Lavinia Balasu Pianoles

Geniet van pianospelen!

Ga je voor het eerst pianoles nemen? Misschien vroeger piano gespeeld en nu de draad weer oppakken? Meer gevorderd en je spel naar een hoger niveau brengen? Mijn pianolessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen en genieten van muziek staat voorop! Ik geef pianoles in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en ben Nederlands aan het leren!

Pianoles bij jou aan huis

Mijn naam is Lavinia Balasu, enthousiaste en ervaren pianodocent. Ik geef pianoles aan huis in Den Haag, ( o.a Statenkwartier, Duinoord, Benoordenhout) Delft, Delfgauw, Rijswijk, Pijnacker, Wateringse Veld, Wateringen.

Online Pianoles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Klassiek tot pop

We gaan uit van een klassieke ondergrond maar song writer, pop, sound tracks of zelf je eigen muziek componeren behoort zeker tot de mogelijkheden! Speel muziek van Bach, Mozart, Chopin of Einaudi. Je eigen inbreng is altijd welkom!

Plezier in muziek voorop

Studeer creatief en met plezier, dan studeer je beter en heb je sneller resultaat! Hoe? Dat ga ik je leren!

Beginners

Met leuk modern lesmateriaal ga je direct aan de slag! Je zal verbaasd zijn hoe snel je vorderingen maakt. Door het spelen van liedjes, eenvoudige oefeningen, toonladders en korte voordrachtstukken ontwikkel je al snel een degelijke basis. We maken een begin met muziektheorie en je leert notenlezen. Kennismaken? Boek een proefles!

Gevorderden

Ben je (meer) gevorderd en wil jij je techniek opfrissen en je in nieuw repertoire verdiepen? Met meer zelfvertrouwen gaan spelen? Je werkt aan klank, pedaalgebruik, een mooie aanslag en interpretatie van je favoriete muziek. Je speelt etudes en voordrachtstukken om je techniek op een hoger plan te brengen.

Druk met studie of werk?

Leer efficient studeren. Veel doen in weinig tijd! Je merkt dat het werkt! Dankzij de flexibiliteit die de strippenkaart biedt verlies je nooit een les.

Over mij

Omgeven door prachtige muziek begon ik op mijn 3e jaar met viool- en pianolessen. Mijn opleiding genoot ik aan de conservatoria van Bucharest, Weimar en Genua. Na mijn einddiploma’s te hebben gehaald (Cum Laude) volgde ik masterclasses in o.a. Zwitserland Duitsland, Italië en de V.S.
Naast vele solo- en kamermuziekoptredens in Europa en Azie was ik als pianodocent verbonden aan de University of Music in Bucharest. “Music unlocks our inner beauty and builds bridges between souls”. Prachtige woorden die mij in mijn lessen en concerten steeds weer inspireren! Een van de leerlingen waar ik super trots op ben is mijn eigen zoon! Hij is concert pianist en behaalde zijn diploma aan de Royal College of Music in London. http://www.victornicoara.com

Music unlocks our inner beauty and builds bridges between souls - Dr Lavinia Balasu

Privé Pianoles in de buurt van Voorburg

Welkom! Ik ben pianodocent Lavinia Balasu. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen!

Proefles piano

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Den Haag. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Online pianolessen

Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Piano

Is er een muzieksoort waar de piano geen rol in speelt? Ongetwijfeld kun je iets bedenken, maar pianospelen geeft echt enorm veel mogelijkheden om welke muziek dan ook te leren spelen. Klassieke muziek, jazz, pop, songwriter, tango, latin en ga zo maar door! Binnen al die stijlen weer talloze mogelijkheden om je persoonlijk uit te drukken in muziek. De techniek van pianospelen is net zo lastig en complex als je zelf wilt... en dat kan heel ver gaan! Je kunt echter al plezier aan je piano beleven wanneer je een paar akkoorden mooi kunt spelen onder een melodie. Of als je eerste sonatine, inventie van Bach, Schubert sonate of een van de meest virtuoze stukken die je kunt bedenken tijdens een leerlingenuitvoering tot klinken komt! Improviseren biedt enorm veel mogelijkheden en ook hiervoor geldt dat je in iedere muzieksoort je eigen grenzen kunt opzoeken en verleggen. Onder leiding van een ervaren en enthousiaste docent kom je uiteraard heel ver en ben je steeds gemotiveerd en geïnspireerd. Dus als je een absolute beginner bent of als je al een tijd piano speelt en jij je wilt verdiepen in een bepaalde muzieksoort: Meld je aan voor een gratis proefles. Met de strippenkaart van 10 pianolessen ben je flexibel en verlies je nooit een les! In de privé pianolessen werk je op een plezierige en ontspannen manier aan een uitstekende technische basis om je pianospel te ontwikkelen in de richting die jouw voorkeur heeft. Je leert om vrij en meer ontspannen muziek te kunnen maken! Met toonladders, akkoorden, muziektheorie, improvisatie, etudes en voordrachtstukken vergroot jij je mogelijkheden om je in muziek te kunnen uiten!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza