Ephraim van IJzerlooij Celloles

Cellospelen is heerlijk!

Op zoek naar die mooie warme celloklank? Ben je een beginner op de cello of heb je ooit gespeeld en ga je de draad weer oppakken? Ik ben celloleraar in Hilversum en Zeist Ephraim van IJzerlooij en ik help je graag je techniek op te frissen en je spel op een hoger niveau te brengen.

Duetten en speelplezier!

Muzikaliteit en techniek zijn onlosmakelijk verbonden! Krijg nieuwe input en motivatie om te oefenen. Je speelt veel samen met mij en werkt aan een stevige toon en een stabiele maar ontspannen linkerhand!

Beginners

Je eerste celloles begint met speelse oefeningen voor de basistechniek van de linker- en rechterhand. Die warme celloklank is sterk afhankelijk van hoe je de strijkstok vasthoudt. Stevig en tóch los! Het duurt even maar uiteindelijk lukt het! Spreek een proefles af!

Duo's en samenspel

Al snel spelen we leuke duo's! Daarnaast wordt er gewerkt aan leuke oefenstukjes,  toonladders en voordrachtstukken, afgestemd op jouw niveau. Er is veel aandacht voor muzikale interpretatie, houding, speelplezier en samenspel tijdens de lessen.

Cellospelen - gevorderden

Een goede techniek is zeer belangrijk en biedt je vrijheid om uiteindelijk de uitdrukking van je gevoel en je interpretatie van een muziekstuk te kunnen realiseren. Etudes, toonladders, streekoefeningen en vibrato voor een prachtig geluid. Maak een afspraak voor een proefles!

Speel je favoriete muziek!

Verdiep je in het uitgebreide cello repertoire: Bach, Haydn, Bruch, Vivaldi, Neem lastige kamermuziek en orkestpartijen mee naar les! Er zal aandacht besteed worden aan streken, vingerzetting, klank, de muzikale inhoud, specifieke stijl en frasering van de muziek.

Flexibiliteit en gemak!

Met een Strippenkaart van 10 cellolessen heb je flexibiliteit.

Celloles aan huis?

Eerst een gratis proefles! Beginners en gevorderden, jong en oud zijn welkom! De lessen kunnen in overleg ook bij jou thuis in Hilversum of Zeist gegeven worden.

HILVERSUM     Celloles aan huis - IN OVERLEG
ZEIST                Celloles aan huis  - dinsdag     12.30 tot 20.30 uur
BUSSUM          Celloles aan huis - woensdag   14.15 tot 16.30 uur
AUSTERLITZ    Celloles aan huis - IN OVERLEG

Online celloles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Ephraim als cellist

Ephraim van IJzerlooij componeert muziek voor cello in allerlei bezettingen en geeft concerten met zijn vaste ensembles: Triple Berry Trio, OriOnTriO, Duo van IJzerlooij & van Schoonhoven, Ensemble Jardin des Images.

Het hart van een melodie kun je niet op papier zetten ++ Pablo Casals

Privé Celloles in de buurt van Soest

Welkom! Ik ben celloleraar Ephraim van IJzerlooij. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen! Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online cellolessen te volgen.

Proefles cello?

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Hilversum. Om kennis te maken, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Cello

Cello leren spelen is fantastisch! De klank van de cello ligt dicht bij de menselijke stem en raakt je direct! Soms voel je de trillingen van de lage snaren in je lijf resoneren! Voor velen is het een wens ooit op de cello te spelen, anderen doen het al jaren en blijven geboeid en steeds weer uitgedaagd door de mogelijkheden van dit prachtige instrument! Ervaar wat het is om die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren! Ben je een beginner? Vanaf de eerste les speel je samen met je docent. Op ontspannen manier leer je met oefeningen, etudes en toonladders een gedegen basistechniek. Met muziek die jij leuk en fijn vindt om te spelen werk je aan de ontwikkeling van je muzikaliteit. Je leert gevoel in je spel te leggen en de klanken van je instrument brengen je even in een andere dimensie. Je vergeet de wereld om je heen en de tijd vliegt! Ben je meer gevorderd cellist en zoek je inspiratie, tips en tools bij kamermuziek- orkestpartijenstudie of wil jij je in het schitterende cello repertoire verdiepen? Ervaren docenten motiveren je om met plezier te studeren, je techniek op een hoger niveau te brengen en van je cello te genieten. Merk hoe je klank en vibrato verbetert en je meer ontspannen en zekerder achter je cello zit! Wij bieden cellolessen aan volwassenen, jongeren en kinderen voor een redelijke prijs! Boek een proefles!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza