Isabel BermejoZanglesDelfshaven

Zangles Rotterdam

Hi! Ik ben Isabel Bermejo en ik geef privé zanglessen in Rotterdam voor jong en oud! Wil je leren je stem op een goede manier te gebruiken en optimaal je gevoel kunnen uiten? Nooit meer hees zijn na het zingen? Boek een proefles!

Veelzijdig repertoire

Elke muzieksoort heeft specifieke kenmerken en de daarbij behorende manier van stemgebruik. Ik begeleid je graag in de muziek die jij het leifste zingt. Latin – Jazz – Tango – Rock – Spaans Folklore, klassiek.

Ademtechniek - Stemtraining

Een goede en natuurlijke ademtechniek zorgt voor een stabilere en ontspannen hoogte en je vergroot je bereik en de omvang van je stem op een veilige manier! Je leert je stem goed te plaatsen. Oefeningen op maat geven jou precies dát waar jouw stem behoefte aan heeft!

Zingen vanuit je hart!

Heerlijk als je vrij kunt zingen! Daarom gaan we op zoek naar jouw eigen geluid en ga je voelen hoe je lichaam meer kunt ontspannen of juist de goede spanning opbrengt om het optimale uit je stem te halen. Iedere stem is uniek en jouw gevoel leidt je naar wat en hoe je gaat zingen. Natuurlijk begeleid ik je hierbij graag!

Jouw favoriete muziek

De muziek die jou het meest aanspreekt zal je het meest stimuleren om te oefenenen en lekker vaak te zingen. Daarom kiezen we in overleg je repertoire en zoeken we nummers die jij fijn vindt en die bij je stem passen. We werken aan de conditie van je stem en met speciale oefeningen zorg je ervoor dat je stem soepel en gezond blijft! Zelf ervaren? Boek een proefles!

Zingen met microfoon?

In veel muzieksoorten maak je gebruik van een microfoon. Niets zo erg als wanneer je het niet goed doet!! Met handige tips en tricks uit mijn concertpraktijk ga je voor het beste resultaat en merk je direct je vorderingen.

Zingen in een groep?

Samen zingen is super leuk! Je leert luisteren naar elkaar en reageren op wat je om je heen hoort. Wanneer de stemmen samensmelten is het prachtig en voel jij je opgenomen in een wolk van klank! Aandacht voor zuiver zingen, timing, close harmony, carols en meer!

Zingen in het Spaans?

Spaans is mijn moedertaal en ik houd veel van Latin muziek. Speciaal de Bolero (Mexico, Cuba, Colombia), Son Cubano, Argentinian Tango en natuurlijk Spaanse folk music (o.a. Copla  en Zarzuela). Behalve zandocent/ zangeres ben ik ook docent Spaans en wanneer je de Spaanse taal wilt leren is het repertoire wat we kunnen zingen heel leuk en leerzaam!  Schrijf je in!

Over Isabel Bermejo

Isabel Bermejo, geboren in La Rioja (Spain), is een hoog opgeleide docent. Zij behaalde een bachelor in pedagogie (UR University), bachelor in Jazz-Vocals (Conservatorium Maastricht) en een Master in Latin Music (Codarts).
Zij volgde masterclasses en diverse cursussen om zich verder te ontwikkelen, zoals aan de  New York Jazz Academy (Manhattan - Sara Serpa), in Madrid met Helen Rowson (Still Voice Training course 1 and 2), en in Duitsland Germany bij ‘The legend of Jazz’ Sheila Jordan. Daarnaast kreeg zij lessen van Jay Clayton, Sabine Kühlich en Connie de Jong.
Isabel trad recentelijk op in het bekende TV programma 'Vrije Geluiden' en op North Sea Jazz Festival. Zij verzorgde muziek bij het Rotterdam Film Festival  en treedt met verschillende bands op.
Binnenkort verschijnt haar solo album met het project The Impact (Jazz, Spanish folklore en poëzie). Dit is haar 3e studio album. Eerdere albums maakte zij met de moderne rockband Black Desert. Zij ontwikkelde met deze band haar expertise in het zingen van Rock, Hard rock en Heavy metal.
www.isabelbermejo.com

Maak kennis met je zangdocent

Zoek je voor je kind een motiverende en ervaren zangdocent in de omgeving van Delfshaven? Ben je meer gevorderd en wil je je techniek op een hoger niveau brengen, je verdiepen in bepaald repertoire en uitgedaagd worden om de lat wat hoger leggen? Iedere zangles biedt deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en inspiratie.

Proefles zang

Enthousiast en professioneel zangdocent Isabel geeft zanglessen in een prettige lesruimte in Rotterdam, goed te bereiken met auto en OV. Bespreek tijdens de proefles de mogelijkheden voor zangles in de omgeving van Delfshaven. Benieuwd? Meld je aan voor een proefles zang.

Klassiek tot pop

De muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal. Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je gemotiveerd om regelmatig te oefenen. Je krijgt priveles en je merkt direct je vorderingen. Ervaar hoe muziek je leven verrijkt!

Leskaart

De Leskaart van 10 zanglessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Isabel. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit zanglessen van 30, 45 en 60 minuten. Om alles rustig te kunnen overleggen, misschien heb je nog geen instrument en heb je advies nodig over huur of koop, en om kennis te maken met Isabel is de proefles de ideale situatie.

Zang

Zangles voor volwassenen en jongeren beginners en gevorderden. Zingen is wel de meest directe en persoonlijke manier van muziek maken, wordt er wel gezegd. Samen met een pianist, gitaar, een band of ensemble; je staat er in je eentje voor en kunt niets verbergen. Alles wat je doet en nalaat is hoorbaar in je stem. Natuurlijk geldt dit ook voor instrumentalisten maar... toch nog net even anders. Wanneer je durft en vanuit je hart aan het zingen bent gebeurt er echt iets bijzonders! 
Iedereen kan zingen... maar toch moet je eerst je eigen stem (type) ontdekken en ervaren wat er allemaal mogelijk is. Je komt jezelf best tegen en een les zit vol uitdagingen! Leuk!
Wil je graag je bereik vergroten en aan techniek werken? Wil je je voorbereiden op een optreden of wil je gewoon lekker zingen? In ieder geval is het uitermate van belang dat je goed omgaat met je stem. Omdat iedere stem uniek is zoekt je zangdocent de oefeningen die speciaal voor jou geschikt en wenselijk zijn zorgvuldig uit. Je krijgt privéles in een prettige omgeving en met effectieve oefeningen leer jij je stem optimaal te gebruiken. Je ontwikkelt een goede zangtechniek en zo vergroot je de mogelijkheden van je stem. Zo krijg je meer vrijheid om te zingen! In de zangles werk je ook aan repertoire en is er veel aandacht voor presentatie en interpretatie van de tekst. Jouw muzikale voorkeur speelt een belangrijke rol en plezier staat altijd voorop! Met jouw unieke geluid zing je de muziek waar je blij van wordt! Pop, Klassiek, Opera, Barok, Chanson, Musical, Jazz, Braziliaans, Songwriter.
Regelmatig houden we leerlingenavonden waar je kunt optreden en laten horen waar je mee bezig bent! Gezellig en leerzaam!
In veel beroepen is spreken in het openbaar een belangrijk onderdeel. Moet je een presentatie geven in je bedrijf, sta je in een rechtzaal of voor de klas, op radio of TV of geef je een college? Je bent een professioneel spreker en wat je zegt moet duidelijk verstaanbaar zijn en goed overkomen. Je stem moet prettig klinken en in perfecte conditie blijven, ondanks dat je misschien af en toe gespannen bent. Met logopedie gerelateerde oefeningen train en verzorg jij je stem en leer je de basis voor gezond en effectief stemgebruik. Zo komt je boodschap nog beter over! 

 

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!