Jack Kinsella Elektrische gitaarles

Gitaarles - Jazz - Pop - Blues - Klassiek

Op zoek naar gitaarlessen in het centrum van Den Haag? Liedjes of jazz nummers spelen op je gitaar en wil je meer over akkoorden weten? Plectrum of fingerstyle leren en in no time je eerste nummers spelen? Vroeger gitaar gespeeld en je techniek opfrissen?

Ervaren en inspirerend

Ik ben Jack Kinsella, uitvoerend gitarist, componist en enthousiast en geduldig gitaarleraar met een grote liefde voor jazz. Ik heb ruime ervaring in het uitvoeren en onderwijzen van genres zoals Jazz, popsongs, klassiek, rock en blues dus je kunt voor alle stijlen bij mij terecht.

Kinderen - Volwassenen

Ik vind het leuk om aan kinderen, jongeren en volwassenen les te geven. Beginner tot vergevorderd.

Elektrische gitaar

Er zijn heel veel soorten gitaren en je kunt met elke soort gitaar bij mij terecht. Een grote ontwikkeling om het gitaargeluid te beinvloeden zijn de pedalen en effecten zoals Reverb, Delay, Distortion en veel andere geluidseffecten.  Leuk om te experimenteren met pedalen zowel in hardware als software vorm

Wat kun je verwachten?

Je leert fingerstyle, strummen en spelen met plectrum. Improviseren en je eigen nummers maken. Noten lezen of tabs. Wat jij wilt en altijd gekoppeld aan je favoriete muzieksoort.

Meer gevorderd - Jazz - Improvisatie

Je techniek op een hoger plan brengen en vrijer en beter leren improviseren vereist motivatie en een beetje lef. Maar iedereen kan het leren. Om goed te kunnen improviseren is kennis van theorie en een ontwikkelde techniek een must. Je leert veel over akkoorden, liggingen, solo's na te spelen en we werken o.a uit Real Book. We analyseren stijlen van grote gitaristen.

Heb je geen instrument?

Proefles afspreken maar heb je nog geen gitaar? Je bent van harte welkom om een van mijn instrumenten te bespelen. Ik kan je adviseren welke gitaar het best bij jou past en waar je deze kunt aanschaffen.

Leslocatie

Ik geef de lessen online en in mijn home studio in Den Haag. In overleg kan ik de lessen bij jou aan huis geven.

Online gitaarles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Goed resultaat en je kunt terecht wanneer je wilt en waar je ben! Informeer naar de mogelijkheden! Boek een proefles om te kijken hoe het je bevalt!

Over mij

Ik begon mijn studie aan het Royal Birmingham Conservatoire in Engeland voordat ik via het Erasmus-programma naar Nederland verhuisde. Hier heb ik mijn bachelor in jazz afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Gedurende deze tijd werkte ik als professioneel uitvoerend muzikant in verschillende settings. Werkend zowel als leider en sideman heb ik verschillende optredens gedaan op festivals, clubs, prive-evenementen en andere locaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en door heel Europa.

I never practice my guitar...from time to time I open the case and throw in a piece of raw meat! - Wes Montgomery

Privé Elektrische gitaarles in de buurt van Den Haag Duinoord

Welkom! Ik ben gitaarleraar Jack Kinsella. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen!

Proefles elektrische gitaar

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Online gitaarlessen

Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein