Luciano Poli Basgitaarles

Basgitaarles Capelle a/d IJssel

Hoi! Ik ben Luciano Poli, Italiaans bassist en baslereaar in Capelle. Fijn dat je mijn pagina bezoekt! Ben je een beginner en wordt het je eerste basles? Of ben je meer gevorderd, speel je in een band en wil je leren improviseren en nieuwe grooves ontdekken? Mijn privélessen zijn de beste manier om je basspel op een hoger niveau te brengen!

Proefles basgitaar

Tijdens de proefles leren we elkaar kennen, drinken we een espresso en bespreken we, lestijden, locatie, leskaarten en natuurlijk van welke muziek je houdt, welke bassisten je beluistert en we kijken hoe we de focus op jouw wensen kunnen leggen. Les op maat dus!

Stijlen

Afhankelijk van de muziek waar je van houdt, zorg ik dat je de vaardigheden ontwikkelt om deze muziek onder de knie te krijgen. Van de basis-baspatronen naar slappen, Blues, Latin, Bossa Nova, Pop, Funk en nog veel meer!

Wat kun je verwachten?

Je leert je een soepele linkerhandtechniek en verschillende soorten fingerstyle, geluid en 'feel', improviseren, lekkere grooves, mooie baslijnen en timing. Maar ook over de muziek zelf: hoe lees je en schrijf je muziek en hoe kunnen we akkoorden en harmonien leren begrijpen.

Instrument

Heb je nog geen basgitaar, of wil je een betere aanschaffen? Of wil je de afstelling van je basgitaar verbeteren? Geen zorg, daar kan ik je mee helpen.

Leslocatie - les aan huis

Kom je naar mijn studio in Capelle aan den IJssel (Rotterdam) of wil je liever thuis les? Geen probleem, het kan allebei.

Online basgitaarlessen

Online lessen zijn mogelijk, mijn studio is daartoe goed ingericht.

Contrabaslessen Capelle

Wil je overstappen naar de upright bas of contrabas? Bekijk hier meer over contrabaslessen in Rotterdam en Capelle

Over mij

Ik begon op mijn 16e bas te spelen en begon mijn muzieklessen op mijn 18e in mijn geboorteland, Italie. In 2004 verhuisde ik naar Nederland om mijn studie aan het Koninklijk Conservatorium voort te zetten en af te ronden met een Bachelor- en Masterdiplioma. Sindsdien ben ik fulltime bezig met optreden en lesgeven. Dit is mijn enige vak. Gedurende deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan die goed van pas komt tijdens het werken met mijn studenten

Privé Basgitaarles in de buurt van Schollevaar

Welkom op de pagina van basleraar Luciano Poli. Je hebt de enthousiaste en ervaren basleraar gevonden waar je naar op zoek bent!

Proefles basgitaar in de buurt van Schollevaar

We weten uit ervaring dat een match tussen leerling en leraar super belangrijk is. Niet alleen qua repertoire en muzieksoort, maar ook als mens. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de leslocatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaarten, is de proefles de perfecte gelegenheid! Maak meteen een afspraak! De proefles is vrijblijvend en kost 25,-. Ga je verder na de kennismaking en koop je je eerste leskaart van 5 of 10 lessen, dan krijg je de 25,- van de proefles terug.

Online basgitaarlessen

Ben je langer in het buitenland of kun je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

 

Basgitaarlessen voor volwassenen en kinderen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Beginner of gevorderd, je krijgt privéles voor persoonlijke aandacht en les op maat! Plezier in muziek vinden wij super belangrijk en als je regelmatig oefent heb je snel resultaat! Als bassist vorm jij de basis van je band. Zowel ritme, timing als harmonie zijn sterk van jou afhankelijk. Belangrijk dus dat je een goede techniek hebt en strak kunt spelen! Of je jazz, pop, rock, latin of funk speelt; Jij speelt de hoofdrol in je band als het over groove gaat, eh....samen met je drummer natuurlijk! Leer verschillende speeltechnieken!  Boek een proefles basgitaar en dan een strippenkaart van5 of 10 lessen voor maximale flexibiliteit!

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer