Leonie van VeenZanglesDen Haag Regentes - Valkenbos

Zangles in Den Haag - volwassenen en jongeren

Begin je net met zingen of heb je al meer ervaring, maar wil je graag persoonlijke en deskundige begeleiding bij de ontwikkeling van je stem? Neem dan contact op met sopraan Leonie van Veen. Leonie geeft privé zangles aan zowel beginners als gevorderden. De lessen vinden plaats in het Bezuidenhout/Den Haag.

Passie voor zingen!

Leonie heeft een grote passie voor zingen. Plezier in het zingen en liefde voor tekst staan centraal in haar lessen.

Wat doe je in de les?

In de lessen wordt aandacht besteed aan houding, presentatie, ademtechniek, uitspraak van verschillende talen, dictie/spraak, intonatie en zuiverheid, expressie en interpretatie van de tekst. Door te werken aan deze verschillende aspecten ontwikkel je een beter bewustzijn van je lichaam en leer je flexibel te zingen met een vrij stemgeluid.

Klassiek, Opera, Lied, Musical, Pop

De lessen worden aangepast aan jouw wensen en het repertoire waar je aan gaat werken, wordt in overleg gekozen. Dit kan zowel klassiek, opera, lied, musical en/of pop zijn. Als je hulp nodig hebt bij een koorstuk of een song van je band, is dat ook altijd mogelijk.

Samen muziek maken

Leonie heeft ruime ervaring in het geven van zangles en het coachen van liedduo’s. Wil je samen met een pianist naar les komen of speel je zelf piano of gitaar en wil je daarbij zingen? Geen probleem, neem contact op met Leonie.

Over Leonie van Veen

Leonie heeft aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en aan de Dutch National Opera Academy in Amsterdam gestudeerd. Naast het lesgeven heeft ze een actieve concertpraktijk. Ze is regelmatig te zien in verschillende operaproducties en treedt op als concertzangeres met verschillende koren in binnen en buitenland. Lees hier meer over Leonie.

When music fails to agree to the ear, to soothe the ear and the heart and the senses, then it has missed the point. Maria Callas

Maak kennis met je zangdocent

Zoek je voor je kind een motiverende en ervaren zangdocent in de omgeving van Den Haag Regentes - Valkenbos? Ben je meer gevorderd en wil je je techniek op een hoger niveau brengen, je verdiepen in bepaald repertoire en uitgedaagd worden om de lat wat hoger leggen? Iedere zangles biedt deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en inspiratie.

Proefles zang

Enthousiast en professioneel zangdocent Leonie geeft zanglessen in een prettige lesruimte in Den Haag, goed te bereiken met auto en OV. Bespreek tijdens de proefles de mogelijkheden voor zangles in de omgeving van Den Haag Regentes - Valkenbos. Benieuwd? Meld je aan voor een proefles zang.

Klassiek tot pop

De muziek die jouw voorkeur heeft staat centraal. Door bezig te zijn met muziek die je raakt ben je gemotiveerd om regelmatig te oefenen. Je krijgt priveles en je merkt direct je vorderingen. Ervaar hoe muziek je leven verrijkt!

Leskaart

De Leskaart van 10 zanglessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Leonie. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit zanglessen van 30, 45 en 60 minuten. Om alles rustig te kunnen overleggen, misschien heb je nog geen instrument en heb je advies nodig over huur of koop, en om kennis te maken met Leonie is de proefles de ideale situatie.

Zang

Zangles voor volwassenen en jongeren beginners en gevorderden. Zingen is wel de meest directe en persoonlijke manier van muziek maken, wordt er wel gezegd. Samen met een pianist, gitaar, een band of ensemble; je staat er in je eentje voor en kunt niets verbergen. Alles wat je doet en nalaat is hoorbaar in je stem. Natuurlijk geldt dit ook voor instrumentalisten maar... toch nog net even anders. Wanneer je durft en vanuit je hart aan het zingen bent gebeurt er echt iets bijzonders! 
Iedereen kan zingen... maar toch moet je eerst je eigen stem (type) ontdekken en ervaren wat er allemaal mogelijk is. Je komt jezelf best tegen en een les zit vol uitdagingen! Leuk!
Wil je graag je bereik vergroten en aan techniek werken? Wil je je voorbereiden op een optreden of wil je gewoon lekker zingen? In ieder geval is het uitermate van belang dat je goed omgaat met je stem. Omdat iedere stem uniek is zoekt je zangdocent de oefeningen die speciaal voor jou geschikt en wenselijk zijn zorgvuldig uit. Je krijgt privéles in een prettige omgeving en met effectieve oefeningen leer jij je stem optimaal te gebruiken. Je ontwikkelt een goede zangtechniek en zo vergroot je de mogelijkheden van je stem. Zo krijg je meer vrijheid om te zingen! In de zangles werk je ook aan repertoire en is er veel aandacht voor presentatie en interpretatie van de tekst. Jouw muzikale voorkeur speelt een belangrijke rol en plezier staat altijd voorop! Met jouw unieke geluid zing je de muziek waar je blij van wordt! Pop, Klassiek, Opera, Barok, Chanson, Musical, Jazz, Braziliaans, Songwriter.
Regelmatig houden we leerlingenavonden waar je kunt optreden en laten horen waar je mee bezig bent! Gezellig en leerzaam!
In veel beroepen is spreken in het openbaar een belangrijk onderdeel. Moet je een presentatie geven in je bedrijf, sta je in een rechtzaal of voor de klas, op radio of TV of geef je een college? Je bent een professioneel spreker en wat je zegt moet duidelijk verstaanbaar zijn en goed overkomen. Je stem moet prettig klinken en in perfecte conditie blijven, ondanks dat je misschien af en toe gespannen bent. Met logopedie gerelateerde oefeningen train en verzorg jij je stem en leer je de basis voor gezond en effectief stemgebruik. Zo komt je boodschap nog beter over! 

 

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!