Konstantyn Napolov Drumles

Slagwerk- en drumles Den Haag

Wil je klassiek slagwerk leren spelen of liever drummen? Ik ben Konstantyn Napolov, gediplomeerd slagwerker/drummer en enthousiast muziekdocent. Ik ben ik thuis in alle stijlen, van klassiek tot pop en ik ben enthousiast om met je aan de slag te gaan!

Slagwerk voor kinderen

Boddy tapping en slagwerklessen met verschillende instrumenten voor kinderen vallen altijd in de smaak! Ik bied interactieve drum en slagwerklessen voor kinderen. Op speelse manier wordt ritmegevoel en een muzikale basis ontwikkeld! Maak een afspraak om kennis te maken.

Privéles drummen

De drumlessen zijn voor beginners tot gevorderden. Je krijgt privéles voor het beste resultaat! Afhankelijk van de muziek die je wilt spelen werk je aan fills en solo's, Jazz shuffles, pop en rock grooves.

Beginners

Op je eerste drumles zit je meteen achter een professioneel drumstel en leer je een paar basis beats! Even lekker los gaan en ontdekken wat er allemaal kan!

Gevorderden

We werken aan ontwikkeling van je techniek en focussen op complexe ritmes en combinaties. Coordinatie, stokkentechniek, hand/voet coordinatie, roffelen, timing, fills en solo's, beats en grooves. Paukenstokken, mallets, brushes en percussie.

Topsport

Omdat slagwerk en drummen topsport is hebben we aandacht voor een ontspannen zit- en speelhouding. Noodzaak voor een soepele motoriek en mooie klank!

Muziektheorie - Improviseren

Om vrij te improviseren is het belangrijk om een goede harmonische en theoretische basis te hebben. Je leert alles over melodieopbouw, muzikale structuren, ritmes en akkoorden. HaFaBra A-D examen mogelijk.

Muzieklezen - drumnotatie

Drumnotatie is belangrijk om klassiek slagwerk te kunnen spelen, maar ook als je in een big band wilt drummen!

Flexibiliteit

Met een Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit!

Percussie

Uitdagend, verrassend en super leuk is hedendaagse slagwerkmuziek van bijvoorbeeld Kagel, Steve Reich of Sarhan.

Online drumlessen

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Marimba en vibrafoon

De marimba en vibrafoon zijn geweldige melodie instrumenten. Het  is prachtig om als slagwerker op een melodie-instrument pop of jazz nummers of klassiek te spelen! We werken aan expressie via dynamiek, klank en timing.

Over Konstantyn

Al op jonge leeftijd toonde Konstantyn zijn liefde voor het slaan van moeilijke ritmes. Na de zoveelste uitvoering van de kleine slagwerker op het hoofd van zijn grootvader, besloten zijn ouders om hem een professionele educatie te geven. Zo begon op zesjarige leeftijd een muzikale reis voor Konstantyn.

Master en concoursen

Hij behaalde zijn masterdiploma voor slagwerkinstrumenten en directie aan de Nationale Muziek Academie in Kiev, won meer dan 10 prestigieuze nationale en internationale concoursen, werkte als plaatsvervangende concertmeester slagwerk in nationale orkesten van Oekraine en speelde in tv-shows. Hij behaalde zijn bachelor aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Konstantyn speelde in projecten van het Residentie Orkest, Asko Schonberg Ensemble, Slagwerk Den Haag en vele andere ensembles.

Davai Perkusion

Sinds 2011 is hij leider van het slagwerk-theaterensemble "Davai Perkusion", dat optreedt in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Belgie en Luxemburg. In 2013 heeft het ensemble het Grachtenfestival Concours gewonnen. Naast het spelen van concerten op grote podia geeft Konstantyn met zijn ensemble kamerconcerten en optredens voor kinderen. Konstantyn streeft ernaar om muziek uit verschillende genres in zijn programma's te verenigen: vanaf de barok tot hedendaagse muziek.

Life is really simple, but we insist on making it complicated + Confucius

Privé Drumles in de buurt van Den Haag

Welkom! Ik ben drumleraar Konstantyn Napolov. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen!

Proefles drums

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Online drumlessen

Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Drums

Drummen voor beginners en gevorderden

Drummen is te gek en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Groove, drive en swing is waar het bij drummers om draait. Denk bijvoorbeeld aan bekende drummers als Billy Cobham, Art Blakey, Elvin Jones, Steve Gadd, Danny Richmond, Cesar Zuiderwijk of Charlie Watts. In nauwe samenwerking met een ervaren drumleraar ga je ontdekken hoe het allemaal werkt. Een persoonlijke en relaxte sfeer in je les en een tijdstip wat jou goed uitkomt is wat je kunt verwachten!

Meer gevorderd?

Speel je al langere tijd en wil je meer kennis opdoen van een bepaalde stijl? Je verdiepen in Jazz of pop drummen of latin ritmes en complexe rudiments onder de knie krijgen? Ben je toe aan een andere drumdocent en zoek je inspiratie en tips om je techniek naar een hoger niveau te brengen en vrijer te kunnen spelen?
Ervaren gediplomeerde muzikanten geven drumlessen in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Prive drumles en percussielessen voor een eerlijke prijs.

Slagwerk en percussie

Naast jazz - pop - rock- funk  drumlessen kun je ook klassiek slagwerk of werldmuziek percussie gaan spelen, zoals pauken, conga's, djembe, cahon of body percussion.
Sommige docenten geven ook les op melodie instrumenten zoals als Marimba en Vibrafoon. Ervaar in de proefles of je een klik hebt met je docent en met de manier van lesgeven. Zeker weten of drummen of percussie iets voor je is? Boek 4 lessen met het Drumles Introductie Pakket!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein