Emile Junge Vioolles

Maak muziek op je viool!

Heb je vroeger ooit viool gespeeld en wil je de draad weer oppakken en in een orkest of ensemble gaan spelen? Is vioolspelen een verlangen wat je al lang koestert en heb je eindelijk meer tijd gekregen om je wens in vervulling te laten gaan? Prima redenen om met vioolles te beginnen!

Muziek raakt je!

De klank van de viool doet iets met je! Het roept herinneringen op of brengt je in een bepaalde stemming...je vergeet even je dagelijkse beslommeringen en gaat helemaal op in een wereld van klank, motoriek en creativiteit.

Klassiek tot pop

Misschien heb je een popnummer of klassiek stuk gehoord wat je zou willen spelen op de viool? Ik ben vioolleraar en violist Emile Junge en je bent bij mij welkom voor vioolles op Scheveningen.

Beginners

Je leert de basis van het vioolspel met eenvoudige speelstukjes, oefeningen en een moderne methodiek. Je leert noten lezen en je ontwikkelt een muzikale basis met een beetje muziektheorie. We spelen leuke duo's voor 2 violen en maakt samen met mij muziek vanaf de eerste les! Benieuwd?  Maak een afspraak voor een proefles!

Gevorderden

Ben je gevorderd en gefascineerd door de prachtige muziek die er voor de viool is gecomponeerd? Wil je soepeler, vrijer en met meer gevoel kunnen spelen? Leuk om te ontdekken wat er 'tussen de noten' staat! Je speelt muziek die jou raakt en motiveert. We spelen veel duo's!

Wat kun je verwachten?

Ik zoekt graag samen met jou naar passend repertoire. Uitdagende en progressieve etudes, techniek, voordrachtstukken, kamermuziek en solo-concerten. Je werkt aan toonvorming, vibrato, positiespel, interpretatie en stijlbewustzijn.

Lastige orkestpartijen

Neem je orkestpartijen mee naar les, zodat we de lastige plekjes van handige vingerzettingen kunnen voorzien. Ik help je studeren, zodat je ook de moeilijkste passages zelfverzekerd in je orkest kunt meespelen!

Online vioolles

Online vioollessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Vaak een volle agenda?

Met een Strippenkaart van 10 muzieklessen heb je veel flexibiliteit en kwaliteit! We maken per keer een afspraak en je verliest zo nooit een les!

Kamermuziek

Speel je in een ensemble en wil je af en toe een paar lessen hebben om je ensemble op een hoger niveau te brengen? Informeer bij mij naar de mogelijkheden!

Over Emile

Ik ben Emile Junge en ben professioneel violist en viooldocent. Ik studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalde een Master Degree en deed een specialisatie aan de University for Music and Drama in Leipzig, Duitsland. Als violist speelde ik in het Hong Kong Philharmonic Orchestra, National Broadcasting Symphonic en National Theater van Zagreb, Croatia en ook in Engeland en Nederland met diverse ensembles en orkesten. Lesgeven vind ik super leuk en ik ben gemotiveerd om met je aan de slag te gaan en mijn passie voor muziek met je te delen.

We don't stop playing music because we grow old; We grow old because we stop playing music. George Bernard Shaw.

Privé Vioolles in de buurt van Zeeheldenkwartier Den Haag

Welkom! Ik ben viooldocent Emile Junge. Je hebt de enthousiaste en ervaren leraar gevonden waar je naar op zoek bent! In mijn privélessen krijg je precies die aanwijzingen en inspiratie waardoor je met plezier met muziek bezig bent. Je merkt je vorderingen meteen! Ben je langer in het buitenland of kan je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online vioollessen te volgen.

Proefles viool?

Ik geef de lessen in een prettige lesruimte in Scheveningen. Om kennis te maken, de bereikbaarheid van de locatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaart is de proefles de perfecte gelegenheid!

Viool

Voor het eerst vioolles nemen of de draad weer oppakken na een tijd?  Met persoonlijke aandacht in een gezellige sfeer kun je optimaal leren en ontspannen tegelijkertijd! Je maakt muziek voor je plezier! Boek een proefles bij onze enthousiaste en ervaren viooldocenten in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Delft, Rotterdam.

Beginners

Muzikaliteit en techniek gaan hand in hand. Je leert noten lezen, toonladders, etudes en oefeningen in combinatie met de je favoriete muziek.

Gevorderden

In de privé vioollessen voor gevorderden, waarin jij je techniek naar een hoger plan brengt, is veel aandacht voor mooi repertoire en muzikaliteit. Studeer vioolconcerten, etudes, sonates, toonladders en werk aan vibrato, verschillende streeksoorten, toonvorming en interpretatie. Informeer naar duolessen (sonates voor viool/piano) of strijkkwartet coaching/ kamermuzieklessen! Orkestpartijen studie mogelijk.

Strippenkaart voor flexibiliteit

Heb je een drukke baan, stapels huiswerk van school of om andere reden behoefte aan flexibele lestijden? Dan biedt de strippenkaart van 10 lessen de oplossing! Spreek je les per keer af en zo verlies je nooit een les!

Samen muziek maken

Vioolspelen doe je vaak solo maar is ook leuk en leerzaam wanneer je samenspeelt met anderen. Bijvoorbeeld in een ensemble of orkest. Zo breng je het geleerde direct in praktijk! Speel je in een ensemble, kwartet of orkest dan kun je natuurlijk je partijen mee nemen naar de les voor tips en tricks!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza