Danny van Dien Gitaarles

Gitaarles aan huis in Den Haag

Hallo! Leuk dat je op mijn profiel bent! ik ben Danny van Dien, gitarist en ervaren docent in Den Haag. Als gitaarspelen je droom is en je binnen korte tijd mooie liedjes en nummers wil kunnen spelen, je een geduldige en ervaren gitaarleraar voor je kind zoekt, of jezelf wilt kunnen begeleiden op gitaar terwijl je zingt, ben je bij mij aan het goede adres.

Beginner tot gevorderd

Misschien ga je voor het eerst beginnen met gitaarspelen of wil je de draad weer oppakken na een tijd? Loop je vast met je techniek en kom je muzikaal niet verder, terwijl je best al lang en regelmatig speelt?  Wil je je voorbereiden om in een band te gaan spelen? Ik ga graag met je aan de slag!

Akoestisch-Elektrisch

Je kunt zowel voor akoestische als elektrische gitaarles bij mij terecht.

Op zoek naar een gitaar?

Als je nog geen gitaar hebt en overweegt er eentje te gaan aanschaffen, dan help ik je graag om een goede te vinden voor een redelijke prijs.

Jouw favoriete muziek

Modern lesmateriaal, oefeningen op maat en instructies van een pro! Je speelt de muziek die jou het meeste raakt. De laatste hits, liedjes, Pop, Rock, Folk, Blues, Manouche. Zo blijf je gemotiveerd! We werken aan finger style, akkoorden, strummen, plectrum, tabs en noten lezen.

Les bij jou thuis

Ik geef de privé gitaarlessen graag bij jou thuis in Den Haag en Wateringse Veld. Je hoeft de deur niet uit! Boek even een proefles en bespreek de mogelijkheden!

Creativiteit

Leer naast de basisvaardigheden ook je eigen creativiteit gebruiken. Uitdrukken in muziek wat jij voelt en wat je bezig houdt maakt gitaar spelen veel persoonlijker!

Songwriter

Maak je zelf liedjes en teksten? Ik kan je helpen het beste uit je song te halen door de goede begeleiding te leren spelen terwijl je zingt.

Online gitaarles

Eventueel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Music doesn't lie. If there is something to be changed in this world, then it can only happen through music - Jimi Hendrix

Privé Gitaarles in de buurt van Wassenaar

Welkom op de pagina van gitaarleraar Danny van Dien. Je hebt de enthousiaste en ervaren gitaarleraar gevonden waar je naar op zoek bent!

Proefles gitaar in de buurt van Wassenaar

We weten uit ervaring dat een match tussen leerling en leraar super belangrijk is. Niet alleen qua repertoire en muzieksoort, maar ook als mens. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de leslocatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaarten, is de proefles de perfecte gelegenheid! Maak meteen een afspraak! De proefles is vrijblijvend en kost 25,-. Ga je verder na de kennismaking en koop je je eerste leskaart van 5 of 10 lessen, dan krijg je de 25,- van de proefles terug.

Online gitaarlessen

Ben je langer in het buitenland of kun je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Gitaar

Met een gitaar kun je altijd en overal muziek maken, samen met vrienden, op feestjes of lekker voor jezelf! De tijd vergeten en even in een andere wereld terecht komen, bezig zijn met geluid, klanken die je nog nooit gemaakt hebt, zelf, een tekst combineren met een melodie of een paar akkoorden, je bent creatief bezig en je maakt je eigen realiteit, je eigen wereld!

Lesdoelen gitaar

Lesdoelen zijn: grepen en akkoorden, chord lab, tabs, plectrum, picking, klassieke techniek, fretboard fluency, harmonie en theorie, ritme, comping, gehoortraining, solo's lead guitar, improviseren en gebruik van gitaar sowftware en hardware.

Muziekstijlen gitaar

We noemen maar een paar stijlen op maar je kunt vast wel iets verzinnen wat er niet bij staat!  Pop, Jazz, Latin, Klassiek, Spaans, Songwriter, Country, Flamenco, Rock, Metal, Blues en Manouche. Privéles in een relaxte sfeer en persoonlijke omgeving. Je maakt muziek voor je plezier en dat gaat hand in hand met je vorderingen! Boek een proefles gitaar!
 

 

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.