Gianfranco Mascayano Elektrische gitaarles

Gitaarles in Amsterdam

Hi! Ik ben Gianfranco Mascayano, heb jarenlange ervaring als gitarist in diverse soorten bands en ik ben een enthousiaste, professionele en motiverende gitaardocent in Amsterdam. Alle niveaus welkom!

Alle stijlen

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les. We werken aan jouw eigen nummers, jazz, funk, de laatste hits, standards, hiphop, rock, blues of Latin.

Wat kun je verwachten?

Je leert verschillende gitaartechnieken, zoals alternate picking, economy picking, legato, sweep picking, fingerpicking, vibrato, bends, slides, tapping en we werken aan timing, frasering en improvisatie.

Kinderen en volwassenen

Ik geef les op akoestische en elektrische gitaar aan leerlingen van alle leeftijden. Kom langs in mijn home studio in Amsterdam, Staatsliedenbuurt (10 min vanaf CS) of in mijn studio op NDSM (8 min ferry  vanaf CS) In overleg is les bij jou aan huis mogelijk.

Beginners

Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek, ontspannen houding en leert de eerste basisgrepen. Op klassiek gitaar beginnen en dan overstappen naar elektrisch? No problemo!

Gevorderden

Speel je al langer en wil jij je techniek boosten en met meer gemak kunnen spelen? Leren improviseren, vrijer je solo's kunnen spelen of jezelf kunnen begeleiden als je zingt? Je krijgt tips om snel en soepel lastige grepen, wisselingen en solo's te kunnen spelen en je kunt je verdiepen in de muziek die helemaal jouw passie is!

Effecten en pedals

Om het gitaargeluid te beinvloeden maak je gebruik van pedalen en effecten zoals bijvoorbeeld Reverb, Delay en Distortion. Ik leer je hoe je software kunt gebruiken om de klank van je gitaar en de enorme hoeveelheid aan effecten te gaan beheersen. Je gaat experimenteren met diverse pedalen zowel in hardware als software vorm.

Moderne manier van lesgeven

Maak audio en video opnames van je les of met je telefoon, zodat je de les kunt terugkijken. Ook kunnen we play-along tracks, schema’s, tabs en andere notatie manieren op je smart phone zetten om het thuis oefenen te vergemakkelijken.

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Gemakkelijk te doen met de strippenkaart van 10 lessen!

Proefles

In de proefles kijken we of we een klik hebben, welke muziek je wilt leren spelen en hoe je dat kunt bereiken. Nog geen gitaar? Ik geef je advies over huur of koop.

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook gitaarlessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Gian

Gitarist Gianfranco Mascayano werd geboren in Chili en groeide op in Zweden, waar hij omringd werd door muziek uit diverse culturen. Gian speelde al op jonge leeftijd gitaar en heeft een klassieke en Latin American muzikale basis. Het duurde niet lang of zijn interesse in Jazz was gewekt en een periode van toeren, opnames maken en optreden met verschillende bands en artiesten  voerde hem over de wereld. Gian behaalde zijn Jazz Guitar Degree aan het Conservatorium van Amsterdam en deelt zijn passie voor muziek en de gitaar behalve tijdens optredens ook in het lesgeven.

Privé Elektrische gitaarles in de buurt van Amsterdam Nieuw West

Welkom op de pagina van gitaarleraar Gianfranco Mascayano. Je hebt de enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden waar je naar op zoek bent!

Proefles elektrische gitaar in de buurt van Amsterdam Nieuw West

We weten uit ervaring dat een match tussen leerling en leraar super belangrijk is. Niet alleen qua repertoire en muzieksoort, maar ook als mens. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de leslocatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaarten, is de proefles de perfecte gelegenheid! Maak meteen een afspraak! De proefles is vrijblijvend en kost 25,-. Ga je verder na de kennismaking en koop je je eerste leskaart van 5 of 10 lessen, dan krijg je de 25,- van de proefles terug.

Online gitaarlessen

Ben je langer in het buitenland of kun je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.