Martin Hafizi Drumles

Drumles Rotterdam

Welkom op mijn mijn profiel! Ik ben professioneel drummer en drumleraar Martin Hafizi in Rotterdam. In mijn lessen komen alle facetten van slagwerk en drummen aan bod. Jij bepaalt in welke drumstijl je je wilt verdiepen. Ik zelf speel veel  Pop - Jazz - Cross-Over - Rock - Funky Jazz

Drummen is cool!

Jouw leerproces en persoonlijke doelen staan centraal. Iedere les biedt variatie en uitdaging en we kijken naar wat je zoekt en nodig hebt om beter en soepeler te kunnen drummen!

Drumles beginners

Je zit op de eerste les meteen achter een drumstel, je leert hoe je de stokken moet vasthouden en je speelt je eerste beat! Met modern lesmateriaal en oefeningen op maat ga je aan de slag en je merkt je vorderingen meteen. Je kunt meespelen met CD of play along tracks.

Gevorderden

Advanced stokkentechniek, rudiments, brushes, souplesse, creativiteit, time keeping, coördinatie, improvisatie, timing, ontspannen houding, muziektheorie, drumnotatie, nieuwe fills, grooves en solo’s.

Jazz, pop, improvisatie

Meer muziekkennis opdoen, je verdiepen in een bepaalde stijl of juist vrij improviseren!  Ontwikkel specifieke vaardigheden.

Flexibele lestijden

Kom langs in mijn studio in Overschie. Ik ben flexibel met het maken van afspraken. Voordelig met de strippenkaart van 10 lessen. Als je een set hebt staan kan ik ook bij jou thuis komen.

Online drumlessen

Eventueel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Drumstel nodig?

Misschien heb je nog geen drumstel? Ik help je een goed en betaalbaar, eventueel elektronisch, drumstel te vinden!

Ontdek Slagwerk voor kinderen

Drummen en slagwerk is altijd weer even fascinerend, ook voor jonge kinderen. Ze beleven veel plezier aan muzikale spelletjes en ontdekken de diversiteit van de verschillende slagwerkinstrumenten. Het ontdekken van de rijkdom aan geluiden en ritmes om ons heen stimuleert de creativiteit. Het spreekt kinderen altijd aan. In mijn lessen Ontdek Slagwerk maken de kinderen kennis met allerlei slagwerk instrumenten en ontwikkelen ze spelenderwijs ritmegevoel, motoriek en muzikaliteit. Maak een afspraak om kennis te maken!

Over Martin Hafizi

Als drummer treed ik regelmatig op met verschillende bands als Half Easy Trio, Bruno en Uvira. Naast mijn specialisme als Jazz- en popdrummer ben ik ook klassiek slagwerker.
Mijn opleiding heb ik ontvangen van de topdrummers Hans van Oosterhout, Joost Patocka, Hans Eijkenaar en Martijn Vink. Ik ben betrokken bij uiteenlopende muzikale projecten. Ik speel regelmatig in heel Europa en Azië. Taichung Jazz Festival (Taichung- Taiwan), A to JazZ Festival (Sofia – Bulgarije), Grachten Festival (Amsterdam, Nederland), Festival Urbano Dejanje (Ljubljana, Slovenië).
In 2018 behaalde hij met zijn band Half Easy Trio de 1e prijs in de competitie "Keep an Eye The Records 2018" in het Bimhuis, Amsterdam

You need to take risks, you never know if the end results will be beautiful or strange! - Brian Blade

Privé Drumles in de buurt van Cool Rotterdam

Welkom! Ik ben drumleraar Martin Hafizi. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen!

Proefles drums

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Rotterdam. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Online drumlessen

Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Drums

Drummen voor beginners en gevorderden

Drummen is te gek en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Groove, drive en swing is waar het bij drummers om draait. Denk bijvoorbeeld aan bekende drummers als Billy Cobham, Art Blakey, Elvin Jones, Steve Gadd, Danny Richmond, Cesar Zuiderwijk of Charlie Watts. In nauwe samenwerking met een ervaren drumleraar ga je ontdekken hoe het allemaal werkt. Een persoonlijke en relaxte sfeer in je les en een tijdstip wat jou goed uitkomt is wat je kunt verwachten!

Meer gevorderd?

Speel je al langere tijd en wil je meer kennis opdoen van een bepaalde stijl? Je verdiepen in Jazz of pop drummen of latin ritmes en complexe rudiments onder de knie krijgen? Ben je toe aan een andere drumdocent en zoek je inspiratie en tips om je techniek naar een hoger niveau te brengen en vrijer te kunnen spelen?
Ervaren gediplomeerde muzikanten geven drumlessen in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Prive drumles en percussielessen voor een eerlijke prijs.

Slagwerk en percussie

Naast jazz - pop - rock- funk  drumlessen kun je ook klassiek slagwerk of werldmuziek percussie gaan spelen, zoals pauken, conga's, djembe, cahon of body percussion.
Sommige docenten geven ook les op melodie instrumenten zoals als Marimba en Vibrafoon. Ervaar in de proefles of je een klik hebt met je docent en met de manier van lesgeven. Zeker weten of drummen of percussie iets voor je is? Boek 4 lessen met het Drumles Introductie Pakket!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein