Willemijn van GentZanglesDen Haag Centrum

Zing je favoriete muziek en geniet!

Ga je beginnen met zangles of heb je al meer ervaring met zingen en zoek je een deskundige en enthousiaste zangdocent in Den Haag? Nooit meer last van heesheid hebben na je kooravond? Het kan wél !

Vrijer zingen!

Wil jij je ademtechniek verbeteren en de omvang van je stem ontwikkelen? Wil je zuiverder, vrijer en met meer gevoel kunnen zingen?

Barok, Opera, Klassiek, Musical tot Pop!

Of je graag barokmuziek of een romatische opera-aria zingt, of liever een klassiek lied, popliedjes of een song uit een musical; In de zanglessen gaan we altijd uit van de muziek die jou raakt. 

Prettige omgeving

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de zangles. In mijn gezelige Studio Sophia aan de Groot Hertoginnelaan in Den Haag - Duinoord ervaar je een prettige sfeer om vrijuit te zingen!

Zing in het juiste stemvak

Ben je een sopraan, tenor, alt of bariton? Het is belangrijk om te weten wat voor stem je eigenlijk hebt! Je stem is iets heel persoonlijks en verdient zorgvuldigheid, aandacht en oefeningen op maat!

Ontspannen sfeer

In een ontspannen sfeer ga je de mogelijkheden van je stem verder ontdekken! Met de juiste ademtechniek en manier van zingen vergroot je het bereik en volume van je stem en ook de kwaliteit van je klank.

Zorg goed voor je stem!

Je stem is een kostbaar instrument. Je krijgt speciale oefeningen om je stem in topconditie te brengen en te houden! Je leert het optimale uit je stem te halen zonder te forceren.

Training voor professionele sprekers

Beter spreken in het openbaar? Gebruik jij je stem in je beroep, bijvoorbeeld bij het geven van seminars, als politicus of als jurist?  Werk je bij radio of TV, ben je leerkracht of acteur? Goed spreken en je stem gezond houden is een belangrijk onderdeel van je professionele succes.

Je boodschap komt beter over!

Ontwikkel je vocale mogelijkheden en vaardigheden en optimaliseer het gebruik van je stem. Je expressie en 'zeggingskracht' neemt toe en je boodschap komt beter over. Maak een afspraak om kennis te maken!

Stemcoaching - hulp bij stemproblemen

Tijdens mijn studie logopedie heb ik kennis gemaakt met diverse stemmethodes die we kunnen toepassen om vocaal-technische oplossingen te vinden. Een juiste ademhaling en bewust stemgebruik helpen stemproblemen te voorkomen en te genezen en...je spreekt en zingt vrijer!

Corona Proof

De zanglessen worden Corona proof, volgens de laatste inzichten,  gegeven!

Online Zangles

Soms is het handig om online zanglessen te boeken. Online zanglessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken FaceTime, Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Willemijn van Gent als zangeres en docent

Ik heb jaren lang gezongen in het Nederlands Kamerkoor en het Groot Omroepkoor
Als lyrische sopraan ben ik enkele jaren verbonden geweest aan een Duits Operatheater, daarnaast heb ik gezongen in operaproducties in binnen- en buitenland.
De muzikale ervaring die ik zo heb opgedaan en mijn liefde voor muziek deel ik graag met jou! 

If music be the food of love: sing on! - Vrij naar Shakespeare

Zangles in de buurt van Den Haag Centrum

Welkom op de pagina van Willemijn van Gent. Je hebt een enthousiaste en ervaren zangdocent gevonden. In de privéles krijg je, in een gezellige sfeer, precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen dircet!

Proefles zang?

Willemijn geeft de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken met Willemijn, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Zangles aan huis?

Vanuit Den Haag Centrum is de leslocatie van Willemijn goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Willemijn en bespreek de mogelijkheden.

Online zanglessen?

Soms is het handig om online lessen te volgen. Willemijn geeft je graag informatie.

Strippenkaart!

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Willemijn. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit zanglessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Zang

Zangles voor volwassenen en jongeren beginners en gevorderden. Zingen is wel de meest directe en persoonlijke manier van muziek maken, wordt er wel gezegd. Samen met een pianist, gitaar, een band of ensemble; je staat er in je eentje voor en kunt niets verbergen. Alles wat je doet en nalaat is hoorbaar in je stem. Natuurlijk geldt dit ook voor instrumentalisten maar... toch nog net even anders. Wanneer je durft en vanuit je hart aan het zingen bent gebeurt er echt iets bijzonders! Iedereen kan zingen... maar toch moet je eerst je eigen stem (type) ontdekken en ervaren wat er allemaal mogelijk is. Je komt jezelf best tegen en een les zit vol uitdagingen! Leuk!

Zangles en Covid 19

Zingen doe je bij onze docenten in een veilige omgeving, met de best mogelijke voorwaarden om gezond de herfst in te gaan! Dat is logisch!
https://www.zangpedagogen.nl/news/zangles-in-tijden-van-het-coronavirus/

Wat doe je in je zangles?

Wil je graag je bereik vergroten en aan techniek werken? Wil je je voorbereiden op een optreden of wil je gewoon lekker zingen? In ieder geval is het uitermate van belang dat je goed omgaat met je stem. Omdat iedere stem uniek is zoekt je zangdocent de oefeningen die speciaal voor jou geschikt en wenselijk zijn zorgvuldig uit. Je krijgt priveles in een prettige omgeving en met effectieve oefeningen leer jij je stem optimaal te gebruiken. Je ontwikkelt een goede zangtechniek en zo vergroot je de mogelijkheden van je stem. Zo krijg je meer vrijheid om te zingen! In de zangles werk je ook aan repertoire en is er veel aandacht voor presentatie en interpretatie van de tekst. Jouw muzikale voorkeur speelt een belangrijke rol en plezier staat altijd voorop!

Zing de muziek die je raakt!

Met jouw unieke geluid zing je de muziek waar je blij van wordt! Pop, Klassiek, Opera, Barok, Chanson, Musical, Jazz, Braziliaans, Songwriter.Regelmatig houden we leerlingenavonden waar je kunt optreden en laten horen waar je mee bezig bent! Gezellig en leerzaam!

Spreken voor publiek

In veel beroepen is spreken in het openbaar een belangrijk onderdeel. Moet je een presentatie geven in je bedrijf, sta je in een rechtzaal of voor de klas, op radio of TV of geef je een college? Je bent een professioneel spreker en wat je zegt moet duidelijk verstaanbaar zijn en goed overkomen. Je stem moet prettig klinken en in perfecte conditie blijven, ondanks dat je misschien af en toe gespannen bent. Met logopedie gerelateerde oefeningen train en verzorg jij je stem en leer je de basis voor gezond en effectief stemgebruik. Zo komt je boodschap nog beter over! 

 

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza