Danijela JungeZanglesScheveningen


Muziekles van topmusici

Zangles beginners - gevorderden

Wordt het de eerste keer dat je zangles gaat nemen? Popliedjes zingen of muziek van je koor?  Houd je van klassiek en liever een lied, musical of een opera-aria? Ik ben Danijela Junge, een geduldige en motiverende zangdocent in Scheveningen en ik vind het leuk om met je aan de slag te gaan!

Zuiver zingen kun je leren!

Wil je mooi en zuiver leren zingen, een goede techniek ontwikkelen en moeiteloos de hoge tonen te halen? in een gezellige en ontspannen sfeer krijg je persoonlijke begeleiding om je zingen op een hoger plan te brengen! Boek meteen een proefles!

Sopraan alt, tenor of bas?

Om zeker te zijn dat je in het juiste stemvak zingt analyseren we zorgvuldig wat je stemtype is, zodat je kunt zingen zonder je stem verkeerd te belasten. Boek een proefles om kennis te maken!

Voice training

Wil je de omvang van je stem vergroten? Meer variatie in je klank aanbrengen of heb je regelmatig last van heesheid na het zingen? Met effectieve stem- en ademoefeningen leer je de juiste techniek om je stem in topconditie te brengen én te houden.

Jongeren en volwassenen

Iedere stem is uniek en dat vraagt dus om een persoonlijke benadering. Ik geef privé zangles zodat we alle aandacht hebben voor jou als mens en rust hebben om te werken aan wat je stem nodig heeft om tot volle klank te komen.

Wat kun je verwachten?

 • ontspannen houding
 • ademtechniek
 • uitspraak van verschillende talen
 • dictie/spraak
 • zuiver zingen
 • voordracht en expressie
 • interpretatie van teksten
 • van blad zingen, noten lezen
 • basis muziektheorie
 • solfège
 • klassiek tot pop
 • gezellige sfeer
 • persoonlijke tips
 • podiumpresentatie, zelfvertrouwen
 • plezier in muziek!

Klassiek tot Pop

Het repertoire waar je aan gaat werken kiezen we in overleg. Dit kan zowel klassiek, opera, lied, musical of pop zijn.

Franse Chansons

Franse Chanson is een van mijn passies! Dus als je dat leuk vindt ? Doen we!

Samen zingen!

Ik heb ruime ervaring in het geven van zangles aan groepen en het coachen van duo's. Wil je samen met een pianist naar les komen of speel je zelf gitaar of piano en wil je daarbij zingen? Leuk!

Over Danijela

Danijela studeerde aan de Academy of Fine Arts'' Belgrado en behaalde haar diploma's opera/zang/docent. Zij bouwde ruime ervaring op in haar privé lespraktijk in London, Hong Kong maar ook aande Vocal Acadamy Katterwal en het 3 Arts Musical Institute en de Musical and Performing Arts academy, Hong-Kong.
Als zangeres ( sopraan) heeft zij zich naast opera en barokmuziek ook gespecialiseerd in Franse Chanson!

GRATIS PROEFLES!

There is only one real happiness in life, and that is the happiness of creating! Frederick Delius

Zang

Zangles voor volwassenen en jongeren beginners en gevorderden. Zingen is wel de meest directe en persoonlijke manier van muziek maken, wordt er wel gezegd. Samen met een pianist, gitaar, een band of ensemble; je staat er in je eentje voor en kunt niets verbergen. Alles wat je doet en nalaat is hoorbaar in je stem. Natuurlijk geldt dit ook voor instrumentalisten maar... toch nog net even anders. Wanneer je durft en vanuit je hart aan het zingen bent gebeurt er echt iets bijzonders! 
Iedereen kan zingen... maar toch moet je eerst je eigen stem (type) ontdekken en ervaren wat er allemaal mogelijk is. Je komt jezelf best tegen en een les zit vol uitdagingen! Leuk!
Wil je graag je bereik vergroten en aan techniek werken? Wil je je voorbereiden op een optreden of wil je gewoon lekker zingen? In ieder geval is het uitermate van belang dat je goed omgaat met je stem. Omdat iedere stem uniek is zoekt je zangdocent de oefeningen die speciaal voor jou geschikt en wenselijk zijn zorgvuldig uit. Je krijgt privéles in een prettige omgeving en met effectieve oefeningen leer jij je stem optimaal te gebruiken. Je ontwikkelt een goede zangtechniek en zo vergroot je de mogelijkheden van je stem. Zo krijg je meer vrijheid om te zingen! In de zangles werk je ook aan repertoire en is er veel aandacht voor presentatie en interpretatie van de tekst. Jouw muzikale voorkeur speelt een belangrijke rol en plezier staat altijd voorop! Met jouw unieke geluid zing je de muziek waar je blij van wordt! Pop, Klassiek, Opera, Barok, Chanson, Musical, Jazz, Braziliaans, Songwriter.
Regelmatig houden we leerlingenavonden waar je kunt optreden en laten horen waar je mee bezig bent! Gezellig en leerzaam!
In veel beroepen is spreken in het openbaar een belangrijk onderdeel. Moet je een presentatie geven in je bedrijf, sta je in een rechtzaal of voor de klas, op radio of TV of geef je een college? Je bent een professioneel spreker en wat je zegt moet duidelijk verstaanbaar zijn en goed overkomen. Je stem moet prettig klinken en in perfecte conditie blijven, ondanks dat je misschien af en toe gespannen bent. Met logopedie gerelateerde oefeningen train en verzorg jij je stem en leer je de basis voor gezond en effectief stemgebruik. Zo komt je boodschap nog beter over! 

 

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!