Michele Pazzini Drumles

Drummen in Den Haag

De meeste kinderen en volwassenen willen ooit achter een drumstel zitten en even voelen hoe het is! Drummen is uitdagend en leuk om te doen! Ben je op zoek naar drumlessen voor je kind of wil je zelf beginnen met drummen? Misschien heb je ooit gedrumd en ga je de draad weer oppakken en je techniek een boost geven?

Beginners

In je eerste les zit je achter een drumstel en je leert meteen een paar basis beats. Ik drum al vanaf mijn 7e en ik kan je laten ervaren hoe leuk het is!

Online drumlessen

Mijn naam is Michele, professioneel drummer en drumleraar in Den Haag. Naast reguliere lessen geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

Ontspanning, conditie, houding, drumpatterns, roffelen, fills, stokkentechniek, brushes, drumnotatie, timing, time keeping, onafhankelijkheid handen/voeten en een paar lekkere beats en grooves! Muzikaliteit en fun voorop! Kennismaken? Boek een proefles!

Gevorderden

Je techniek naar het volgende niveau brengen en je verdiepen in Pop, Jazz, Funk, Bop of Bigband drummen? Online drumlessen bieden veel, maar in een live privéles van een pro leer je nóg beter hoe het moet. Je merkt hoe snel je vooruit gaat! Jouw muziekkeuze staat centraal!

Les aan huis

Bespreek de mogelijkheden voor drumles bij jou thuis in Den Haag, Delft, Scheveningen, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk. Zorg dat er een drumstel in je huis staat wanneer we de lessen aan huis doen.

Strippenkaart - flexibiliteit

Met een strippenkaart van 10 lessen maak je per keer een lesafspraak en verlies je nooit een les. Makkelijk wanneer je het druk hebt of even op vakantie gaat!

Over Michele Pazzini

Geboren in de Republiek San Marino, in 1991, begon Michele Pazzini op zevenjarige leeftijd met drummen en piano spelen. All-round drummer en docent Michele is gespecialiseerd in Jazz drums maar hij is thuis in alle stijlen! Met veel enthousiasme en plezier geeft hij al jaren les aan jong en oud!

Opleiding

In mei 2020 behaalde hij zijn Master Jazz Drummen aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag als student van Eric Ineke, Felix Schlarmann en Stefan Kruger.
Eerder studeerde hij af aan de bachelor jazz drums aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.  Aan het GB Martini's Conservatorium van Bologna behaalde Michele een Master Jazz Drums als student van Tomaso Lama, Giampaolo Ascolese en Stefano Paolini. Daarnaast volgde hij privelessen van Walter Calloni. Michele woont sinds 2016 in Den Haag. Vanaf september 2020 gaat hij een nieuwe Bachelor Docent Muziek, verkorte leerroute, volgen aan het Conservatorium van Rotterdam.

Drummer

Michele treedt op als drummer in verschillende projecten in binnen en buitenland. Naast drummen heeft Michele altijd al een sterke passie voor componeren gehad en in 2018 vormde hij zijn eigen kwartet met als doel zijn composities uit te voeren. Het kwartet bestaat uit getalenteerde muzikanten die ook aan het Koninklijk Conservatorium hebben gestudeerd.  Michele's muziek wordt beschouwd als moderne Jazz.

It's the honesty you apply to your playing that makes music enjoyable! - Elvin Jones

Privé Drumles in de buurt van Den Haag Regentes - Valkenbos

Welkom! Ik ben drumleraar Michele Pazzini. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen!

Proefles drums

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Online drumlessen

Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Drums

Drummen voor beginners en gevorderden

Drummen is te gek en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Groove, drive en swing is waar het bij drummers om draait. Denk bijvoorbeeld aan bekende drummers als Billy Cobham, Art Blakey, Elvin Jones, Steve Gadd, Danny Richmond, Cesar Zuiderwijk of Charlie Watts. In nauwe samenwerking met een ervaren drumleraar ga je ontdekken hoe het allemaal werkt. Een persoonlijke en relaxte sfeer in je les en een tijdstip wat jou goed uitkomt is wat je kunt verwachten!

Meer gevorderd?

Speel je al langere tijd en wil je meer kennis opdoen van een bepaalde stijl? Je verdiepen in Jazz of pop drummen of latin ritmes en complexe rudiments onder de knie krijgen? Ben je toe aan een andere drumdocent en zoek je inspiratie en tips om je techniek naar een hoger niveau te brengen en vrijer te kunnen spelen?
Ervaren gediplomeerde muzikanten geven drumlessen in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Prive drumles en percussielessen voor een eerlijke prijs.

Slagwerk en percussie

Naast jazz - pop - rock- funk  drumlessen kun je ook klassiek slagwerk of werldmuziek percussie gaan spelen, zoals pauken, conga's, djembe, cahon of body percussion.
Sommige docenten geven ook les op melodie instrumenten zoals als Marimba en Vibrafoon. Ervaar in de proefles of je een klik hebt met je docent en met de manier van lesgeven. Zeker weten of drummen of percussie iets voor je is? Boek 4 lessen met het Drumles Introductie Pakket!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein