Abriël geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Abriël. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit trompetlessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Trompet

Trompetlessen - jongeren en volwassenen - Den Haag en Amsterdam

Wil je trompet leren spelen en ben je een beginner of ben je een ervaren trompettist en heb je behoefte aan opbouwende feedback en nuttige tips en tricks?

Klassiek tot Disco!

Welke muziek je ook speelt; klassiek, jazz, pop, disco, bigband of salsa, je hebt een uitstekende techniek nodig. Zorg ervoor dat je embouchure in super conditie is en vooral ook blijft! Om dit te bereiken is regelmatig oefenen een must! Je krijgt effectieve oefeningen, leert een goede ademhalingstechniek en leert mondstuk-zoemen! Met jouw favoriete nummers, soloconcerten, orkestpartijen of de laatste hits werk je aan een gedegen basistechniek.

Effectief studeren

Drukke baan of veel te veel huiswerk van school? Leer effectief omgaan met je tijd en studeer kort en regelmatig!
Flexibiliteit is een voordeel van de Strippenkaart van 10 lessen. Lestijd op afspraak, je verliest nooit een les!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza