Jack Kinsella Gitaarles

Is gitaarspelen jouw droom?

Nog nooit een gitaar vastgehouden en nu je droom realiseren? Zoek je gitaarlessen voor je kind ? Heb je zelf best al meer ervaring en wil je je in een bepaalde stijl verdiepen, leren improviseren en je techniek op een hoger plan brengen maar loop je vast met Youtube en wil je persoonlijke aanwijzingen en inspiratie om echt vorderingen te maken?

Geduldig en inspirerend

Ik ben Jack Kinsella, uitvoerend gitarist, componist en enthousiast en geduldig gitaarleraar en ik geef gitaarlessen in het centrum van Den Haag. Je kunt bij mij popliedjes maar ook latin of jazz nummers spelen op je gitaar, en wil je meer over akkoorden weten, noten leren lezen of tabs, verschillende strumming patterns (slag technieken) of fingerstyle leren en in no time je eerste nummers spelen?

Kinderen en volwassenen

Jong of al wat meer op leeftijd? Gitaarspelen is niet aan leeftijd gebonden en mijn lessen zijn natuurlijk afgestemd op wat jij zoekt.

Jazz - Pop - Blues - Klassiek

Ik heb ruime ervaring in het uitvoeren en onderwijzen van genres zoals Jazz, popsongs, klassiek, rock en blues dus wekunnen aan de slag!

Elektrisch en akoestisch gitaar

Er zijn heel veel soorten gitaren en je kunt met elke soort gitaar bij mij terecht. Een grote ontwikkeling om het gitaargeluid te beinvloeden zijn de pedalen en effecten zoals Reverb, Delay, Distortion en veel andere geluidseffecten. Je gaat experimenteren met pedalen zowel in hardware als software vorm.

Houding

Om soepel te kunnen spelen is een relaxte houding van belang. Dat ga je ontwikkelen zodat je geen pijn in je lijf krijgt! Met oefeningen voor je linkerhand leer je ontspannen en vloeiende wisselingen te maken en ook lastige grepen op een goede manier te realiseren.

Meer gevorderen

Om goed te kunnen improviseren en jazz te spelen ( mijn specialisme) is kennis van theorie en een ontwikkelde techniek een must. We werken o.a uit Real Book en we analyseren stijlen van grote gitaristen.

Ukulele is cool!

Lekker chill liedjes spelen bij een kampvuur, op een feestje, aan het strand of gewoon lekker thuis? Leren om vrienden of jezelf te begeleiden in je favoriete songs? De ukulele is een leuk, niet duur en eenvoudig te leren instrument waarmee je in korte tijd je favoriete nummers kunt spelen. Je kunt daarna makkelijk overstappen naar de gitaar!

Heb je geen instrument?

Proefles afspreken maar heb je nog geen gitaar of ukulele? Je bent van harte welkom om een van mijn instrumenten te bespelen. Ik kan je adviseren welke gitaar het best bij jou past en waar je deze kunt aanschaffen.

Leslocatie

Ik geef de lessen online en in mijn home studio in Den Haag. centrum In overleg kan ik de lessen bij jou aan huis geven.

Online gitaarles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Goed resultaat en je kunt terecht wanneer je wilt en waar je ben! Informeer naar de mogelijkheden! Boek een proefles om te kijken hoe het je bevalt!

Over mij

Ik begon mijn studie aan het Royal Birmingham Conservatoire in Engeland voordat ik via het Erasmus-programma naar Nederland verhuisde. Hier heb ik mijn bachelor in jazz afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Gedurende deze tijd werkte ik als professioneel uitvoerend muzikant in verschillende settings. Werkend zowel als leider en sideman heb ik verschillende optredens gedaan op festivals, clubs, prive-evenementen en andere locaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en door heel Europa.

I never practice my guitar...from time to time I open the case and throw in a piece of raw meat! - Wes Montgomery

Privé Gitaarles in de buurt van Den Haag Laakkwartier

Welkom! Ik ben gitaarleraar Jack Kinsella. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen!

Proefles gitaar

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Online gitaarlessen

Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Gitaar

Met een gitaar kun je altijd en overal muziek maken, samen met vrienden, op feestjes of lekker voor jezelf! De tijd vergeten en even in een andere wereld terecht komen.. bezig zijn met geluid, klanken die je nog nooit gemaakt hebt, zelf, een tekst combineren met een melodie of een paar akkoorden, je bent creatief bezig en je maakt je eigen realiteit, je eigen wereld! Heb je vroeger gespeeld en ga je de draad weer oppakken of ga je voor het eerst gitaarles nemen? Akoestische en elektrische gitaar, maakt niet uit! Wij zijn professionele en enthousiaste gitaardocenten en geven gitaarlessen in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Rosmalen Tilburg en Delft aan beginners en gevorderden. Jij speelt het liefst je favoriete muziek? Je kunt terecht voor Pop, Flamenco, Rock, Metal, Blues, Jazz Latin of Klassiek! Wij geven privéles in een relaxte sfeer en persoonlijke omgeving. Je maakt muziek voor je plezier en dat gaat hand in hand met je vorderingen! Boek een proefles en ervaar hoe muziek je leven verrijkt!
 

 

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza