Ana VasicVioollesAmsterdam Centrum

Vioolles - beginners en gevorderden

Violiste en viooldocent Ana Vasic in Amsterdam: Mijn liefde voor muziek en voor de viool is ontstaan in mijn vroegste jeugd, er was altijd muziek om mij heen! Deze passie zal ik graag met jou delen! Je zult merken dat plezier in muziek maken de beste stimulans is om te studeren!

Vioolles in Amsterdam

Ik geef je veel persoonlijke 'tips en tricks' en zal ik je zeker inspireren met mijn enthousiasme! De prive vioollessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Met een strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit en je verliest nooit een les!  Ik geef in overleg ook vioolles aan huis.

De draad weer oppakken of is het de eerste keer?

Heb je lang geleden al viool gespeeld en wil je de draad weer eens oppakken of ben je een beginner op de viool? Met het beste lesmateriaal uit diverse methodieken, etudes, toonladders, streek- en linkerhand-techniek ontdek je de mogelijkheden van je instrument.

Les op maat

Je speelt vioolconcerten die bij je niveau passen en ook lekker uitdagend zijn! Door een ontspannen houding aan te leren kun je soepeler spelen en meer genieten terwijl je speelt.

Gevorderden - story telling

Je speelt uitdagend en mooi repertoire. Ik ben thuis in barok muziek, klassieke muziek, tango en flamenco. Ik besteed veel aandacht aan een juiste en relaxte houding, etudes, voordrachtstukken en solo concerten, streektechniek, toonvorming, vibrato, intonatie en expressie.

Druk je uit in muziek!

Ieder muziekstuk heeft een verborgen verhaal en als je het ontdekt geef je diepte aan je interpretatie.Muziek maken wordt een meer persoonlijke uitdrukking van jouw wereld. Interpretatie van de composities ga je ontwikkelen. Je leert om timing en toonvorming als uitdrukking van je gevoel in te zetten in je vertolking.

Barokmuziek

Houd je van barokmuziek en heb je interesse om op een authentieke manier muziek van Bach, Vivaldi, Biber of Telemann te leren spelen? Wil je kennis opdoen over versieringen, trillers, specifieke streektechniek, darmsnaren, klankvorming en articulatie van de Sloveense en Kroatische 17e eeuwse muziek? Ik ben specialist en ga graag met je aan de slag! Helemaal leuk als je een barokviool hebt!

Ana Vasic

De van oorsprong Sloveense Ana Vasic violiste en vioollerares is gevestigd in Amsterdam. Zij behaalde zowel een bachelordiploma aan het Conservatorium van Amsterdam waar ze studeerde bij Ilya Grubert en Kees Koelmans als een masterdiploma aan het Escola Superior de Musica de Catalunya waar ze studeerde bij Emilio Moreno. Ana is gepassioneerd door barokmuziek, klassieke muziek en wereldmuziek zoals tango en flamenco. Als violiste treedt zij binnen en buiten Nederland regelmatig op met verschillende orkesten en kamermuziekensembles zoals Concerto d'Amsterdam, Philharmonia Amsterdam en Bremer Barockorchester. 

Vioolles in de buurt van Amsterdam Centrum

Welkom op de pagina van Ana Vasic. Je hebt een enthousiaste en ervaren viooldocent gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles viool?

Ana geeft de lessen in een prettige lesruimte in Amsterdam. Om kennis te maken met Ana, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Vioolles aan huis?

Vanuit Amsterdam Centrum is de leslocatie van Ana goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Ana en bespreek de mogelijkheden.

Online vioollessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Ana geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Ana. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit vioollessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Viool

Voor het eerst vioolles nemen of de draad weer oppakken na een tijd?  Met persoonlijke aandacht in een gezellige sfeer kun je optimaal leren en ontspannen tegelijkertijd! Je maakt muziek voor je plezier! Boek een proefles bij onze enthousiaste en ervaren viooldocenten in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Delft, Rotterdam.

Beginners

Muzikaliteit en techniek gaan hand in hand. Je leert noten lezen, toonladders, etudes en oefeningen in combinatie met de je favoriete muziek.

Gevorderden

In de privé vioollessen voor gevorderden, waarin jij je techniek naar een hoger plan brengt, is veel aandacht voor mooi repertoire en muzikaliteit. Studeer vioolconcerten, etudes, sonates, toonladders en werk aan vibrato, verschillende streeksoorten, toonvorming en interpretatie. Informeer naar duolessen (sonates voor viool/piano) of strijkkwartet coaching/ kamermuzieklessen! Orkestpartijen studie mogelijk.

Strippenkaart voor flexibiliteit

Heb je een drukke baan, stapels huiswerk van school of om andere reden behoefte aan flexibele lestijden? Dan biedt de strippenkaart van 10 lessen de oplossing! Spreek je les per keer af en zo verlies je nooit een les!

Samen muziek maken

Vioolspelen doe je vaak solo maar is ook leuk en leerzaam wanneer je samenspeelt met anderen. Bijvoorbeeld in een ensemble of orkest. Zo breng je het geleerde direct in praktijk! Speel je in een ensemble, kwartet of orkest dan kun je natuurlijk je partijen mee nemen naar de les voor tips en tricks!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza