Zangles

Zangles Den Haag - Danijela Bloom

Hallo! Leuk dat je op mijn site kijkt! Ik ben Danijela Bloom, een geduldige en motiverende zangdocent in Den Haag. In een gezellige en ontspannen sfeer krijg je persoonlijke begeleiding om je zingen op een hoger plan te brengen!

Je stem in topconditie

We praten veel!  Soms ook als professioneel spreker, frequente vergaderaar, jurist, docent of sportcoach, of gewoon omdat we veel praten. Lekker zingen is heerlijk en dat doe je het liefst spontaan. Dat klinkt logisch, toch?  Maar hoe belastend voor je stem wanneer je onvoorzichtig en, erger nog, op de verkeerde manier, met je instrument omgaat! Als ervaren stemcoach en zangeres help ik je graag met effectieve stem- en ademoefeningen en de juiste techniek om je stem in topconditie te brengen en te houden.

Zing barok tot pop!

Ik ben klassiek opgeleid en helemaal thuis in barok, romantisch, opera en lied repertoire, Houd je meer van pop, musical of songwriter? We werken aan wat je hart je ingeeft!

Franse Chansons

Ben jij degene die de liefde en nostalgie van de melancholieke Franse Chansons met mij deelt? Chanson is een van mijn grote passies! Dus als je dat leuk vindt? Laten we een proefles plannen en genieten van Brel, Aznavour, Piaf, Becaud of  Yves Montand!

Priveles - Beginners

Lijkt het je heel leuk om te beginnen met zangles? Zijn er bepaalde nummers, aria's, musical songs of liederen die je wil proberen? Maar heb je nog nooit gezongen en vind je het best spannend om les te nemen?  Mijn leerlingen vertellen dat als je de stap eenmaal hebt gezet, het bevrijdend werkt en super leuk is!

Sopraan alt, tenor of bas?

Om zeker te zijn dat je in het juiste stemvak zingt analyseren we zorgvuldig wat je stemtype is, zodat je kunt zingen zonder je stem verkeerd te belasten. Boek een proefles om kennis te maken!

Meer ervaren zanger?

Als je regelmatig zingt, solo of in je koor, loop je vast wel eens tegen sommige dingen aan. In mijn privélessen leer je Je ademtechniek te verbeteren, zuiverder zingen en moeiteloos de hoge tonen halen. Je gaat met meer zelfvertrouwen in je koor zingen, ritmischer, met vastere stem en zonder last van heesheid!

Leslocaties

Mijn lessen zijn in een prachtige studio in Duinoord en in overleg aan huis in Den Haag en Scheveningen.

Online Zangles

Soms is het handig om online zanglessen te boeken. Online zanglessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken FaceTime, Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima!

Wat kun je verwachten?

Je leert in een gezellige en persoonlijke sfeer een juiste houding, uitspraak van verschillende talen, dictie/spraak, zuiver zingen, voordracht en expressie, interpretatie van teksten, van blad zingen, noten lezen, basis muziektheorie, solfège, podiumpresentatie, zelfvertrouwen en plezier in muziek staat voorop!

Samen zingen!

Ik heb ruime ervaring in het geven van zangles aan groepen en het coachen van duo's. Wil je samen met een pianist naar les komen of speel je zelf gitaar of piano en wil je daarbij zingen? Leuk!

Over Danijela

Danijela studeerde aan de Academy of Fine Arts'' Belgrado en behaalde haar diploma's opera/zang/docent. Zij bouwde ruime ervaring op in haar privé lespraktijk in London, Hong Kong maar ook aande Vocal Acadamy Katterwal en het 3 Arts Musical Institute en de Musical and Performing Arts academy, Hong-Kong. Als zangeres (sopraan) heeft zij zich naast opera en barokmuziek ook gespecialiseerd in Franse Chanson!

There is only one real happiness in life, and that is the happiness of creating! Frederick Delius

Privé Zangles in de buurt van Den Haag Benoordenhout

Welkom op de pagina van zangdocent .......... Je hebt de enthousiaste en ervaren zangdocent gevonden waar je naar op zoek bent!

Proefles zang in de buurt van Den Haag Benoordenhout

We weten uit ervaring dat een match tussen leerling en leraar super belangrijk is. Niet alleen qua repertoire en muzieksoort, maar ook als mens. Om kennis te maken, de sfeer te proeven, de bereikbaarheid van de leslocatie te ervaren en al je vragen te kunnen stellen over de lesprijzen en de leskaarten, is de proefles de perfecte gelegenheid! Maak meteen een afspraak! De proefles is vrijblijvend en kost 25,-. Ga je verder na de kennismaking en koop je je eerste leskaart van 5 of 10 lessen, dan krijg je de 25,- van de proefles terug.

Online zanglessen

Ben je langer in het buitenland of kun je door omstandigheden de deur niet uit, dan kan het handig zijn om even online lessen te volgen.

 

Singing Lessons near Den Haag Benoordenhout

Have you always wanted to sing in a choir, but really can't sing on key? Are you convinced that many people can't, but you're particularly bad? Would you love to learn to sing a bit more skillfully so you can join a choir? Do you love the idea of singing in a group? Plenty of reasons to get in touch with a friendly singing teacher in Den Haag Benoordenhout area to book a trial singing lesson!

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer