Leonie Roessler Ukuleleles

Privé en groepsles ukulele!

Binnen een paar lessen speel je al een paar liedjes en akkoorden! Breng je favoriete songs naar de les! Inspiratie en plezier! Ik ben Ukuleledocent Leonie Roessler in Den Haag. Ik heb veel aandacht voor de juiste speelhouding en een spoepele speelstijl. Ervaren hoe het is? Boek een proefles!

Veel huiswerk of drukke baan?

Voor flexibiliteit en kwaliteit gebruiken we de Strippenkaart van 10 lessen. Je verliest nooit een les!

Ukulele voor kinderen

Met muzikale spelletjes, liedjes en oefeningetjes leren de kinderen de basisvaardigheden op de ukulele of de gitaar en al snel spelen ze er lustig op los! Kennismaken met ritmes, noten lezen, liedjes maken en samenspelen. De lessen kunnen in groepjes of individueel gegeven worden.

Bedrijfsuitje? Ukulele Workshop

Bel voor meer informatie 0657218763

Groepsles Ukulele volwassenen

Leer de basis van Ukulele en speel direct samen met anderen. De groepsles duurt 60 minuten. Prijs leskaart 6 groepslessen van 60 minuten: € 125,- p.p. Tijdstip in overleg. Je speelt Johnny Cash, Guns 'N Roses, Bob Marley en wat je leuk vindt!

Gitaarlessen

Behalve ukulele lessen kun je bij mij ook prima terecht voor gitaarlessen voor gevorderden en beginners.

Online Ukuleleles

Soms is het prettig online Ukelessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, af te spreken. Online lessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Over Leonie

Leonie studeerde klassiek guitaar  aan het Los Angeles City College. Zij behaalde het "Commercial Certificate Program" Hiermee is zij gekwalificeerd als uitvoerend artiest en studio muzikant. Leonie behaalde een Bachelor Degree in Composition van de California State University Northidge en een Master Degree aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Aloha & Mahalo!

Privé Ukuleleles in de buurt van Den Haag

Welkom op de pagina van ukeleleleraar Leonie Roessler. Je hebt de enthousiaste en ervaren ukeleleleraar gevonden waar je naar op zoek bent!

Proefles ukulele in de buurt van Den Haag

We weten uit ervaring dat een match tussen leerling en leraar super belangrijk is. Niet alleen qua repertoire en muzieksoort, maar ook als mens. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de leslocatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaarten, is de proefles de perfecte gelegenheid! Maak meteen een afspraak! De proefles is vrijblijvend en kost 25,-. Ga je verder na de kennismaking en koop je je eerste leskaart van 5 of 10 lessen, dan krijg je de 25,- van de proefles terug.

Online ukulelelessen

Ben je langer in het buitenland of kun je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

Ukulele

Wat is er leuker dan samen met vrienden een gezellige avond of middag hebben en wat live muziek erbij maken? iederen kent wel een paar songs en wanneer je de handigheid hebt ontwikkeld speel je zo de liedjes mee op je Uke. Natuurlijk kun je gemakkelijk verder komen en meer relaxt leren spelen wanneer je les gaat nemen. Via Vivaldi Music Lessons maak je direct contact met een van onze enthousiaste docenten voor Ukulele lessen in Rotterdam en Den Haag. Beginners leren Ukulele spelen in ontspannen sfeer en na één les speel ja al je eerste nummer! Boek een proefles! De Ukulele is een ideaal instrument voor kinderen en volwassen om met muziek kennis te maken. Het is relatief eenvoudig te leren en met een paar akkoorden kun je al direct talloze songs en liedjes spelen! Maar de Ukulele is wel degelijk een serieus instrument en het is mogelijk een hoog niveau te bereiken en de meest virtuoze muziek te spelen. Van pop tot sogwriter tot Hawaii! Je leert de juiste linkerhand-techniek en verschillende manieren om de snaren te bespelen. Bekend zijn de vele strumming patterns. Feestje of een mooie avond aan zee of in een park met vrienden? Neem je Uke mee en.. altijd leuk om samen iets te zingen!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.