Danijela JungeZanglesScheveningen

Zangles beginners - gevorderden

Wordt het de eerste keer dat je zangles gaat nemen? Popliedjes zingen of muziek van je koor?  Houd je van klassiek, liederen, musical of een opera-aria? Ik ben Danijela Junge, een geduldige en motiverende zangdocent in Scheveningen en ik help je graag met effectieve stem- en ademoefeningen en de juiste techniek om je stem in topconditie te brengen én te houden.

Je kunt het!

Wil je mooi en zuiver leren zingen en moeiteloos de hoge tonen te halen? Met meer zelfvertrouwen in je koor zingen? In een gezellige en ontspannen sfeer krijg je persoonlijke begeleiding om je zingen op een hoger plan te brengen!

Online Zangles

Soms is het handig om online zanglessen te boeken. Online zanglessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken FaceTime, Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Voice training

Wil je de omvang van je stem vergroten? Meer variatie in je klank aanbrengen of heb je regelmatig last van heesheid na het zingen?

Sopraan alt, tenor of bas?

Om zeker te zijn dat je in het juiste stemvak zingt analyseren we zorgvuldig wat je stemtype is, zodat je kunt zingen zonder je stem verkeerd te belasten. Boek een proefles om kennis te maken!

Jongeren en volwassenen

Iedere stem is uniek en dat vraagt dus om een persoonlijke benadering. Ik geef privé zangles zodat we alle aandacht hebben voor jou als mens en rust hebben om te werken aan wat je stem nodig heeft om tot volle klank te komen.

Wat kun je verwachten?

Je leert in een gezellige en persoonlijke sfeer een juiste houding, ademtechniek, uitspraak van verschillende talen, dictie/spraak, zuiver zingen, voordracht en expressie, interpretatie van teksten, van blad zingen, noten lezen, basis muziektheorie, solfège, podiumpresentatie, zelfvertrouwen en plezier in muziek staat voorop! Benieuwd? Boek een proefles!

Klassiek tot Pop

Het repertoire waar je aan gaat werken kiezen we in overleg. Dit kan zowel klassiek, opera, lied, musical of pop zijn.

Franse Chansons

Franse Chanson is een van mijn passies! Dus als je dat leuk vindt ? Doen we!

Samen zingen!

Ik heb ruime ervaring in het geven van zangles aan groepen en het coachen van duo's. Wil je samen met een pianist naar les komen of speel je zelf gitaar of piano en wil je daarbij zingen? Leuk!

Over Danijela

Danijela studeerde aan de Academy of Fine Arts'' Belgrado en behaalde haar diploma's opera/zang/docent. Zij bouwde ruime ervaring op in haar privé lespraktijk in London, Hong Kong maar ook aande Vocal Acadamy Katterwal en het 3 Arts Musical Institute en de Musical and Performing Arts academy, Hong-Kong. Als zangeres (sopraan) heeft zij zich naast opera en barokmuziek ook gespecialiseerd in Franse Chanson!

There is only one real happiness in life, and that is the happiness of creating! Frederick Delius

Zangles in de buurt van Scheveningen

Welkom op de pagina van Danijela Junge. Je hebt een enthousiaste en ervaren zangdocent gevonden!

Proefles zang

Danijela geeft de lessen in een prettige lesruimte in Scheveningen. Om kennis te maken met Danijela, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen is de proefles de perfecte gelegenheid!

Zangles aan huis?

Vanuit Scheveningen is de leslocatie van Danijela goed bereikbaar. Sommige docenten geven ook les aan huis. Neem contact op met Danijela en bespreek de mogelijkheden.

Online zanglessen

Soms is het handig om online lessen te volgen. Danijela geeft je graag informatie.

Leskaart

De Leskaart van 10 lessen koop je direct bij je docent. De leskaart biedt flexibiliteit en je maakt de lesafspraken steeds samen met Danijela. De leskaart is 6 maanden geldig en je kunt altijd 10 lessen bijkopen wanneer de kaart vol is! Je kunt kiezen uit zanglessen van 30, 45 en 60 minuten.
Meer weten?

Zang

Zangles voor volwassenen en jongeren beginners en gevorderden. Zingen is wel de meest directe en persoonlijke manier van muziek maken, wordt er wel gezegd. Samen met een pianist, gitaar, een band of ensemble; je staat er in je eentje voor en kunt niets verbergen. Alles wat je doet en nalaat is hoorbaar in je stem. Natuurlijk geldt dit ook voor instrumentalisten maar... toch nog net even anders. Wanneer je durft en vanuit je hart aan het zingen bent gebeurt er echt iets bijzonders! Iedereen kan zingen... maar toch moet je eerst je eigen stem (type) ontdekken en ervaren wat er allemaal mogelijk is. Je komt jezelf best tegen en een les zit vol uitdagingen! Leuk!

Wat doe je in je zangles?

Wil je graag je bereik vergroten en aan techniek werken? Wil je je voorbereiden op een optreden of wil je gewoon lekker zingen? In ieder geval is het uitermate van belang dat je goed omgaat met je stem. Omdat iedere stem uniek is zoekt je zangdocent de oefeningen die speciaal voor jou geschikt en wenselijk zijn zorgvuldig uit. Je krijgt priveles in een prettige omgeving en met effectieve oefeningen leer jij je stem optimaal te gebruiken. Je ontwikkelt een goede zangtechniek en zo vergroot je de mogelijkheden van je stem. Zo krijg je meer vrijheid om te zingen! In de zangles werk je ook aan repertoire en is er veel aandacht voor presentatie en interpretatie van de tekst. Jouw muzikale voorkeur speelt een belangrijke rol en plezier staat altijd voorop!

Zing de muziek die je raakt!

Met jouw unieke geluid zing je de muziek waar je blij van wordt! Pop, Klassiek, Opera, Barok, Chanson, Musical, Jazz, Braziliaans, Songwriter.Regelmatig houden we leerlingenavonden waar je kunt optreden en laten horen waar je mee bezig bent! Gezellig en leerzaam!

Spreken voor publiek

In veel beroepen is spreken in het openbaar een belangrijk onderdeel. Moet je een presentatie geven in je bedrijf, sta je in een rechtzaal of voor de klas, op radio of TV of geef je een college? Je bent een professioneel spreker en wat je zegt moet duidelijk verstaanbaar zijn en goed overkomen. Je stem moet prettig klinken en in perfecte conditie blijven, ondanks dat je misschien af en toe gespannen bent. Met logopedie gerelateerde oefeningen train en verzorg jij je stem en leer je de basis voor gezond en effectief stemgebruik. Zo komt je boodschap nog beter over! 

 

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza